Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


# X27; Tis het seizoen voor peplums

8 briljante manieren om kokosolie te gebruiken in uw schoonheidsroutine

 1. "Zeg nooit nooit"? Dat gaat niet ver genoeg als het gaat om mode. De beste manier om trends te voorspellen, is mijn theorie te onthouden dat 'Nooit het volgende nieuwe is'. Dat komt omdat de meest provocerende / raspende / verrassende looks - degene die je doen zeggen: "Ik zou dat NOOIT dragen!" - eigenlijk een goede kans hebt om aan te slaan. Mode gaat over verandering (zei Oscar Wilde, "Mode is een vorm van lelijkheid die zo ondraaglijk is dat we deze om de zes maanden moeten veranderen.") En verandering kan in het begin pijnlijk zijn. Maar dan past je oog zich aan en voor je het weet draag je de skinny jeans, jeggings, mullet-jurken en maxi-rokken die maanden eerder zo onaantrekkelijk leken.

 2. Het nieuwste voorbeeld is de peplum - een overrok, ruche of flare aan de taille van een jas, blouse, jurk of rok. In februari belandde actrice Nicole Kidman op meerdere slecht geklede lijsten dankzij de witte Christian Dior-jurk met een peplum-achtig detail dat ze droeg voor de Oscars. In juli, toen Emma Stone het peplumrokje van Giambattista Valli droeg in een niet te missen hete roze tijdens een première van Friends with Benefits, was de reactie nog steeds gemengd. Onverschrokken droeg Stone een peplum-jurk van Valli in oktober, en nu heeft ze veel bedrijf met rode loper. Emma Watson heeft de afgelopen weken een Jason Wu peplum-top gedragen; Emily Blunt, een jurk van Notte by Marchesa; Gemma Arterton, een strapless zwarte Stella McCartney cocktailjurk; Nicole Ritchie, een rode Stella McCartney; Blake Lively, gevederde Chanel Couture; en Jaime King, een Alice Olivia-top. De peplum is ook hier om te blijven. Terwijl de roze peplum-jurk Kerry Washington in oktober ten goede kwam, was die van Marc Jacob's Fall 2011-collectie, de peplumstukken van Stella McCartney dateren uit het voorjaar van 2012.

 3. Dit is niet de eerste keer dat de peplum in de schijnwerpers staat: het was ook populair in de jaren 1940 en 1950, toen de nieuwe look van Christian Dior de nadruk legde op een ingesnoerde taille, en opnieuw in de jaren 1980. Daarom halen sommige modebloggers hun peplums op van tweedehands- en vintage-winkels, terwijl anderen de stukken van dit seizoen kopen. Het is moeilijk om het verschil te zien. Blogger Cara van Cara's Closet kocht een peplum-jurk voor $ 5 in een zendingwinkel en droeg het naar een bruiloft, waar ze een praktisch voordeel ontdekte: "Blijkt dat peplums een geweldige manier zijn om 'voedselbaby's te vermommen'," vertelde ze me. Met het vakantieseizoen in aantocht, is een peplum misschien de beste manier om vooruit te kijken in de mode en gek te worden met het hors d'oeuvre. [! 3287 => 1140 = 1!

 4. "Zeg nooit nooit"? Dat gaat niet ver genoeg als het gaat om mode. De beste manier om trends te voorspellen, is mijn theorie te onthouden dat 'Nooit het volgende nieuwe is'. Dat komt omdat de meest provocerende / raspende / verrassende looks - degene die je doen zeggen: "Ik zou dat NOOIT dragen!" - eigenlijk een goede kans hebt om aan te slaan. Mode gaat over verandering (zei Oscar Wilde, "Mode is een vorm van lelijkheid die zo ondraaglijk is dat we deze om de zes maanden moeten veranderen.") En verandering kan in het begin pijnlijk zijn. Maar dan past je oog zich aan en voor je het weet draag je de skinny jeans, jeggings, mullet-jurken en maxi-rokken die maanden eerder zo onaantrekkelijk leken.

 5. Het nieuwste voorbeeld is de peplum - een overrok, ruche of flare aan de taille van een jas, blouse, jurk of rok. In februari belandde actrice Nicole Kidman op meerdere slecht geklede lijsten dankzij de witte Christian Dior-jurk met een peplum-achtig detail dat ze droeg voor de Oscars. In juli, toen Emma Stone het peplumrokje van Giambattista Valli droeg in een niet te missen hete roze tijdens een première van Friends with Benefits, was de reactie nog steeds gemengd. Onverschrokken droeg Stone een peplum-jurk van Valli in oktober, en nu heeft ze veel bedrijf met rode loper. Emma Watson heeft de afgelopen weken een Jason Wu peplum-top gedragen; Emily Blunt, een jurk van Notte by Marchesa; Gemma Arterton, een strapless zwarte Stella McCartney cocktailjurk; Nicole Ritchie, een rode Stella McCartney; Blake Lively, gevederde Chanel Couture; en Jaime King, een Alice Olivia-top. De peplum is ook hier om te blijven. Terwijl de roze peplum-jurk die Kerry Washington in oktober ten goede kwam, uit de collectie van Marc Jacob's Fall 2011 kwam, zijn de peplum-stukken van Stella McCartney uit het voorjaar van 2012.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407