Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 dingen die u moet weten over de bruiloft op de boerderij / schuur die u wilt

 1. Dus u wilt op een boerderij trouwen? Je hebt de foto's gezien: metselaarpotten, willekeurige kroonluchters die aan de binnenkant van een schuur hangen, wagenritten, bistro / markt / kerstverlichting, kant, kant en meer kant. Het lijkt erop dat de trend van het hosten van uw bruiloft op een boerderij, compleet met een schuur voor uw receptie, niet snel ergens naartoe gaat. Ik ben persoonlijk dol op de trend en hoe deze in de loop der jaren is veranderd en veranderd, maar als iemand die veel schuur / boerderijbruiloften plant, word ik altijd een beetje nerveus als dat op het verlanglijstje van mijn klant staat. Als je droomt van een grote rode schuur en gelukzaligheid onder de sterren, zijn hier 10 dingen die je moet weten voordat je je locatie kiest.

 2. 1. Boerderijen hebben niet altijd badkamers.

 3. De meeste boerderijen waar je verliefd op wordt, hebben gewoon niet het sanitair of septische vermogen om je gastentelling af te handelen als het meer dan 10-20 mensen is. Dit betekent dat u badkameraanhangwagens moet huren en duizenden dollars moet uitgeven om dit te doen. Wees niet bang, dit zijn niet de draagbare badkamers die je bij achterkleppen ziet, maar eerder luxe trailers die vijfsterren hotelkamers evenaren. Dat gezegd hebbende, heb je misschien geen keuze waar je deze kunt plaatsen, en het hangt allemaal af van waar het water en de stroomaansluitingen zijn. Houd er echter rekening mee dat, hoe fantastisch ze ook van binnen zijn, uw gasten waarschijnlijk opmerkingen maken wanneer ze de trailers naar uw trouwsite zien rollen. Nogmaals, dit kan een kostbare kostenpost zijn.

 4. 2. Over kosten gesproken, deze bruiloft is over het algemeen duur.

 5. Dankzij blogs en websites die deze prachtige locaties laten zien, en de wens dat elk koppel iets "anders" wil, zijn boerderijbruiloften waanzinnig populair. Als we naar foto's kijken, lijkt dit de meest kostenefficiënte manier om te gaan, vooral in vergelijking met een feestzaal. Dit kon niet verder van de waarheid zijn. De locatie is misschien mooi, maar dat is alles wat je krijgt: de locatie. Hoewel het van plaats tot plaats varieert, ga er niet gewoon van uit dat je ook de basis krijgt, inclusief stoelen, tafels, borden, enzovoort. U zult waarschijnlijk ALLES moeten huren om een ​​zo eenvoudig mogelijke bruiloft te hebben. Naast dat het duur is, moet je ook de aflever- en ophaaltijden coördineren, evenals de insteltijden. Wees voorbereid op het leveren van artikelen wanneer u niet aanwezig bent, en mogelijk onjuist ingesteld - wat betekent dat u dat probleem moet oplossen. Om zout aan de wond toe te voegen, kun je niet zomaar de boerderij oplopen en het commando geven voor je bruiloft zonder een 'landgoedvergoeding' te betalen. Verwacht overal $ 4k- $ 30k te besteden om gewoon door de deur te lopen.

 6. 3. Wilde bloemen bestaan ​​niet echt en wat je wilt / ziet op Pinterest, is misschien meer dan je denkt.

 7. Net zoals de "natuurlijke" make-uplook meer tijd en moeite kost dan een volledig glamoureus gezicht, de "oh ik heb deze net uit mijn tuin geplukt op weg naar mijn bruiloft, de hele manier "kan komen met een flink prijskaartje. Niets maakt een schuurhuwelijk nog mooier dan bloemen die de ruimte complimenteren. Meestal zullen paren neigen naar donzige bloemen zoals dahlia's en pioenen, of een heldere mix met stengels van heide, alstroemeria en andere bloemen. De pioenrozen zullen merken dat de bloemen die ze selecteren duur zijn. De koppels die bij de "wildflower" -look passen, zullen ontdekken dat hoewel hun bloemen goedkoop zijn, ze er een groot aantal nodig hebben om de look af te maken. En hoewel prikborden u zullen aansporen om uw eigen containers te kopen om geld te besparen, houd er rekening mee dat veel bloemisten zullen weigeren ze te gebruiken (die hun eigen willen gebruiken). Als u uw eigen containers, vazen ​​en stenen potten kunt gebruiken, wees dan bereid om tijd te besteden aan het zoeken naar wat u wilt en zorg ervoor dat u de ruimte heeft om alles op te slaan voordat u ze aan de bloemist overhandigt.

 8. 4. Klap aan, klap uit: er is geen elektriciteit!

 9. 5. 09:00. en het feest is voorbij.

 10. 6. Dit kan ook veranderen in een bestemmingshuwelijk, zonder vliegtuig, voor uw gasten.

 11. 8. Regel, beperkingen en andere kwesties.

 12. 10. Lopen, wandelen, lopen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407