Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 echte voordelen van single zijn voor de feestdagen

 1. De feestdagen zijn aangebroken. Zet je schrap! Hier komen de prangende vragen, nogmaals.

 2. "Ga je met iemand uit?"

 3. "Iemand speciaal zien?"

 4. Oude vrienden, verre familieleden, buren, noem maar op - ze zijn ineens erg geïnteresseerd in je liefdesleven en vragen zich waarschijnlijk af waarom ze je niet hebben gezien op Facebook foto's die over een man spatten, of foto's van jezelf op Instagram plaatsen met een knappe, goed geklede heer met de hashtag "#BAE."

 5. Ga ik met iemand uit? JA.

 6. Zie je iemand speciaal? Niemand om thuis te brengen naar mama, als dat is wat je vraagt.

 7. Ik ben echter zeer geboeid door een specifiek deel van mijn leven - mijn carrière. Het wordt behoorlijk serieus, en ik zie daar zeker een toekomst. Natuurlijk zijn sommige dagen stressvoller dan andere, maar met deze uitdagingen kan ik daardoor groeien. Professioneel, emotioneel en mentaal ben ik gelukkig. Wanneer werd single rond de feestdagen zo negatief?

 8. Dit is waarom het zo geweldig is om single te zijn tijdens de feestdagen:

 9. 1. U hoeft geen compromissen te sluiten. Het is niet nodig om vakanties bij elk gezin thuis op te splitsen, je vliegt alleen. Ga naar de feesten die je favoriete drank serveren en geef de beste geschenken. Sorry, tante Joanne, je verliest dit jaar weer.

 10. 2. Je kunt jezelf verwennen. Je hebt je vakantielijst geschreven, dus het lijkt gewoon het beste idee dat je ze gewoon voor jezelf koopt. Je verdient het; je hebt dit jaar hard gewerkt.

 11. 3. Je hoeft iemand niet iets te kopen alleen omdat ze het willen. "Oh, wil je een nieuwe PlayStation-game? Ik vind het gewoon geweldig als je de hele dag zit en speelt. Natuurlijk zal ik bijdragen aan de gewoonte!"

 12. 4. Je kunt nieuwe tradities voor jezelf creëren. Ga snel rennen voordat iedereen wakker wordt, neem een ​​lang bubbelbad of drink zelf koffie op de veranda terwijl je de sneeuw ziet vallen.

 13. 5. En bewaar de oude tradities. Ren rond in je onesie pyjama met een topknoop zonder make-up aan. Drink warme chocolademelk met je moeder terwijl je haar helpt je favoriete koekjes te maken.

 14. 6. Meer eierpunch voor jou! En hete toddies, Ierse koffie, zelfs een Tom en Jerry of twee. Steek een fles whisky in je eigen kous - wie heeft dat daar neergezet?

 15. 8. Doneer uw tijd aan mensen in nood. Vrijgezel of niet, we hebben veel geluk. De feestdagen zijn een goed moment om manieren te vinden om het verschil te maken in iemands leven en om zich geliefd te voelen.

 16. 10. Je hoeft de lastige ontmoeting niet te ervaren. Omdat soms, als je niet aan het werk bent en in de ontspanningsmodus bent, het enige dat je wilt doen, ijs uit de doos eet en afleveringen van Pretty Little Liars inhaalt.

 17. Dus ja, ik kom alleen thuis voor de vakantie. Ik zal mijn tijd doorbrengen met vrienden en familie (die me nooit veroordelen omdat ik teveel wijn drink) en mijn ouders helpen de kerstboom te versieren. Ik zal degenen inhalen waarmee ik het afgelopen jaar misschien het contact heb verloren, de plaatselijke bar bezoeken waar ik vroeger werkte, zelf gaan winkelen en de tijd nemen om vrijwilligerswerk te doen en anderen dit kerstseizoen terug te geven.

 18. Het leven is erg vol. Vol plezier, gelach, avontuur, succes, verandering en vooral liefde. Vergeet niet, als je single bent, in een nieuwe relatie, getrouwd of wat dan ook, verspreid de liefde deze feestdagen. En als een jonge vrijer toevallig je kant op komt, houd je ogen open voor wat maretak in de buurt.

 19. De feestdagen zijn aangebroken. Zet je schrap! Hier komen de prangende vragen, nogmaals.

 20. "Ga je met iemand uit?"

 21. "Iemand speciaal zien?"

 22. Oude vrienden, verre familieleden, buren, noem maar op - ze zijn ineens erg geïnteresseerd in je liefdesleven en vragen zich waarschijnlijk af waarom ze je niet hebben gezien op Facebook foto's die over een man spatten, of foto's van jezelf op Instagram plaatsen met een knappe, goed geklede heer met de hashtag "#BAE."

 23. Ga ik met iemand uit? JA.

 24. Zie je iemand speciaal? Niemand om thuis te brengen naar mama, als dat is wat je vraagt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407