Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 feiten die u moet weten voor Memorial Day

U kunt Thomas Jefferson bedanken voor dit legendarische comfortvoedsel

 1. 10. Voormalige Marine Cpl. Kyle Carpenter wordt de 8e levende ontvanger van de Medal of Honor voor acties in Irak of Afghanistan. Cpl. Timmerman ontvangt de hoogste onderscheiding van het land voor moed voor het duiken bovenop een vijandige granaat, waardoor het leven van Lance Cpl wordt gered. Nicholas Eufrazio tijdens een opstandige aanval in het district Marjah in de provincie Helmand op 21 november 2010. Na meer dan 30 operaties te hebben doorstaan, is de 24-jarige momenteel een voltijdstudent aan de Universiteit van South Carolina. (Meer informatie over het verhaal van Cpl. Carpenter.)

 2. De afdeling Veteranenzaken biedt diensten aan ongeveer 22 miljoen Amerikaanse veteranen, maar de recente vermijdbare veteraansterfte en uitkeringen en vertragingen bij de bouw hebben het bureau volgens de Huiscommissie voor veteranen nauwlettend in de gaten gehouden Zaken. Weeg deze facturen met betrekking tot veteranen na en POPVOX zal uw bericht bezorgen aan uw congresleden.

 3. 1. Veterans Affairs Management Accountability Act (HR 4031): * Bipartisan * Zou de VA-secretaris de bevoegdheid geven om medewerkers van de Senior Executive Service, wiens prestaties volgens de secretaris volgens hem gerechtvaardigd zijn om te worden verwijderd, volledig uit de overheidsdienst te verwijderen of over te dragen naar een algemeen schema binnen het huidige ambtenarenapparaat, volgens bill sponsors. (Op 21 mei door het Parlement gepasseerd; gaat nu ter overweging naar de Senaat.)

 4. 2. Alomvattende veteranen gezondheid en voordelen en militaire pensionering loonherstelwet (S 1982): * Bipartisan * "Het meest uitgebreide stuk veteranenwetgeving dat in decennia wordt aangeboden en gaat over veel van de uitdagingen waarmee serviceleden, veteranen en hun families worden geconfronteerd", aldus aan de rekeningsponsor. Inclusief herstel van volledige COLA voor militaire gepensioneerden; machtigt VA om 27 belangrijke medische faciliteitsleaseovereenkomsten aan te gaan in 18 staten en PR; vergroot de toegang tot VA-gezondheidszorg - inclusief aanvullende en alternatieve geneeskunde - en tandheelkundige zorg, op een kosteneffectieve en billijke manier; collegegeldbijstand voor post-9/11 veteranen; en zou de achterstand van de voordelen beëindigen. (Lees volledige samenvatting.)

 5. 3. Compensatie veteranen COLA-wet (S 2258): * Bipartisan * Zou de secretaris van Veteranenzaken opdracht geven de tarieven van de compensatie voor veteranen te verhogen om gelijke tred te houden met een stijging van de kosten van levensonderhoud, ingegeven door een stijging van de consumentenprijsindex (CPI). De wet zou volgens Bill Sponsors een verhoging beschikbaar stellen voor veteranen op hetzelfde niveau als de verhoging voor ontvangers van socialezekerheidsuitkeringen. Dit jaar wordt voorspeld dat meer dan 4,2 miljoen veteranen en overlevenden compensatievoordelen zullen ontvangen.

 6. 5. Jacob Sexton Militaire zelfmoordpreventiewet (S 2300): * Bipartisan * vereist van de minister van Defensie dat hij periodieke geestelijke gezondheidsbeoordelingen uitvoert voor leden van de strijdkrachten en rapporten indient met betrekking tot geestelijke gezondheid. Vereist beoordelingen voor alle servicemembers - Actief, Reserve en Bewaker.

 7. 6. Onderzoek van blootstellingen aan milieurisico's tijdens militaire dienst en gezondheidszorg voor Atsugi Naval Air Facility Veterans and their Families Act (HR 4517): geeft leiding aan de secretarissen van defensie en veteranenzaken om gezamenlijk een adviesraad in te stellen om deskundig advies te verstrekken over aangelegenheden met betrekking tot blootstelling van huidige en voormalige leden van de strijdkrachten en hun personen ten laste van milieurisico's bij Atsugi Naval Air Facility, Japan, in de periode die begon in 1983 waarin de lucht, het water of de bodem in een dergelijke faciliteit besmet was door een verbrandingsoven.

 8. 7. Wet verbetering militaire en veteraanzorgverlenersdiensten (S 2243): maakt veteranen van alle tijdperken in aanmerking voor het volledige scala van zorgverlenersondersteuningsdiensten; maakt veteranen in het VA-zorgverleningsprogramma in aanmerking voor het overdragen van GI Bill-uitkeringen na 9/11 aan hun personen ten laste, omdat een echtgenoot, die mogelijk werkloos of eerder werkloos was, nu mogelijk de primaire bron van inkomsten moet worden voor het gezin, volgens bill sponsors.

 9. 8. 21st Century Veterans Benefits Delivery Act (S 2091): * Bipartisan * zou de VA-achterstand verminderen door het proces voor het indienen van invaliditeitsclaims te stroomlijnen en de federale overheid meer verantwoordelijk te houden voor het overbrengen van informatie naar de VA voor snellere indiening van claims,

 10. Memorial Day is zoveel meer dan een federale feestdag. Hier zijn 10 feiten die we allemaal moeten weten over Memorial Day en de Amerikanen die we eren die stierven tijdens hun dienst in de strijdkrachten van ons land. En deel dan uw stem op 10 recentelijk geïntroduceerde rekeningen over veteranen die in afwachting zijn van het Congres.

 11. 10 feiten die u deze Memorial Day moet kennen

 12. 1. Memorial Day werd opgericht na de burgeroorlog. Drie jaar na de burgeroorlog (5 mei 1868) richtte een organisatie van veteranen van de Unie Decoratiedag op als een tijd voor de natie om de graven van de oorlogsdoden te versieren met bloemen. 30 mei werd gekozen omdat bloemen in het hele land in bloei zouden staan.

 13. 2. Memorial Day werd voor het eerst waargenomen op Arlington National Cemetery. Verschillende lokale lentehulde aan de burgeroorlog was echter al op verschillende plaatsen gehouden. Een van de eerste vond plaats in Columbus, Miss., 25 april 1866, toen een groep vrouwen een begraafplaats bezocht om de graven van geconfedereerde soldaten te versieren die waren gevallen in de strijd bij Silo. De nabijgelegen graven van Union-soldaten lagen bloot - en de vrouwen plaatsten ook sommige van hun bloemen op die graven.

 14. 3. Na de Eerste Wereldoorlog werd Memorial Day uitgebreid ter ere van alle Amerikanen die stierven in de oorlog. In 1971 werd Memorial Day door een congres tot nationale feestdag uitgeroepen en op de laatste maandag in mei geplaatst.

 15. 4. Een nationaal herdenkingsmoment om 15:00 uur op Memorial Day eert degenen die zijn gestorven in dienst met een minuut lang stilte. In december 2000 ging het congres over en ondertekende president Clinton de wet "The National Moment of Remembrance Act", PL 106-579.

 16. 5. Op Memorial Day moet de vlag van half tot staf alleen van zonsopgang tot middag worden gevlogen en vervolgens tot zonsondergang bij de top van het personeel worden gehesen ter ere van de strijdhelden van de natie. Er waren geen voorschriften voor het voeren van de vlag met half personeel en als gevolg daarvan waren er veel tegenstrijdige beleidsmaatregelen - tot 1 maart 1954, toen president Dwight Eisenhower op de juiste tijden een proclamatie uitvaardigde. (Meer informatie over vlagetiquette.)

 17. 6. Felrode papavers werden voor het eerst verkocht in 1920 om wezen en anderen te helpen die het moeilijk hadden na de oorlog. De Veterans of Foreign Wars namen de papaver in 1922 aan als zijn officiële herdenkingsbloem. En in 1924 werd een papaverfabriek gebouwd in Pittsburgh, Pa, die een betrouwbare bron van papavers en een praktisch hulpmiddel voor veteranen bood. (Meer informatie over het Buddy Poppy-programma van de VFW.)

 18. 7. De Oude Garde eert de gevallenen met een traditie die bekend staat als 'vlaggen in'. De Oude Garde (3e Amerikaanse infanterie aangewezen als de officiële ceremoniële eenheid van het leger) plaatst vlaggen vóór de grafstenen van dienstleden begraven op zowel de Nationale Begraafplaats van Arlington als de Nationale Begraafplaats van de Amerikaanse Soldaten en Airmen's vlak voor Memorial Day-weekend. Kleine Amerikaanse vlaggen worden één voet van binnen geplaatst en gecentreerd voor elke ernstige marker: de teen van de gevechtslaars geplaatst tegen het midden van een grafsteen, vlag geplant bij de hiel. In drie uur plaatst De Oude Garde vlaggen voor meer dan 260.000 grafstenen en ongeveer 7.300 nissen in het columbarium van de begraafplaats, en ze blijven het hele weekend op de begraafplaats, zodat er een vlag bij elke grafsteen blijft. (Bekijk de video van de traditie. Zie foto's van de Oude Garde op Facebook.)

 19. 10 recentelijk geïntroduceerde veteranenrekeningen in het congres

 20. 4. National Guard Technician Equity Act (S 2312): Elimineert ongelijkheden in de behandeling van National Guard-technici. Meer dan 48.000 technici met dubbele status dienen in de Nationale Garde.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407