Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 manieren waarop appels uw gezondheid ten goede komen

11 Keto-pastarecepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

 1. 8). Een gezondere hartstudies tonen aan dat mensen die twee appels per dag aten hun LDL (slechte) cholesterol met 16 procent konden verlagen. Een klinische proef met gezonde volwassenen toonde aan dat de tijd die het lichaam nodig had om cholesterol af te breken met 20 procent steeg na slechts zes weken van regelmatige consumptie van appels. Dianne Hyson, RD en hoofdonderzoeker van de studie, zeiden dat eerdere studies zeker hebben bewezen dat het eten van fruit en groenten geassocieerd is met een verminderd risico op hart- en vaatziekten, maar dit was de eerste klinische studie die aantoonde dat het specifiek verband houdt met appels.

 2. 9). Vergeet geen appel te eten Een studie uitgevoerd aan de Cornell University heeft aangetoond dat de quercitine in appels hersencellen kan beschermen tegen schade door vrije radicalen die leidt tot de ziekte van Alzheimer. Volgens professor Thomas Shea van de Universiteit van Massachusetts kan leeftijdsgebonden neurodegeneratie worden tegengehouden door Amerika's favoriete fruit.

 3. Gedurende de hele menselijke geschiedenis heeft de appel liefde, vruchtbaarheid, plezier ... zelfs jaloezie gesymboliseerd. Gouden appels werden aan Hera gegeven als huwelijkscadeau toen ze Zeus trouwde in de Griekse mythologie. Er wordt gezegd dat de geur van een appel werd ingeademd door de profeet Mohammed die hem door een engel werd gebracht om zijn laatste ademhaling aangenaam te maken. Appels behoorden tot de favoriete remedies die Hippocrates gebruikte in zijn natuurlijke benadering van genezing.

 4. En nu toont de bescheiden appel zichzelf als een van de grootste symbolen van natuurlijke gezondheid.

 5. Je hoorde de man ... een appel per dag houdt de dokter weg. En in deze tijden van torenhoge kosten voor de gezondheidszorg, moeten appels er een stuk aantrekkelijker uitzien.

 6. Terwijl de lucht koel wordt en de herfstbladeren ons in de schoonheid blazen, draaien we onze gedachten naar alle dingen die vallen ... appels, fris en sappig, vullen de vuilnisbakken van beide boerderijmarkten en supermarkten. Dit symbool van herfstweer is zoveel meer dan de aankondiging van het komende koude weer.

 7. Een appel per dag is het cliché dat we ons hele leven al hebben gehoord. Maar wat is het dan over de 'verboden vrucht' uit de 'Tree of Knowledge' in de Bijbel die ons helpt de dokter weg te houden? Is het allemaal folklore of is er enige waarheid in dit kleine gezegde?

 8. Appels zijn niet alleen sappig, lekker en het fundament van de all-American van alle taarten, maar op verschillende manieren. [! 5882 => 1140 = 1!

 9. 2). Gemakkelijker ademen Uit een onderzoek van de St. George Hospital Medical School in Londen bleek dat mensen die vijf of meer appels per week aten, een betere longfunctie hadden dan degenen die dat niet deden. Een andere studie toonde aan dat kinderen die dagelijks appels aten minder last hadden van piepende ademhaling dan kinderen die ze zelden aten. De reden? Beide onderzoeken hebben aangetoond dat de antioxidant, quercitan, gevonden in appelschillen de longen kan beschermen tegen de schadelijke effecten van vervuiling. Dus ze maken geen grapje als ze een appel per dag zeggen ... niet geschild.

 10. 3). Een gezonde hoofdhuid Blijkt dat appelazijn de sleutel kan zijn tot het beëindigen van roos. Cal Orey, auteur van "The Healing Powers of Vinegar" zegt dat appelazijn de schimmel (Malassezia furfur) kan neutraliseren en de pH-balans van de hoofdhuid kan herstellen in verband met de productie van die vervelende schilfers. Zijn remedie is eenvoudig: masseer een paar eetlepels azijn in je vers gewassen hoofdhuid; laat het een minuut staan ​​en spoel goed uit. Wauw, je kunt weer zwart dragen!

 11. 4). A Skinnier You Samantha Heller, RD zegt dat het vervangen van ongezoete appelmoes door de helft van de boter olie in een cakerecept niet alleen resulteert in een vochtige, zoete cake, maar het vet afsnijdt voor een dessert dat een beetje lichter op je heupen belandt . Niet alleen vet- en cholesterolvrij, een kopje appelmoes heeft bijna net zoveel vezels als een kopje bruine rijst, dus je blijft langer tevreden met kleinere stukjes van die cake. En omdat appels als een caloriearm voedsel worden beschouwd, wat betekent dat er meer energie nodig is om ze te verteren dan ze het lichaam geven, zijn appels een win-win voor je taille.

 12. 5). Sterke botten Franse onderzoekers hebben onthuld dat een flavenoïde genaamd phloridzin, overvloedig in appels, postmenopauzale vrouwen tegen osteoporose kan beschermen en zelfs de botdichtheid kan verhogen. Een middelgrote appel biedt ook 15 procent van de dagelijkse behoefte aan vitamine C, vezels en een groot aantal botopbouwende mineralen, polyfenolen en flavenoïden, volgens Vivian Goldschmidt, MA. Geen wonder dat Eva zo lang en recht in de Hof van Eden stond.

 13. 7). Kankerpreventie Een onderzoek van Cornell University toonde aan dat ratten die dagelijks een appel aten, hun risico op borstkanker met 17 procent verminderde. Ratten die appelvellen aten, verminderden hun risico op darmkanker met 43 procent en hun risico op leverkanker met 57 procent. En een onderzoek bij 10.000 mensen (geen ratten, heel aardige mensen) toonde aan dat regelmatig appels eten het risico op longkanker met 50 procent zou kunnen verminderen. Misschien is deze vrucht niet zo verboden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407