Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 spannende recepten voor chocoladedessert

Bulletproof Chocolate Cupcakes

 1. Ik ben een groot fan van koken met chocolade en ik weet zeker dat er nu meer dan een paar chocoholics zijn. Chocolade is een van 's werelds meest geliefde ontdekkingen, en als we een snelle boost van energie en endorfines nodig hebben, is chocolade de go-to-treat.

 2. We willen een gezond gewicht behouden tijdens de koudere maanden en tijdens de feestdagen, dus chocolade, evenals alle andere decadente voedingsmiddelen, moeten met mate worden gegeten. Maar het is goed om te weten wat de gezondheidsvoordelen zijn van het eten van chocolade, vooral donkere chocolade. Naast het geven van een snelle pick-up of het bezinken van de maag na een stevig diner, is pure chocolade eigenlijk rijk aan antioxidanten (dezelfde die je in groene thee kunt vinden) die cellulaire en arteriële schade verminderen. Hoe donkerder de chocolade, hoe meer antioxidanten het bevat. Dus wanneer met mate wordt gegeten - bijvoorbeeld slechts een paar happen van een goed gemaakte reep pure chocolade - hoeft u zich niet af en toe te laten verwennen.

 3. Afgezien van de voor de hand liggende chocoladekoekjes en ijs, kan chocolade op verschillende manieren worden gebruikt voor desserts. Om dat te bewijzen, hebben Food Republic en ik onze top 10 favoriete dessertrecepten samengesteld die chocolade op spannende en mogelijk nieuwe manieren gebruiken. Bekijk deze 10 geweldige recepten en voor meer, bezoek mijn website (MarcusSamuelsson.com) en volg me op Twitter (@MarcusCooks).

 4. Ben je een chocoladeliefhebber?

 5. Ik ben een groot fan van koken met chocolade en ik weet zeker dat er nu meer dan een paar chocoholics zijn. Chocolade is een van 's werelds meest geliefde ontdekkingen, en als we een snelle boost van energie en endorfines nodig hebben, is chocolade de go-to-treat.

 6. We willen een gezond gewicht behouden tijdens de koudere maanden en tijdens de feestdagen, dus chocolade, evenals alle andere decadente voedingsmiddelen, moeten met mate worden gegeten. Maar het is goed om te weten wat de gezondheidsvoordelen zijn van het eten van chocolade, vooral donkere chocolade. Naast het geven van een snelle pick-up of het bezinken van de maag na een stevig diner, is pure chocolade eigenlijk rijk aan antioxidanten (dezelfde die je in groene thee kunt vinden) die cellulaire en arteriële schade verminderen. Hoe donkerder de chocolade, hoe meer antioxidanten het bevat. Dus wanneer met mate wordt gegeten - bijvoorbeeld slechts een paar happen van een goed gemaakte reep pure chocolade - hoeft u zich niet af en toe te laten verwennen.

 7. Afgezien van de voor de hand liggende chocoladekoekjes en ijs, kan chocolade op verschillende manieren worden gebruikt voor desserts. Om dat te bewijzen, hebben Food Republic en ik onze top 10 favoriete dessertrecepten samengesteld die chocolade op spannende en mogelijk nieuwe manieren gebruiken. Bekijk deze 10 geweldige recepten en voor meer, bezoek mijn website (MarcusSamuelsson.com) en volg me op Twitter (@MarcusCooks).

 8. Ben je een chocoladeliefhebber?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407