Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 voordelen van het hebben van een yogavader

10. Vecht tegen ziekte en letsel

 1. Je vader veranderen in een zenned-out, door medidatie geobsedeerde, savasana-liefhebbende yogi is echt een goed idee. Geloof me, ik heb het gedaan. Hier zijn de tien redenen waarom het hebben van een yogapapa absoluut noodzakelijk is.

 2. 1. Hij legt zijn mat naast de stinkende, harige man in een korte broek om je te beschermen tegen het vooruitzicht van stinkende, harige man zweet op je mat. Of erger nog, je huid.

 3. 2. Je kunt zijn leden gebruiken - slechts 30% korting op alle yoga-uitrustingspromotie, omdat je weet dat je er beter uitziet in de nieuwe stropdasgeverfde Lululemon-legging dan hij.

 4. 3. Hij zal de enige aan de eettafel zijn die begrijpt wanneer je zegt: "Mijn nek maakt me kapot door die supta baddha konasana."

 5. 4. Hij zal je hilarische punny shirts kopen die dingen zeggen als: "Blijf kalm en draag Om."

 6. 5. Wanneer ze je vertellen om een ​​intentie voor klasse te bepalen, kun je je competitieve kant doorbreken en het je doel maken om je houdingen langer vast te houden dan 'ol Pops.

 7. 6. Je zult voor altijd invloed op hem hebben, want het was pas na een heel jaar dat hij uiteindelijk overeenkwam om met jou naar yoga te komen ... en nu is hij zo verslaafd dat hij zonder jou gaat.

 8. 7. Als je een voorbeeld neemt van # 6, zul je minder bang zijn voor de oudere jongens in de klas die alleen komen, omdat ze waarschijnlijk ook vaders zijn.

 9. 8. Nooit meer heb je een excuus om niet naar yoga te gaan, want je vader zal: a) je om 7 uur wakker maken voor de 75 minuten durende les. b) verlaat het werk vroeg om u op te halen, wat betekent dat u nooit zonder transport zult zijn. c) geef je die "passend bij jezelf" look wanneer je klaagt over moe zijn en niet willen gaan, wat je duidelijk voor de gek houdt.

 10. 10. In uw tekstgesprekken worden de biddende handen-emoji synoniem voor het spellen van het woord "Namaste."

 11. Je vader veranderen in een zenned-out, door medidatie geobsedeerde, savasana-liefhebbende yogi is echt een goed idee. Geloof me, ik heb het gedaan. Hier zijn de tien redenen waarom het hebben van een yogapapa absoluut noodzakelijk is.

 12. 1. Hij legt zijn mat naast de stinkende, harige man in een korte broek om je te beschermen tegen het vooruitzicht van stinkende, harige man zweet op je mat. Of erger nog, je huid.

 13. 2. Je kunt zijn leden gebruiken - slechts 30% korting op alle yoga-uitrustingspromotie, omdat je weet dat je er beter uitziet in de nieuwe stropdasgeverfde Lululemon-legging dan hij.

 14. 3. Hij zal de enige aan de eettafel zijn die begrijpt wanneer je zegt: "Mijn nek maakt me kapot door die supta baddha konasana."

 15. 4. Hij zal je hilarische punny shirts kopen die dingen zeggen als: "Blijf kalm en draag Om."

 16. 5. Wanneer ze je vertellen om een ​​intentie voor klasse te bepalen, kun je je competitieve kant doorbreken en het je doel maken om je houdingen langer vast te houden dan 'ol Pops.

 17. 6. Je zult voor altijd invloed op hem hebben, want het was pas na een heel jaar dat hij uiteindelijk overeenkwam om met jou naar yoga te komen ... en nu is hij zo verslaafd dat hij zonder jou gaat.

 18. 7. Als je een voorbeeld neemt van # 6, zul je minder bang zijn voor de oudere jongens in de klas die alleen komen, omdat ze waarschijnlijk ook vaders zijn.

 19. 8. Nooit meer heb je een excuus om niet naar yoga te gaan, want je vader zal: a) je om 7 uur wakker maken voor de 75 minuten durende les. b) verlaat het werk vroeg om u op te halen, wat betekent dat u nooit zonder transport zult zijn. c) geef je die "passend bij jezelf" look wanneer je klaagt over moe zijn en niet willen gaan, wat je duidelijk voor de gek houdt.

 20. 10. In uw tekstgesprekken worden de biddende handen-emoji synoniem voor het spellen van het woord "Namaste."Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407