Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


11 Keto-pastarecepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

Algemene Vergadering

 1. Hoewel het ketogeen dieet een behoorlijk deel van aflaten toestaat - ja, chocolade en kaas zijn toegestaan! - er zijn andere dingen die mensen niet kunnen helpen, maar die hun ketose-reis heel erg missen. Met andere woorden: pasta.

 2. Laten we teruggaan naar hier. In het geval dat je nog nooit van het keto-dieet hebt gehoord, is het een suikerarme, koolhydraatarme manier van eten met als einddoel het lichaam in een toestand van ketose te brengen. Wanneer ketose wordt bereikt, stopt het lichaam met draaien naar suiker voor energie en begint in plaats daarvan vet te verbranden. Ketose kan leiden tot een aantal gezondheidsvoordelen, van gewichtsverlies tot een boost van de hersenfunctie.

 3. Dus als ketose je doel is, kun je helaas niet in een gigantisch bord pasta graven voor het diner. Een goed nieuws is echter dat artsen doorgaans aanbevelen dat mensen het keto-dieet in cycli doen in plaats van het als levensstijl aan te nemen. Keto kan een geweldige manier zijn om gewichtsverlies op gang te brengen, maar het kan op de lange termijn zwaar zijn voor het lichaam. Met andere woorden, je kunt ooit weer pasta krijgen.

 4. Een ander goed nieuws is dat er in de meeste grote supermarkten een aantal heerlijke ketovriendelijke noedelsurrogaten zijn. Kelpnoedels worden bijvoorbeeld gemaakt zonder bloem of zetmeel, maar hebben een noedelachtige consistentie dankzij het extract dat is achtergebleven van gestoomde eetbare kelp. Shirataki-noedels, ook bekend als Miracle Noodles, zijn een andere geweldige optie: ze zijn gemaakt van konjac, een plant die groeit in Azië. Andere geweldige noedelsubstituten die een beetje meer voorbereiding nodig hebben, zijn courgettinoedels (aka "zoodles"), zelfgemaakte gnocchi en zelfs op noedels gebaseerde avocado.

 5. Al geïntrigeerd? Goed. Omdat de waarheid is, met een paar heerlijke noedelsurrogaten, mis je nauwelijks traditionele, koolhydraatrijke pasta. Hier zijn 11 keto pastagerechten om nu te bereiden.

 6. Hoewel het ketogeen dieet een behoorlijk deel van aflaten toestaat - ja, chocolade en kaas zijn toegestaan! - er zijn andere dingen die mensen niet kunnen helpen, maar die hun ketose-reis heel erg missen. Met andere woorden: pasta.

 7. Laten we teruggaan naar hier. In het geval dat je nog nooit van het keto-dieet hebt gehoord, is het een suikerarme, koolhydraatarme manier van eten met als einddoel het lichaam in een toestand van ketose te brengen. Wanneer ketose wordt bereikt, stopt het lichaam met draaien naar suiker voor energie en begint in plaats daarvan vet te verbranden. Ketose kan leiden tot een aantal gezondheidsvoordelen, van gewichtsverlies tot een boost van de hersenfunctie.

 8. Dus als ketose je doel is, kun je helaas niet in een gigantisch bord pasta graven voor het diner. Een goed nieuws is echter dat artsen doorgaans aanbevelen dat mensen het keto-dieet in cycli doen in plaats van het als levensstijl aan te nemen. Keto kan een geweldige manier zijn om gewichtsverlies op gang te brengen, maar het kan op de lange termijn zwaar zijn voor het lichaam. Met andere woorden, je kunt ooit weer pasta krijgen.

 9. Een ander goed nieuws is dat er in de meeste grote supermarkten een aantal heerlijke ketovriendelijke noedelsurrogaten zijn. Kelpnoedels worden bijvoorbeeld gemaakt zonder bloem of zetmeel, maar hebben een noedelachtige consistentie dankzij het extract dat is achtergebleven van gestoomde eetbare kelp. Shirataki-noedels, ook bekend als Miracle Noodles, zijn een andere geweldige optie: ze zijn gemaakt van konjac, een plant die groeit in Azië. Andere geweldige noedelsubstituten die een beetje meer voorbereiding nodig hebben, zijn courgettinoedels (aka "zoodles"), zelfgemaakte gnocchi en zelfs op noedels gebaseerde avocado.

 10. Al geïntrigeerd? Goed. Omdat de waarheid is, met een paar heerlijke noedelsurrogaten, mis je nauwelijks traditionele, koolhydraatrijke pasta. Hier zijn 11 keto pastagerechten om nu te bereiden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407