Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


11 redenen om elke dag koffie te drinken

30 Slowcookerecepten die helemaal van nul zijn gemaakt

 1. De New York Times meldt: "Wetenschappers en veel atleten weten al jaren natuurlijk dat een kopje koffie vóór een training de atletische prestaties schaadt, vooral in duursporten zoals hardlopen op afstand en fietsen ." Cafeïne verhoogt het aantal vetzuren in de bloedbaan, waardoor de spieren van atleten die vetten kunnen opnemen en verbranden voor brandstof, waardoor de kleine koolhydratenreserves van het lichaam worden bespaard voor later in de oefening.

 2. Koffie kan het risico op diabetes type 2 verminderen.

 3. Koffie verlaagt ook het risico op diabetes type 2, volgens een studie van The American Chemical Society. De onderzoekers ontdekten dat mensen die vier of meer koppen koffie per dag drinken hun kansen op diabetes type 2 met 50 procent verminderen. Vervolgens wordt bij elke extra beker het risico met 7 procent verlaagd.

 4. Koffie drinken kan uw hersenen langer gezond houden.

 5. Onderzoekers van de Universiteit van Zuid-Florida en de Universiteit van Miami ontdekten dat mensen ouder dan 65 jaar met hogere cafeïnewaarden in het bloed twee tot vier jaar later de ziekte van Alzheimer ontwikkelden dan anderen met lagere cafeïne. Dr. Chuanhai Cao, een neurowetenschapper bij de USF, en co-auteur van de studie, zei: "We zeggen niet dat matige koffieconsumptie mensen volledig zal beschermen tegen de ziekte van Alzheimer. Wij zijn er echter van overtuigd dat gematigde koffieconsumptie aanzienlijk kan verminderen uw risico op Alzheimer of het begin ervan vertragen. "

 6. Koffie kan u intelligenter maken.

 7. Je drinkt meestal koffie als je slaaptekort hebt, toch? Nou, die broodnodige schok houdt je niet alleen wakker, maar maakt je ook scherper. CNN meldt dat koffie je hersenen in staat stelt om op een veel efficiëntere en slimmere manier te werken. TIME-verslaggever, Michael Lemonick, zegt: "Als u slaaptekort neemt en cafeïne gebruikt, zal vrijwel alles wat u meet verbeteren: reactietijd, waakzaamheid, aandacht, logisch redeneren - de meeste complexe functies die u associeert met intelligentie. "

 8. Moraal van het verhaal? KOFFIE IS OOIT HET BESTE. BLIJF DRINKEN.

 9. Er kan echt geen volwassene in deze grote wereld zijn die nog nooit koffie heeft geprobeerd. Het wordt overal geconsumeerd en afgaande op het aantal Starbucks-locaties in de Verenigde Staten alleen (in 2012 waren er 10.924!) Zijn we dol op onze cafeïne.

 10. En dat is prima. Er zijn zelfs veel voordelen aan een van de 54 procent van de Amerikanen ouder dan 18 jaar die elke dag koffie drinken. Koffie kan behoorlijk verbazingwekkend zijn voor je hersenen, je huid en je lichaam. Lees verder om 11 redenen te ontdekken waarom je wakker moet worden en de koffie moet ruiken ...

 11. Amerikanen halen meer antioxidanten uit koffie dan iets anders.

 12. Volgens een studie uit 2005 komt 'niets anders in de buurt' in de buurt van zoveel antioxidanten als koffie. Terwijl groenten en fruit ook veel antioxidanten bevatten, lijkt het menselijk lichaam het meeste uit koffie te absorberen.

 13. Alleen al het ruiken van koffie kan u minder gestrest maken.

 14. Onderzoekers van de Nationale Universiteit van Seoul onderzochten de hersenen van ratten die waren gestresst door slaapgebrek en ontdekten dat degenen die werden blootgesteld aan koffiearoma's veranderingen in herseneiwitten ervaren die aan die stress waren gebonden. Let op, deze aromastudie heeft geen betrekking op stress op zichzelf, alleen op de stress die wordt gevoeld als gevolg van slaaptekort. Nu weten we niet helemaal zeker of dit betekent dat je elke avond een zak met geroosterde koffiebonen op je nachtkastje moet bewaren, maar probeer het gerust!

 15. Koffie kan de symptomen van de ziekte van Parkinson verminderen.

 16. ScienceDaily meldde in 2012 dat het drinken van koffie mensen met de ziekte van Parkinson kan helpen hun beweging onder controle te houden. Ronald Postuma, MD, de auteur van de studie, zei: "Studies hebben aangetoond dat mensen die cafeïne gebruiken minder vaak de ziekte van Parkinson ontwikkelen, maar dit is een van de eerste studies bij mensen die aantonen dat cafeïne kan helpen met bewegingssymptomen voor mensen die heb de ziekte al. "

 17. Koffie is geweldig voor je lever (vooral als je alcohol drinkt).

 18. Een studie gepubliceerd in 2006 met 125.000 mensen ouder dan 22 jaar toonde aan dat degenen die minstens één kopje koffie per dag drinken 20 procent minder waren om levercirrose te ontwikkelen - een auto-immuunziekte veroorzaakt door overmatig alcoholgebruik dat kan leiden tot leverfalen en kanker. Arthur L Klatsky, de hoofdauteur van de studie, vertelde The Guardian: "Het consumeren van koffie lijkt een aantal beschermende voordelen te hebben tegen alcoholcirrose, en hoe meer koffie een persoon verbruikt, hoe minder risico hij lijkt te worden opgenomen in het ziekenhuis of sterft aan alcoholcirrose . "

 19. Studies hebben ook aangetoond dat koffie kan helpen voorkomen dat mensen niet-alcoholische leververvetting (NAFLD) ontwikkelen. Een internationaal team van onderzoekers onder leiding van Duke-NUS Graduate Medical School heeft aangetoond dat het drinken van vier of meer koppen koffie of thee per dag nuttig kan zijn om de voortgang van NAFLD te voorkomen.

 20. Koffie kan je gelukkiger maken.

 21. Uit een onderzoek van het National Institute of Health bleek dat degenen die vier of meer kopjes koffie drinken ongeveer 10 procent minder kans hadden depressief te zijn dan degenen die nog nooit de Java hadden aangeraakt. En blijkbaar is het niet vanwege de "cafeïne high" - Cola kan je ook een cafeïne high geven, maar het is gekoppeld aan depressie. Auteur van de studie, Honglei Chen, MD, PhD, vertelde Prevention.com dat de voorgestelde reden waarom koffie je een goed gevoel geeft, te wijten is aan die vertrouwde antioxidanten.

 22. Koffieconsumptie is gekoppeld aan lagere zelfmoordniveaus.

 23. Een onderzoek van de Harvard School of Public Health heeft vastgesteld dat het drinken van twee tot vier koppen koffie het risico op zelfmoord bij mannen en vrouwen met ongeveer 50 procent kan verminderen. De voorgestelde reden is omdat koffie werkt als een mild antidepressivum door te helpen bij de productie van neurotransmitters zoals serotonine, dopamine en noradrenaline.

 24. Koffie kan uw kansen op huidkanker verkleinen (als u een vrouw bent).

 25. Brigham en Women's Hospital en Harvard Medical School volgden 112.897 mannen en vrouwen gedurende een periode van 20 jaar en blijkbaar ontwikkelen vrouwen die drie of meer koppen koffie per dag drinken veel minder kans huidkanker dan degenen die dat niet doen.

 26. Koffie kan je een betere atleet maken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407