Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


11 redenen waarom avocadoliefhebbers het leven winnen

Hoe maak je een zelfzorgroutine die eigenlijk blijft plakken

 1. Avocadoliefhebbers zijn een speciaal soort persoon. Ze kunnen hun dag beginnen met dit groene fruit in een smoothie of op toast; ze voegen misschien wat gesneden toe bovenop hun lunchsalade; ze kunnen er zelfs een in hun dessert verwerken. Hoe je het ook snijdt, ze eten zoveel mogelijk avocado.

 2. Het is ook goed, want niet alleen is de avocado heerlijk, maar het blijkt ook voor jou mega goed te zijn. Met andere woorden, avocadoliefhebbers winnen in het leven, en hier zijn alle redenen waarom.

 3. 1. Dit fruit is meer dan guacamole - het is goed in salades, gegrilde kazen en zelfs puddingen. Maar laten we natuurlijk teruggaan naar guacamole, deze meest perfecte duik.

 4. 2. Avocado's zijn een van de weinige eiwitrijke vruchten, die vier gram per avocado bevatten, en avocadoliefhebbers herinneren ons daar graag aan.

 5. 3. In een snuifje kunnen avocado's boter kopen. Welk ander item in het gangpad kan dat doen?

 6. 4. Avocado's doen ook wonderen aan desserts. Ahem, zoals deze chocolade pindakaaspudding.

 7. 5. Avocadoliefhebbers profiteren van de voordelen van het hoge magnesium- en kaliumgehalte van deze vrucht, waardoor de bloeddruk op de meest heerlijke manier wordt geregeld.

 8. 6. Ze smaken goed met al je favoriete gerechten - vooral eieren. Herinner je je de eicocado nog?

 9. 7. Avocado's helpen je slechte cholesterol te verlagen. Win, win.

 10. 8. Ze kunnen worden gebakken. Jawel, dat heb je goed gehoord - je kunt je favoriete eten beslag en frituren. Alles met mate, toch?

 11. 10. Ze maken je slimmer. De avocado zit vol met omega-3-vetzuren die geweldig zijn voor de hersenen.

 12. 11. Een niet-gerijpte avocado kan snel eetbaar worden. Daar zijn hacks voor.

 13. Avocadoliefhebbers zijn een speciaal soort persoon. Ze kunnen hun dag beginnen met dit groene fruit in een smoothie of op toast; ze voegen misschien wat gesneden toe bovenop hun lunchsalade; ze kunnen er zelfs een in hun dessert verwerken. Hoe je het ook snijdt, ze eten zoveel mogelijk avocado.

 14. Het is ook goed, want niet alleen is de avocado heerlijk, maar het blijkt ook voor jou mega goed te zijn. Met andere woorden, avocadoliefhebbers winnen in het leven, en hier zijn alle redenen waarom.

 15. 1. Dit fruit is meer dan guacamole - het is goed in salades, gegrilde kazen en zelfs puddingen. Maar laten we natuurlijk teruggaan naar guacamole, deze meest perfecte duik.

 16. 2. Avocado's zijn een van de weinige eiwitrijke vruchten, die vier gram per avocado bevatten, en avocadoliefhebbers herinneren ons daar graag aan.

 17. 3. In een snuifje kunnen avocado's boter kopen. Welk ander item in het gangpad kan dat doen?

 18. 4. Avocado's doen ook wonderen aan desserts. Ahem, zoals deze chocolade pindakaaspudding.

 19. 5. Avocadoliefhebbers profiteren van de voordelen van het hoge magnesium- en kaliumgehalte van deze vrucht, waardoor de bloeddruk op de meest heerlijke manier wordt geregeld.

 20. 6. Ze smaken goed met al je favoriete gerechten - vooral eieren. Herinner je je de eicocado nog?

 21. 7. Avocado's helpen je slechte cholesterol te verlagen. Win, win.

 22. 8. Ze kunnen worden gebakken. Jawel, dat heb je goed gehoord - je kunt je favoriete eten beslag en frituren. Alles met mate, toch?

 23. 10. Ze maken je slimmer. De avocado zit vol met omega-3-vetzuren die geweldig zijn voor de hersenen.

 24. 11. Een niet-gerijpte avocado kan snel eetbaar worden. Daar zijn hacks voor.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407