Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


11 redenen waarom chocoladeliefhebbers het leven winnen

Gebakken weegbree salade

 1. Er zijn twee soorten mensen in het leven, degenen die van chocolade houden en degenen die niet echt om de rijke, diepe smaken van dit zwoele dessert geven. (We vertrouwen het laatste niet echt, trouwens.) Alles ertussen bestaat niet.

 2. Chocolade heeft de unieke kracht om een ​​slechte dag om te keren, een stap over te slaan en je een speciaal gevoel te geven, zelfs als je weet dat je heel gewoon bent. Met andere woorden, chocolade IS liefde en degenen die het kennen zijn enkele van de beste mensen op deze planeet. Ze winnen op het leven - en hier is waarom.

 3. 1. Het kost chocoladeliefhebbers 0,056 seconden om een ​​dessert in een restaurant te kiezen. Degene met chocolade erin, OBVS. Denk aan al de bespaarde tijd.

 4. 2. Hetzelfde met ijs. Mo 'chocolade, mo' beter.

 5. 3. Chocoladeliefhebbers weten dat elk stuk dat ze eten - van het donkere spul - hen misschien slimmer maakt. Ze weten tenminste dat het eten van chocolade het slimste is dat ze de hele dag zullen doen.

 6. 4. Het zijn gelukkiger mensen, omdat chocoladeliefhebbers minder gestrest zijn. Uit een onderzoek bleek dat elke dag een stuk chocolade eten stress kan verminderen.

 7. 5. Voor hen is er geen debat als het gaat om chocolade versus vanille. (Chocolade troeft elke keer vanille.)

 8. 6. Chocoladeliefhebbers wisten altijd dat chocolademelk de ultieme drank was, niet alleen in smaak maar ook in het vermogen om je lichaam op te laden. Het is wetenschap. En het is beter dan Gatorade en kokoswater gecombineerd (dat deel is geen wetenschap, maar weet je wel.)

 9. 7. Ze maken geen onderscheid tussen donkere of melkchocolade - ze blijken allebei goed voor je te zijn.

 10. 8. Chocoladeliefhebbers weten hoe belangrijk het is om een ​​voorraad te hebben. In een bureaula, achter de broccoli in de vriezer, onder het bed ... of op zijn minst weten ze waar de dichtstbijzijnde chocoladereep te krijgen is.

 11. 10. Ze weten dat de beste vakantie van het jaar op 31 oktober landt. Zoveel gratis chocolade.

 12. 11. Chocoladeliefhebbers maken het beste van vrienden. Ze zijn niet alleen blij, kalm en intelligent, ze hebben ook bijna altijd een stukje chocolade bij de hand als je het nodig hebt.

 13. * Kies uw vrienden verstandig mensen. Kies chocoladevrienden.

 14. Er zijn twee soorten mensen in het leven, degenen die van chocolade houden en degenen die niet echt om de rijke, diepe smaken van dit zwoele dessert geven. (We vertrouwen het laatste niet echt, trouwens.) Alles ertussen bestaat niet.

 15. Chocolade heeft de unieke kracht om een ​​slechte dag om te keren, een stap over te slaan en je een speciaal gevoel te geven, zelfs als je weet dat je heel gewoon bent. Met andere woorden, chocolade IS liefde en degenen die het kennen zijn enkele van de beste mensen op deze planeet. Ze winnen op het leven - en hier is waarom.

 16. 1. Het kost chocoladeliefhebbers 0,056 seconden om een ​​dessert in een restaurant te kiezen. Degene met chocolade erin, OBVS. Denk aan al de bespaarde tijd.

 17. 2. Hetzelfde met ijs. Mo 'chocolade, mo' beter.

 18. 3. Chocoladeliefhebbers weten dat elk stuk dat ze eten - van het donkere spul - hen misschien slimmer maakt. Ze weten tenminste dat het eten van chocolade het slimste is dat ze de hele dag zullen doen.

 19. 4. Het zijn gelukkiger mensen, omdat chocoladeliefhebbers minder gestrest zijn. Uit een onderzoek bleek dat elke dag een stuk chocolade eten stress kan verminderen.

 20. 5. Voor hen is er geen debat als het gaat om chocolade versus vanille. (Chocolade troeft elke keer vanille.)

 21. 6. Chocoladeliefhebbers wisten altijd dat chocolademelk de ultieme drank was, niet alleen in smaak maar ook in het vermogen om je lichaam op te laden. Het is wetenschap. En het is beter dan Gatorade en kokoswater gecombineerd (dat deel is geen wetenschap, maar weet je wel.)

 22. 7. Ze maken geen onderscheid tussen donkere of melkchocolade - ze blijken allebei goed voor je te zijn.

 23. 8. Chocoladeliefhebbers weten hoe belangrijk het is om een ​​voorraad te hebben. In een bureaula, achter de broccoli in de vriezer, onder het bed ... of op zijn minst weten ze waar de dichtstbijzijnde chocoladereep te krijgen is.

 24. 10. Ze weten dat de beste vakantie van het jaar op 31 oktober landt. Zoveel gratis chocolade.

 25. 11. Chocoladeliefhebbers maken het beste van vrienden. Ze zijn niet alleen blij, kalm en intelligent, ze hebben ook bijna altijd een stukje chocolade bij de hand als je het nodig hebt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407