Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


12 manieren om uw hele leven niet te sparen in de saladebar voor hele voedingsmiddelen

Hoe maak je een zelfzorgroutine die eigenlijk blijft plakken

 1. Moeren laden. De saladebar van Whole Foods staat vol met noten zoals cashewnoten. amandelen en walnoten die vaak prijzig zijn als ze alleen worden verkocht. Top je salade met een melange hiervan en profiteer van de vele voordelen van de bijna gewichtloze snack terwijl je het saladebar-systeem verslaat.

 2. Voeg kaas toe. Dit is goed nieuws. Wanneer u kaas toevoegt, melkt u zeker het saladebar-systeem. De bar biedt een overvloed aan kazen; kies indien mogelijk de geraspte of geraspte kaas boven de blokjes (het zit allemaal in het gewicht, mensen). Sterker nog, als een vierkant van feta je liedje zingt, verwelkom het dan in je saladebox. Schep de zoutwateroplossing er niet mee op.

 3. Pak de kleine container. Als het gaat om portiecontrole in de saladebar, geeft Whole Foods je de touwtjes in handen. Ongeacht je hongerniveau, je hebt meer kans om een ​​grotere doos met meer voedsel te vullen (en onderschat hoeveel je neemt). Naar alle waarschijnlijkheid zult u tevreden zijn met wat u in het kleine vakje invult en zult u ook minder uitgeven. Winnen.

 4. Ga voor versnipperd. Nogmaals, dichtheid is het fundamentele principe voor het navigeren door de saladebar. Kies de eerste wanneer u gescheurde wortels of babywortelen krijgt. Je zult kunnen genieten van de smaak van wortels zonder zoveel geld op te offeren.

 5. Neem je dressing aan de zijkant. Vraag een van de medewerkers van Whole Foods vriendelijk om een ​​kleine dressingcontainer. Als je je groenten in een romige boerderij doet voordat je uitcheckt, voeg je onnodig gram toe aan het gewicht van je salade.

 6. Let op de marinade. Als je zin hebt in iets uit een speciaal salade-gedeelte - zoals de gouden sesam-tofu die in een dik sojaglazuur zit - gebruik dan precisie om de stukjes uit hun marinade te halen. Je items behouden de smaak van wat ze ook aankleden, maar je hoeft niet te betalen voor de overtollige saucy stuff.

 7. Je kunt de saladebar verslaan.

 8. De saladebar Whole Foods Market is het land van melk en honing (maar meer zoals het gekoelde gangpad van tabouli en kipsalade) voor lunchers met enthousiaste smaakpapillen. Ja, er is veel meer dan traditionele salade-ingrediënten te verslinden in deze eet-utopie. Maar met zoveel opties en een hoog prijskaartje lijkt het een saladebar voor de elite.

 9. De locatie Union Square in New York City kost $ 8,99 voor een pond aan de zelfbedieningsbar, wat betekent dat financieel bewuste consumenten slim moeten zijn over welke ingrediënten precies in hun saladebox gaan. Het is mogelijk om een ​​gemiddeld geprijsde salade te kopen die vullend is en goed smaakt - het vergt alleen een beetje aandacht. (Uit ervaring weet ik dat een vrijgevochten diner per ongeluk een salade kan samenstellen die meer kost dan een sushidiner.)

 10. We namen een uitstapje naar deze saladebar om te bewijzen dat betaalbaarheid haalbaar is. Hieronder ziet u een voorbeeld van een dure, onbezonnen gemaakte salade (domme salade) en een redelijk geprijsde, berekende salade (slimme salade).

 11. Domme slaingrediënten: gemengde sla, broccoli, bloemkool, fruitsalade, rode bonen, hardgekookt ei, schepje tonijn, ranchdressing.

 12. Slimme salade-ingrediënten: gemengde sla, geroosterde rode pepers, artisjokken, fetakaas, olijven, walnoten, cashewnoten.

 13. Het prijsverschil is extreem (ongeveer zeven dollar!), Maar beide salades bieden voldoende verzadigende voedingsstoffen en verschillende smaken. Slimme salade duurde slechts een paar seconden langer om te plannen.

 14. Geniet van die gratis badkamercodes.

 15. "Winnen" van de Whole Food-saladebar, zoals u ziet, betekent niet dat u gewichtloze sla eet voor de lunch. Maar voedseldichtheid is de sleutel: hoe zwaarder je salade, hoe meer je betaalt. Het is net zo belangrijk om te onderzoeken hoe kosteneffectief de items zijn. Zou het goedkoper zijn om het ingrediënt elders te kopen, buiten de saladebar? Als het antwoord ja is, hoort dat item waarschijnlijk niet thuis in je kleine bruine doosje. Hier zijn een paar dingen om te onthouden voor je toekomstige slimme saladereizen:

 16. Krijg geen hardgekookte eieren. Niet doen. Eieren zijn een geweldige lunchkeuze - ze vullen en zitten boordevol eiwitten. Maar het selecteren van hardgekookte eieren uit de saladebar is dwaas. Ze zijn zwaar in gewicht en nemen veel ruimte in beslag. In plaats daarvan kun je bij een lokale bodega (maar waarschijnlijk niet bij Whole Foods) een dozijn eieren kopen voor minder dan drie dollar, ze allemaal koken en ze de hele week in je salades verdelen. Dat zou slim zijn.

 17. Weersta de zware groenten. Net als bij de hachelijke situatie, kunnen veel smakelijke groenten voor veel minder buiten de saladebar worden gekocht. (Als je echt knijpt, is een bevroren zak vaak minder duur.) Dat levendige, groene stuk broccoli kan je verleiden, maar het hoge watergehalte zal je container zwaarder maken. Houd andere individueel geserveerd groenten en fruit die veel oppervlakte innemen - zoals bloemkool, komkommers, tomaten - ook uit de doos.

 18. Kies in plaats daarvan de "liefhebber" -groenten. Olijven, artisjokken en geroosterde rode pepers kunnen een behoorlijk cent kosten als ze alleen worden verkocht. De saladebar is een verkoper van gelijke kansen, dus plof een paar van deze meer op groenten lijkende groenten om een ​​betere waar voor uw geld te krijgen.

 19. Laat u niet meeslepen door nieuwheid. Wanneer kun je, behalve in de saladebar, je gekruiste liefde voor gevulde druivenbladeren en zeewiersalade combineren in een enkel gerecht? Het kan moeilijk zijn om elke intrigerende mix-in in je salade te stoppen, maar als je niet voorzichtig bent, zullen de grammen rekken. Als je gemakkelijk door variatie wordt opgewonden, inspecteer dan de hele bar en loop een volledige ronde voordat je keuzes maakt. Je zult minder geneigd zijn om je uit te leven in een snoepwinkel die volwassen is geworden bij de saladebar die je bent.

 20. Fruitsalade is het verboden fruit. Je kunt natuurlijk kiezen voor elke saladebarbevestiging waar je naar verlangt, maar die kleurrijke bak fruitsalade is gewoon een andere substantiële massa voor je doos. Je bespaart meer door een extra voorverpakte fruitsalade te kopen of, beter nog, een enkele appel.

 21. Maar beknotte bonen. Bonen - met name de papperige soorten zoals nier en cannellini - zijn dicht en zinken naar de bodem van je doos. Als je een bonenfix nodig hebt, koop ze dan in blik.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407