Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


12 manieren waarop je obsessie met pittig eten je onoverwinnelijk kan maken

Er is een verklaring waarom u altijd ziek wordt tijdens vrije tijd

 1. Sommige mensen kunnen de verleiding niet weerstaan ​​om hun leven wat pittiger te maken. En met kruiden verwijzen we naar de pepers, sauzen en kruiden die je mond verdoven en ervoor zorgen dat je het zweet van je voorhoofd veegt.

 2. En tegen deze mensen zeggen we: jullie zijn krijgers. Hoewel je misschien overwint in wat eruit ziet als pijn terwijl je die waanzinnig hete curry wegjaagt, is de waarheid dat je een hele reeks super gezonde ingrediënten binnenkrijgt die je dichter bij onoverwinnelijk kunnen maken ... of je op zijn minst kunnen helpen beschermen tegen een serieuze gezondheid kwesties. Dus als je het gevoel hebt dat je volkomen en schaamteloos geobsedeerd bent door voedsel dat warmte inpakt, maak je geen zorgen (ha). Hier zijn 12 manieren om je lichaam goed te doen door de hitte hoger te zetten.

 3. 1. Wil je je ogen beschermen? Eet veel chipotle-pepers.

 4. Chipotle gestoofde lamstaco met balsamico-doordrenkte rozijn "door Food52

 5. De grote chipotle-peper (een gerookte jalapeno) bevat fytonutriënten genaamd luteïne en zeaxanthine. Beide worden afgezet in je netvlies, en volgens de American Optometric Association kan het krijgen van een gezonde dosis van deze voedingsstoffen het risico op het ontwikkelen van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie en staar helpen verminderen.

 6. 2. Probeer je dat dieet te volgen? Gooi wat Tabasco op je eten.

 7. Vegan Linze Sloppy Joes van Food52

 8. Je eet waarschijnlijk minder als je wat scheutjes Tabasco of andere hete chilipepersaus op je gerecht strooit. De rode chilipepers in de populaire hete saus bevatten verbindingen die capsinoïden worden genoemd en die uw lichaam helpen meer 'bruin vet' te activeren (een gezond vet dat bij het starten calorieën verbrandt). Onderzoek is nog onduidelijk hoe deze verbindingen het vet precies activeren, maar er wordt gesuggereerd dat ze een reactie in je darmen veroorzaken die je zenuwstelsel vertelt om meer vet van de bruine variëteit te produceren.

 9. 3. Wil je kanker in je gezicht slaan? Blijf die pittige curry bestellen.

 10. Pittige kikkererwten en zure tomatencurry met noedels door Food52

 11. De meeste pittige curry's bevatten tumor, dat een stof genaamd curcumine bevat. Curcumine kan mogelijk de groei van huidkanker remmen en de verspreiding van borstkanker vertragen. Dit is duidelijk geen magische remedie, maar het is op zijn minst een smakelijke manier om te proberen kanker af te weren.

 12. 4. Voel je je somber en verdrietig? Doseer dat gerecht met gekke hoeveelheden Sriracha!

 13. Deze geliefde saus is gemaakt van chilipepers en deze kleine jongens bevatten een chemische stof genaamd capsaïcine, die verantwoordelijk is voor het pittig maken van pepers. In feite is capsaïcine verantwoordelijk voor veel van de gezonde voordelen van verschillende hete pepers.

 14. Als u voldoende capsaïcine eet, begint uw lichaam endorfines te produceren om de pijn van de hitte te blokkeren. Een man genaamd Ted Barrus heeft het zijn hobby gemaakt om de meest pittige pepers ter wereld te proeven. Hij vertelde "Good Morning America" ​​dat hij de paprika's graag eet vanwege de endorfine-rush die ze produceren. "Mijn lichaam begint overal te tintelen, mijn handen en armen worden gevoelloos en ik word soms licht in het hoofd en euforisch. Het voelt goed," zei hij.

 15. Natuurlijk zullen de effecten van deze capsaïcine variëren, afhankelijk van de persoon en hoeveel warm voedsel ze eten. En neem het van ons aan, meer gekruid eten is niet altijd gelijk aan een betere tijd.

 16. 5. Of misschien ben je verkouden. Hete saus kan helpen die verstopte neus op te ruimen.

 17. 6. Als je spieren pijn hebben van een zware training, overweeg dan om gemalen rode peper te strooien bij je volgende maaltijd.

 18. Capsaïcine opnieuw te hulp! Hete pepers bevatten veel van deze wonderstof, die kan helpen pijn en ontsteking te verminderen. Jim Carpenter, een gecertificeerde kracht- en conditioneringsspecialist, stelt voor om een ​​beetje (of veel) gemalen rode pepervlokken op pasta of vlees te leggen voor een eenvoudige manier om "lichte pijn van verstuikingen en verrekkingen" te verlichten. Werkt niet? Blijf meer aantrekken, totdat je geest wordt afgeleid van spierpijn en opnieuw focust op de intense brand in je mond.

 19. Cheeto-Crusted Jalapeno Poppers van Food52

 20. Garnalen met zout en peper door goed te eten



Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407