Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


13 slaaplessen uit een Britse slaaprapport

7. Je voeten zullen comfortabeler zijn.

 1. Een recent rapport van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention wees uit dat een derde van de Amerikanen niet genoeg slaap krijgt. En nu blijkt uit een Brits rapport dat niemand het beter doet over de Atlantische Oceaan.

 2. Volgens de Royal Society for Public Health - een van 's werelds oudste organisaties voor gezondheidseducatie - missen Britten gemiddeld elke week een volledige nachtrust.

 3. "We moeten wakker worden met de voordelen van slaap," zei Shirley Cramer, CEO van RSPH, in een persbericht. "Slechte slaap en slaapstoornissen beïnvloeden ons vermogen om een ​​gezonde levensstijl te leiden ... Ons onderzoek toont aan dat er een gapende kloof is in hoeveel slaap het publiek krijgt in vergelijking met hoeveel ze nodig hebben."

 4. Samen met het berekenen van de omvang van het slaaptekort in het Verenigd Koninkrijk, evalueerde het rapport kwalitatief hoogstaand bewijs waarom ons lichaam slaap nodig heeft, hoe slaap de gezondheid en het welzijn beïnvloedt (van het risico op kanker tot mentaal gezondheid tot gedrag), welke groepen het meeste risico lopen op slechte slaap en soorten slaapstoornissen.

 5. En met het onderzoek dat aantoont dat goede slaap essentieel is voor een betere gezondheid en het voorkomen van chronische ziekten zoals obesitas, diabetes, kanker, hart- en vaatziekten en depressie, komen de conclusies uit dit rapport veel verder de grenzen van het VK

 6. We hebben de 13 belangrijkste feiten, cijfers en aanbevelingen uit het rapport gehaald voor wat extra motivatie om op tijd naar bed te gaan:

 7. Een recent rapport van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention wees uit dat een derde van de Amerikanen niet genoeg slaap krijgt. En nu blijkt uit een Brits rapport dat niemand het beter doet over de Atlantische Oceaan.

 8. Volgens de Royal Society for Public Health - een van 's werelds oudste organisaties voor gezondheidseducatie - missen Britten gemiddeld elke week een volledige nachtrust.

 9. "We moeten wakker worden met de voordelen van slaap," zei Shirley Cramer, CEO van RSPH, in een persbericht. "Slechte slaap en slaapstoornissen beïnvloeden ons vermogen om een ​​gezonde levensstijl te leiden ... Ons onderzoek toont aan dat er een gapende kloof is in hoeveel slaap het publiek krijgt in vergelijking met hoeveel ze nodig hebben."

 10. Samen met het berekenen van de omvang van het slaaptekort in het Verenigd Koninkrijk, evalueerde het rapport kwalitatief hoogstaand bewijs waarom ons lichaam slaap nodig heeft, hoe slaap de gezondheid en het welzijn beïnvloedt (van het risico op kanker tot mentaal gezondheid tot gedrag), welke groepen het meeste risico lopen op slechte slaap en soorten slaapstoornissen.

 11. En met het onderzoek dat aantoont dat goede slaap essentieel is voor een betere gezondheid en het voorkomen van chronische ziekten zoals obesitas, diabetes, kanker, hart- en vaatziekten en depressie, komen de conclusies uit dit rapport veel verder de grenzen van het VK

 12. We hebben de 13 belangrijkste feiten, cijfers en aanbevelingen uit het rapport gehaald voor wat extra motivatie om op tijd naar bed te gaan:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407