Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


17 Moeder # x27; s Daggeschenken die # x27 wonnen; t kost je een cent

8 briljante manieren om kokosolie te gebruiken in uw schoonheidsroutine

 1. Je kunt niet ontkennen dat moeders een dag verdienen om te worden gevierd, maar elk jaar kruipt Moederdag op een of andere manier veel sneller dan verwacht door kinderen van alle leeftijden. Het versturen van een boeket bloemen kan een beetje repetitief zijn en soms kan het moeilijk zijn om genoeg geld samen te verzamelen voor een fatsoenlijk cadeau.

 2. De meeste moeders zijn onderhoudsarm - ze zijn niet op zoek naar iets flitsende of dure dingen, ze willen gewoon het gevoel krijgen gewaardeerd te worden voor al hun inspanningen en hard werk om je op te voeden. Dus hebben we 17 geschenken verzameld die helemaal gratis zijn, maar die je moeder toch het gevoel geven gewaardeerd te worden op haar speciale dag.

 3. 1. Was en maak haar auto schoon. We brengen veel tijd door in onze auto's, dus zorg ervoor dat haar voertuig een vrijplaats is.

 4. 2. Maak van haar een huisgemaakte maaltijd. Je kunt een klassiek ontbijt op bed doen, een moeiteloos diner of een extravagant dessert.

 5. 3. Vraag haar om iets buitenshuis en actiefs te doen. Ga wandelen, rennen of fietsen. Alleen al buiten zijn maakt je gezonder en onderzoek heeft aangetoond dat sporten leuker is als het met iemand anders is gedaan.

 6. 4. De was doen. Hoe lang heeft ze je kleren schoongehouden? Dit is uw kans om de gunst terug te betalen.

 7. 5. Accepteer haar vriendschapsverzoek. Als je dat nog niet hebt gedaan, laat de vrouw dan een kijkje nemen in je persoonlijke leven. Het zal je niet doden.

 8. 6. Stuur haar een fotomontage. Verzamel zoveel mogelijk nostalgische foto's en maak een collage die je naar haar kunt e-mailen of op Facebook kunt posten.

 9. 7. Doe vrijwilligerswerk samen. Er zijn verrassende mentale en fysieke voordelen aan vrijwilligerswerk, waarvan er één je leven verlengt. Dus je zou kunnen beweren dat het je moeder zou helpen langer te leven.

 10. 8. Maak een epische Spotify-afspeellijst. En misschien een nog epischer dansfeest. Hier zijn een paar om mee te beginnen.

 11. 10. Plan een filmavond. Er zijn veel films over moederschap, of houd het simpel met een van je favoriete films aller tijden. Misschien moet je wat uitgeven voor wat popcorn.

 12. 11. Geef haar een zelfgemaakte scrub. De meeste ingrediënten in deze doe-het-zelf-scrubs zijn handig in je keuken.

 13. 12. Geef haar wat IOU coupons. Deze kortingsbonnen zijn gemakkelijk te printen en stellen je in staat haar langzaam terug te betalen voor alle tijd die ze voor je heeft besteed.

 14. 13. Geef haar je exemplaar van je favoriete boek. Schrijf een inscriptie op de eerste paar pagina's waarom ze er ook van zou houden.

 15. 14. Overhandig uw Amazon Prime-, Netflix- of HBO GO-wachtwoord. ... ervan uitgaande dat je in de eerste plaats het account van je ouders niet gebruikt.

 16. 15. Maak een wijnetiket voor een fles rood of wit. Ze zijn bedrukbaar en je kunt er een gooien met een fles die je in huis hebt liggen of met haar favoriete Pinot Grigio.

 17. 16. Trakteer haar tijdens het happy hour op een Starbucks Frappuccino. Frappuccinos zijn al half af 10 mei - dus als je die kant op gaat, is het in wezen kopen, krijg er een gratis.

 18. 17. Dank haar voor alles wat ze voor je heeft gedaan en herinner haar er vriendelijk aan dat je van haar houdt. Genoeg gezegd.

 19. Je kunt niet ontkennen dat moeders een dag verdienen om te worden gevierd, maar elk jaar kruipt Moederdag op een of andere manier veel sneller dan verwacht door kinderen van alle leeftijden. Het versturen van een boeket bloemen kan een beetje repetitief zijn en soms kan het moeilijk zijn om genoeg geld samen te verzamelen voor een fatsoenlijk cadeau.

 20. De meeste moeders zijn onderhoudsarm - ze zijn niet op zoek naar iets flitsende of dure dingen, ze willen gewoon het gevoel krijgen gewaardeerd te worden voor al hun inspanningen en hard werk om je op te voeden. Dus hebben we 17 geschenken verzameld die helemaal gratis zijn, maar die je moeder toch het gevoel geven gewaardeerd te worden op haar speciale dag.

 21. 1. Was en maak haar auto schoon. We brengen veel tijd door in onze auto's, dus zorg ervoor dat haar voertuig een vrijplaats is.

 22. 2. Maak van haar een huisgemaakte maaltijd. Je kunt een klassiek ontbijt op bed doen, een moeiteloos diner of een extravagant dessert.

 23. 3. Vraag haar om iets buitenshuis en actiefs te doen. Ga wandelen, rennen of fietsen. Alleen al buiten zijn maakt je gezonder en onderzoek heeft aangetoond dat sporten leuker is als het met iemand anders is gedaan.

 24. 4. De was doen. Hoe lang heeft ze je kleren schoongehouden? Dit is uw kans om de gunst terug te betalen.

 25. 5. Accepteer haar vriendschapsverzoek. Als je dat nog niet hebt gedaan, laat de vrouw dan een kijkje nemen in je persoonlijke leven. Het zal je niet doden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407