Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


19 redenen om in vorm te komen die absoluut niets te maken hebben met hoe je eruit ziet in een bikini

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. Het is april, dus blijkbaar is het tijd om zwemkleding te praten. In het bijzonder bikini's en de lichamen die ze dragen.

 2. Als het niet de advertenties zijn die u proberen te overtuigen om u aan te melden voor een lidmaatschap van een sportschool, zijn het de tijdschriftomslagen - of misschien zelfs het shirt dat uw vriend in de sportschool draagt.

 3. Foto van ActivateApparel.com

 4. Maar wat betekent "bikinilichaam" eigenlijk? We geloven toevallig dat als je fysiek in staat bent om een ​​badpak aan te trekken, je bikini-klaar bent.

 5. Daarom vinden we het volkomen acceptabel om verder te gaan en te luisteren naar iemand (of iets) dat zegt dat je lichaam iets anders is dan bikini-klaar.

 6. We zijn daarentegen grote fans van fit worden. Ondanks de slechte berichten, is het niet de daad van trainen die hier de schuld is. Er zijn veel goede redenen om in vorm te komen, ongeacht het seizoen of welke kleding je wel of niet draagt. We hebben er zelfs een hele reeks gevonden, die allemaal niets te maken hebben met hoe je eruit ziet in een bikini.

 7. Met een normale trainingsroutine zult u ...

 8. 1. Slaap beter. De jaarlijkse Sleep In America-enquête van de National Sleep Foundation uit 2013 ontdekte dat mensen die zichzelf identificeren als normale, krachtige sporters beter geslapen hebben dan hun zittende leeftijdsgenoten. Van de krachtige sporters zei slechts 17 procent dat ze redelijk of heel slecht hadden geslapen, terwijl bijna de helft van de niet-sporters hetzelfde rapporteerde.

 9. 2. Wees productiever. Je zou kunnen denken dat het verminderen van je werktijden om meer tijd voor fitness op te nemen, betekent dat je minder werk gedaan krijgt, maar het tegenovergestelde is waarschijnlijk waar. Werknemers die 2,5 uur van hun wekelijkse werkrooster afhielden en een jaar lang aan verplichte fysieke activiteit deelnamen, beoordeelden hun productiviteit, hoeveelheid werk en werkvaardigheid aanzienlijk hoger in een studie uit 2011.

 10. 3. Houd je hersenen scherp. Op de korte termijn verhoogt lichaamsbeweging de bloedstroom, inclusief naar de hersenen, waardoor u zich wakker, alert, gefocust en productief voelt. Maar met een regelmatige fitnessroutine, profiteert u nog grotere voordelen, zoals het afweren van dementie en andere cognitieve achteruitgang die vaak met de leeftijd gepaard gaat. Regelmatige lichaamsbeweging voedt ook de geboorte van nieuwe hersencellen in een deel van de hersenen dat de hippocampus wordt genoemd, dat sterk betrokken is bij leren en geheugen.

 11. 4. Verlaag uw diabetesrisico. In een onderzoek uit 2014 hadden vrouwen die het 150 minuten per week uitzweten en 60 minuten per week krachttrainingoefeningen deden, een lager risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 dan de meest inactieve vrouwen in de studie. Zelfs lopen telt: Eerder onderzoek wees uit dat mensen die slechts 3.500 stappen per dag liepen (er zijn ongeveer 2.000 stappen in een mijl) een lager risico hadden op het ontwikkelen van diabetes dan de mensen die het minst liepen in de studie, meldde Reuters.

 12. 5. Leef langer. Regelmatige lichaamsbeweging is herhaaldelijk in verband gebracht met meer verjaardagen. Het beste nieuws is dat zelfs slechts 15 minuten per dag een groot verschil kan maken - tot drie extra jaren! (Meer zomers om die bikini te dragen!)

 13. 6. Verlaag uw rusthartslag. Hoe meer je traint, hoe sterker je wordt - maar niet alleen op manieren die je kunt zien. Naarmate het hart efficiënter wordt in het pompen van zuurstofrijk bloed door het lichaam, kan uw rustende hartslag dalen. En dat is een goede zaak, want hogere hartslag in rust kan een risico voor ernstige ziekte inhouden.

 14. 7. Heb betere seks. Verhoogde bloedstroom is er weer bij! Een onderzoek uit 2012 van onderzoekers van de Emory University ontdekte dat mannen tussen de 18 en 40 jaar die meer sportten "een beschermend voordeel leken te hebben tegen erectiestoornissen", Wayland Hsiao, co-auteur van de studie en universitair docent urologie aan de Emory School of Geneeskunde zei in een verklaring.

 15. 8. Gemak rusteloze benen syndroom. Regelmatige lichaamsbeweging lijkt de ernst van de symptomen van deze verstorende slaaptoestand aanzienlijk te beperken, volgens een klein onderzoek uit 2006.

 16. 10. Heb minder last van migraine. Iedereen die bekend is met migraine weet dat verlichting moeilijk te verkrijgen kan zijn. Maar een klein onderzoek uit 2011 wees uit dat regelmatige lichaamsbeweging net zo goed werkte als medicatie of ontspanningstherapie om de slopende hoofdpijn te stoppen voordat ze begonnen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407