Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


24 eenvoudige Ramadan-recepten die u de hele maand energiek houden

 1. Als onderdeel van de heilige maand Ramadan, die vorige week begon, zullen miljoenen moslims over de hele wereld zich onthouden van voedsel en water tussen zonsopgang en zonsondergang.

 2. Moslims die vasten worden meestal wakker voor het ochtendgloren en eten een "suhoor" maaltijd, wat betekent dat ze snel iets moeten maken dat hen ook de hele dag door gevoed houdt. De "iftar" of avondmaaltijd heeft zijn eigen uitdagingen - families en vrienden komen meestal samen voor grote feestdiners, die vaak kunnen worden gevuld met verleidelijk gefrituurd voedsel.

 3. Niet iedereen weet goed te vasten, geeft Amanda Saab, een deelnemer aan Fox's kookwedstrijd "Masterchef."

 4. Saab, de eerste moslim-Amerikaan die meedeed aan de show, weet een paar dingen over de uitdaging om lekker eten op een strikte deadline te koken, en over de Ramadan snel. Haar advies over het breken van het vasten bij iftar na een lange dag?

 5. Nour Zibdeh, een geregistreerde diëtist gevestigd in Virginia, houdt zich aan dezelfde principes.

 6. Terwijl vasten talloze gezondheidsvoordelen heeft - zoals het spijsverteringskanaal de tijd geven om te rusten en te ontgiften en het lichaam in staat te stellen de in de vetweefsels opgeslagen energie aan te boren - zegt Zibdeh dat sommige mensen het tegenovergestelde.

 7. De grootste tip van Saab is "het simpel te houden" door ervoor te zorgen dat elke maaltijd complexe, niet-geraffineerde koolhydraten, een gezond eiwit en veel kleur heeft.

 8. "Ga niet overboord, probeer geen voedsel te verspillen," adviseerde Saab. "En deel het met je buren, want dat is de ware essentie van de maand."

 9. Saab en Zibdeh deelden een aantal eenvoudige recepten voor zowel suhoor als iftar, waaronder sommige voor mensen die haast hebben en andere voor mensen die wat meer tijd hebben om aan het fornuis door te brengen . Bekijk de onderstaande recepten.

 10. Ramadan kareem!

 11. Als onderdeel van de heilige maand Ramadan, die vorige week begon, zullen miljoenen moslims over de hele wereld zich onthouden van voedsel en water tussen zonsopgang en zonsondergang.

 12. Moslims die vasten worden meestal wakker voor het ochtendgloren en eten een "suhoor" maaltijd, wat betekent dat ze snel iets moeten maken dat hen ook de hele dag door gevoed houdt. De "iftar" of avondmaaltijd heeft zijn eigen uitdagingen - families en vrienden komen meestal samen voor grote feestdiners, die vaak kunnen worden gevuld met verleidelijk gefrituurd voedsel.

 13. Niet iedereen weet goed te vasten, geeft Amanda Saab, een deelnemer aan Fox's kookwedstrijd "Masterchef."

 14. Saab, de eerste moslim-Amerikaan die meedeed aan de show, weet een paar dingen over de uitdaging om lekker eten op een strikte deadline te koken, en over de Ramadan snel. Haar advies over het breken van het vasten bij iftar na een lange dag?

 15. Nour Zibdeh, een geregistreerde diëtist gevestigd in Virginia, houdt zich aan dezelfde principes.

 16. Terwijl vasten talloze gezondheidsvoordelen heeft - zoals het spijsverteringskanaal de tijd geven om te rusten en te ontgiften en het lichaam in staat te stellen de in de vetweefsels opgeslagen energie aan te boren - zegt Zibdeh dat sommige mensen het tegenovergestelde.

 17. De grootste tip van Saab is "het simpel te houden" door ervoor te zorgen dat elke maaltijd complexe, niet-geraffineerde koolhydraten, een gezond eiwit en veel kleur heeft.

 18. "Ga niet overboord, probeer geen voedsel te verspillen," adviseerde Saab. "En deel het met je buren, want dat is de ware essentie van de maand."

 19. Saab en Zibdeh deelden een aantal eenvoudige recepten voor zowel suhoor als iftar, waaronder sommige voor mensen die haast hebben en andere voor mensen die wat meer tijd hebben om aan het fornuis door te brengen . Bekijk de onderstaande recepten.

 20. Ramadan kareem!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407