Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


3 Heerlijke voordelen van het eten van chocolade

Bulletproof Chocolate Cupcakes

 1. Een paar dwingende redenen om te genieten van een oude favoriet.

 2. Door Jihan Thompson

 3. Dacht je niet dat je zoete traktatie zoeter zou kunnen worden? Denk nog eens goed na. Een groeiend aantal onderzoeken naar flavonolen, een soort antioxidant in overvloed in cacaobonen, suggereert dat dit schuldige plezier wonderen kan doen voor je algehele welzijn. De heerlijke voordelen:

 4. Scherpere geest Harvard-onderzoekers ontdekten dat wanneer oudere volwassenen met diabetes of hypertensie en verminderde bloedtoevoer naar de hersenen dagelijks 30 dagen lang twee kopjes warme chocolademelk dronken, 89 procent een verbetering van de bloedstroom zag tijdens tests van geheugen en denkvaardigheden, wat suggereert dat cacao ook draai enkele van de cognitieve veranderingen die gepaard gaan met leeftijd of vaatziekten.

 5. Lagere bloeddruk Een dagelijkse dosis pure chocolade kan de bloeddruk verlagen. In een klein onderzoek uit 2014 ontdekten onderzoekers dat wanneer proefpersonen van 18 tot 23 jaar ongeveer een derde van een gram donkere chocolade (dat was meer dan 75 procent cacao) gedurende een maand aten, ze een afname van de bloeddruk en arteriële stijfheid ervoeren. Waarom? Chocolade kan de bloedstroom verbeteren door de slagaders te ontspannen.

 6. Betere controle over de stress Als je vaak naar de zoete dingen reikt als je onder druk staat, sla jezelf dan niet in elkaar. Een recente Zwitserse studie wees uit dat donkere chocolade de productie van stresshormonen uit de bijnieren kan helpen onderdrukken in situaties die angst opwekken. Overweeg deze toestemming om een ​​beetje donkere chocolade in je bureaulade te bewaren.

 7. @ Alleen media-scherm en (min-width: 500px) {.ethanmobile {display: none; } }

 8. Vind ons leuk op Facebook | Volg ons op Twitter

 9. Een paar dwingende redenen om te genieten van een oude favoriet.

 10. Door Jihan Thompson

 11. Dacht je niet dat je zoete traktatie zoeter zou kunnen worden? Denk nog eens goed na. Een groeiend aantal onderzoeken naar flavonolen, een soort antioxidant in overvloed in cacaobonen, suggereert dat dit schuldige plezier wonderen kan doen voor je algehele welzijn. De heerlijke voordelen:

 12. Scherpere geest Harvard-onderzoekers ontdekten dat wanneer oudere volwassenen met diabetes of hypertensie en verminderde bloedtoevoer naar de hersenen dagelijks 30 dagen lang twee kopjes warme chocolademelk dronken, 89 procent een verbetering van de bloedstroom zag tijdens tests van geheugen en denkvaardigheden, wat suggereert dat cacao ook draai enkele van de cognitieve veranderingen die gepaard gaan met leeftijd of vaatziekten.

 13. Lagere bloeddruk Een dagelijkse dosis pure chocolade kan de bloeddruk verlagen. In een klein onderzoek uit 2014 ontdekten onderzoekers dat wanneer proefpersonen van 18 tot 23 jaar ongeveer een derde van een gram donkere chocolade (dat was meer dan 75 procent cacao) gedurende een maand aten, ze een afname van de bloeddruk en arteriële stijfheid ervoeren. Waarom? Chocolade kan de bloedstroom verbeteren door de slagaders te ontspannen.

 14. Betere controle over de stress Als je vaak naar de zoete dingen reikt als je onder druk staat, sla jezelf dan niet in elkaar. Een recente Zwitserse studie wees uit dat donkere chocolade de productie van stresshormonen uit de bijnieren kan helpen onderdrukken in situaties die angst opwekken. Overweeg deze toestemming om een ​​beetje donkere chocolade in je bureaulade te bewaren.

 15. @ Alleen media-scherm en (min-width: 500px) {.ethanmobile {display: none; } }

 16. Vind ons leuk op Facebook | Volg ons op TwitterDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407