Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


3 manieren om een ​​prijs te winnen is een overwinning voor uw public relations

Ik wed dat je geen idee had hoe Quinoa eruitziet als het groeit

 1. U kent ongetwijfeld het gezegde "Iedereen houdt van een winnaar." Dit kan niet meer waar zijn dan wanneer u een brancheprijs wint. Als winnaar ontvang je meestal liefde van de awardsponsor, je werknemers, collega's en collega's, leveranciers en klanten en is de kans groter dat je ook aandacht krijgt van de media.

 2. Niet alleen is de aankondiging van het winnen van nieuwswaardig, er kunnen ook extra verhaallijnen uit komen - en niet alleen uit traditionele media. Wees niet bang om uw eigen inhoud te publiceren met een focus op alles, van hoe uw medewerkers cruciaal waren om te winnen, hoe nieuwe producten en processen hebben bijgedragen, de drive van uw klantenserviceprioriteiten en uw toekomstige groeiplannen - om maar een naam te geven weinig.

 3. 1. Profiteer van de branding van de Award

 4. We weten allemaal dat public relations tijd en moeite kost. Je moet er zeker van zijn dat je pitch nieuwswaardig is, en dan moet je relaties met de media cultiveren zodat ze openstaan ​​voor je bericht wanneer je contact met ze opneemt. Een prijs winnen en profiteren van de marketing- en public relations-inspanningen van de prijs kunnen dit proces verkorten en deuren voor u openen die anders misschien niet op tijd waren geopend.

 5. Omdat de sponsor al tijd, geld en moeite heeft besteed om bewustzijn en waarde voor de prijs op te bouwen, geeft winnen je een bepaald cachet per vereniging. U neemt nu deel aan de public relations-inspanningen van de awardsponsor telkens wanneer de organisatie de winnaars bekendmaakt. Als gevolg hiervan zult u waarschijnlijk persvermeldingen krijgen in media die u anders misschien niet alleen zou hebben gekregen.

 6. Als u nu het succes van uw eigen bedrijf promoot, merkt u misschien dat de media ontvankelijker zijn voor uw verhaal omdat ze u hebben opgewarmd door de PR-inspanningen van de awardsponsor.

 7. 2. Associeer met een gewaardeerde lijst van winnaars nu en voor geschiedenis

 8. Het winnen van een prijs bevestigt niet alleen dat wat je doet op het juiste spoor en waardevol is, het vertelt ook de rest van de wereld. Het geeft u een herkenning onder uw collega's en collega's. Het plaatst je in een speciale club met andere winnende bedrijven. Nu en voor altijd zul je een link en kameraadschap hebben met winnaars uit het verleden en de toekomst.

 9. Misschien vindt u bij andere zakelijke winnaars een goede netwerkkans die kan leiden tot nieuwe relaties. Het winnen van een prijs kan ook helpen de beste en slimste nieuwe medewerkers aan te trekken, omdat ze voor de beste bedrijven willen werken.

 10. 3. Verdien goedkeuring door derden

 11. Veel prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en media in afwachting van de aankondiging van de verdienende winnaars. Eenmaal aangekondigd, plaatsen de meeste winnende bedrijven het awardpictogram op elk marketing- en informatieonderdeel voor de komende 12 maanden als middel om het nieuws te delen. Op deze manier spreekt de prijs voor de waarde van het bedrijf, niet alleen het bedrijf dat over zichzelf spreekt.

 12. Er gaat niets boven een geweldige beoordeling om uw klanten te helpen vertrouwen op te bouwen en beslissingen te nemen over uw producten en diensten. Het winnen van een prijs werkt op vrijwel dezelfde manier - goedkeuring door een derde partij van een gerenommeerde bron.

 13. Als u het moeilijk vindt om een ​​nieuwswaardig verhaal te maken dat de media niet kan wachten om over u te schrijven, overweeg dan om deel te nemen aan een relevante prijsvraag voor de industrie. Het kan zijn dat u meer grip krijgt op de media, en meer om over uw medewerkers, klanten en leveranciers voor een langere periode te bespreken.

 14. Deze blogger is afgestudeerd aan het 10.000 Small Businesses-programma van Goldman Sachs. Goldman Sachs is partner van de sectie What Is Working: Small Businesses.

 15. U kent ongetwijfeld het gezegde "Iedereen houdt van een winnaar." Dit kan niet meer waar zijn dan wanneer u een brancheprijs wint. Als winnaar ontvang je meestal liefde van de awardsponsor, je werknemers, collega's en collega's, leveranciers en klanten en is de kans groter dat je ook aandacht krijgt van de media.

 16. Niet alleen is de aankondiging van het winnen van nieuwswaardig, er kunnen ook extra verhaallijnen uit komen - en niet alleen uit traditionele media. Wees niet bang om uw eigen inhoud te publiceren met een focus op alles, van hoe uw medewerkers cruciaal waren om te winnen, hoe nieuwe producten en processen hebben bijgedragen, de drive van uw klantenserviceprioriteiten en uw toekomstige groeiplannen - om maar een naam te geven weinig.

 17. 1. Profiteer van de branding van de AwardDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407