Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


3 redenen voor vertraging tussen uw huwelijksceremonie en receptie; 3 redenen waarom het # x27; is een slecht idee

8. In plaats van een groot huwelijk te gooien, ontsnapte dit stel in IJsland

 1. De vraag of het oké is om een ​​pauze in de actie tussen uw huwelijksceremonie en receptie-festiviteiten te hebben, komt veel voor bij de bruiloftsplanning - niet zozeer voor bestemmingshuwelijken op het strand zoals bij koppels die in kerken trouwen, waar ze het enige beschikbare tijdslot op hun eerste trouwdag moeten pakken.

 2. Hierin schuilt het probleem: wat moeten uw gasten, vooral diegenen uit de stad, doen tijdens die periode van enkele uren voordat het feest begint? De bruid en bruidegom zullen foto's maken met hun familie en huwelijksfeest en daarna genieten van een korte pauze - maar wat doet iedereen anders?

 3. Helaas zullen de meeste van uw gasten tijd doden aan de bar in hun hotel of op uw trouwlocatie (soms is het dezelfde plaats). Degenen die elkaar kennen, hebben misschien feestjes in hun kamers - allemaal met drank. Wat is het eindresultaat? Een grotendeels verspilde groep bruiloftsgasten daalde af op een bruiloftsreceptie om te genieten van nog ongeveer vijf uur gratis open bar. Het is een recept voor een ramp.

 4. Waarom stellen mensen de receptie uit tot later op de dag? Om een ​​aantal redenen:

 5. 1) Sommige kerken zullen alleen op bepaalde tijden van de dag op bepaalde dagen van de week ceremonies uitvoeren. Maar de bruid en bruidegom willen toch altijd een avondreceptie.

 6. 2) De locatie van de ceremonie is populair en er is slechts één tijdslot beschikbaar vroeg op de dag - maar de bruid en bruidegom hebben al hun avondreceptie gekozen.

 7. 3) De bruid en bruidegom willen geen minuut van hun bruiloftsreceptie missen - maar ze willen UREN foto's en video - dus sturen ze hun gasten weg om zichzelf te vermaken voor een paar uur tot het voor de bruid en bruidegom geschikt is om hun grote aankomst op het evenement te maken en het feest te beginnen.

 8. Ik moedig u STERK aan om te overwegen om uw receptie onmiddellijk na uw huwelijksceremonie te hebben om een ​​aantal redenen, niet alleen omdat de meeste van uw gasten dronken worden in de tijd dat u ze hebt verlaten unentertained.

 9. 1) Dit kan geen dutje zijn voor gasten - althans niet voor de dames. Ze hebben jurken en make-up aangetrokken en hun haar gedaan voor je huwelijksceremonie. Als ze een paar uur crashen en zich helemaal opnieuw moeten klaarmaken, is dat vervelend. Vandaar de bovengenoemde barentertainment.

 10. 2) Gasten van buiten de stad, vooral als ze niet veel andere gasten kennen, hebben letterlijk niets te doen tijdens de downtime. Als je ergens gaat trouwen waar veel te doen is (zoals Key West), maakt het misschien niet uit. Maar als je thuis gaat trouwen (en thuis toevallig een Podunk-stad is waar de grootste opwinding de lokale drive-through Starbucks is), zullen mensen zich vervelen. En ze zullen erover zeuren.

 11. 3) Bruiloften op verschillende tijdstippen van de dag vereisen andere kleding. Het is niet echt gepast om voor 16.00 uur een avondjurk op een bruiloft te dragen. Terwijl de trend in populariteit in de richting van de "maxi-jurk" dat een beetje is veranderd, eind van de dag, kleed je je meer aan voor een avondreceptie. Dat is de etiquette. Als je om 11.00 uur trouwt en om 19.00 uur je black-tie-receptie start, creëer je een garderobe-dilemma voor je vrouwelijke gasten. De jongens kunnen dezelfde smoking dragen voor beiden (niemand doet ochtendjassen meer) - de dames, niet zo veel.

 12. Als u een vertraging moet hebben tussen de ceremonie en de receptie, doe dan uw best om suggesties te geven voor het ontvangen van alternatieve activiteiten (dat wil zeggen alternatieven voor drinken). Misschien kun je een rondleiding over het eiland of de stad opzetten als het ergens bijzonder betoverend is.

 13. Trouwen in de bergen? Hoe zit het met een treinreis voor uw groep in een privéauto? Als je gaat trouwen op een landgoed met prachtige gazons, overweeg dan om limonade en ijsthee onder een tent te doen terwijl je croquet, badminton en andere zweetspellen in de tuin aanbiedt. Alles om hen bezig te houden en nuchter.

 14. Tot de volgende keer, gelukkige bruiloftplanning van bruiloften in Vieques!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407