Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


3 stappen naar lichamelijke gezondheid voor drukke moeders: bewuste zelfzorg

# 6 Clean Home

 1. Hoeveel moeders van jonge kinderen kent u die zeggen dat ze niet genoeg tijd hebben om voor hun gezondheid van het lichaam te zorgen? Misschien ben jij een van hen. Ik weet dat ik moeite heb om mijn toewijding aan fitness, gezondheid en lichaamsbeweging te handhaven in het licht van zoveel concurrerende eisen - en ik ben niet de enige.

 2. Uit een recent onderzoek van mindfulness4mothers bleek dat moeders te veel hebben om te doen. Dit leidt tot een gebrek aan controle over hun dag en is volgens ons online onderzoek de grootste stress voor moeders. Hier is een momentopname van de resultaten.

 3. Meer dan 500 moeders uit verschillende delen van de Verenigde Staten en in het buitenland werden uitgenodigd om de online-enquête te beantwoorden. En een van de meest voorkomende opmerkingen was dat deze "drukte" zich vertaalt in geen tijd voor gezondheid en lichaamsbeweging.

 4. Hier deelt Dr. Leigh Sheldrick haar drie stappen naar de gezondheid van het lichaam voor drukke moeders - waarvan we er al enkele doen!

 5. 1: Wandelen: de meest ondergewaardeerde oefening die moeders al doen. Dr Sheldrick's top tip? Koop een stappenteller en ontdek of u de 7.500 stappen per dag uitvoert. Vier vervolgens dat u daadwerkelijk op een van de belangrijkste manieren die u kunt investeren in uw gezondheid en welzijn.

 6. 2: Bekkenbodemoefeningen: ik weet dat je hier misschien niet enthousiast over bent, maar het is belangrijk voor houding, continentie en seksueel genot. Het is niet zo moeilijk als je denkt om ze goed te krijgen en het duurt maar een paar minuten per dag. Dr Sheldrick's top tip? Gebruik een andere dagelijkse taak zoals het veranderen van luiers om u eraan te herinneren deze belangrijke oefeningen te doen. Ze laat ons zien hoe in de onderstaande videolink.

 7. 3: Rek op de borst: een rechte houding kan onze cortisolspiegels met 25 procent verlagen. Dat blies me weg. Laat staan ​​de andere voordelen, zoals hoe lang we leven en ons algehele welzijn en vertrouwen

 8. Het nemen van deze drie eenvoudige stappen om voor ons lichaam te zorgen, is een belangrijke manier om onszelf te voorzien van de behoeften van het moederschap. Zoals Rick Hanson ons herinnert, is moederschap tenslotte stressvoller dan bijna alle banen.

 9. "Als je de bekende psychologische factoren van stress zou ontwerpen, zoals frequente onderbrekingen, gebrek aan controle, constant van taak wisselen, niet in staat zijn om dingen af ​​te ronden en al die tijd zorgzaam voor de resultaten - dat is een recept voor illegale niveaus van werkstress. Maar het is het dagelijkse leven van een moeder, "vertelde Rick Hanson ons.

 10. We moeten dus voor onszelf zorgen. Mindfulness en mindful self-compassion practice vormen de kern van zelfzorg voor moeders. We moeten onszelf ook fysiek beschikbaar stellen en waarderen wat we al doen en prioriteit geven aan eenvoudige oefeningen zoals deze kunnen echt een verschil maken.

 11. Kijk hoe Dr. Sheldrick hier de 3 Stappen voor Body Health uitlegt:

 12. Hoeveel moeders van jonge kinderen kent u die zeggen dat ze niet genoeg tijd hebben om voor hun gezondheid van het lichaam te zorgen? Misschien ben jij een van hen. Ik weet dat ik moeite heb om mijn toewijding aan fitness, gezondheid en lichaamsbeweging te handhaven in het licht van zoveel concurrerende eisen - en ik ben niet de enige.

 13. Uit een recent onderzoek van mindfulness4mothers bleek dat moeders te veel hebben om te doen. Dit leidt tot een gebrek aan controle over hun dag en is volgens ons online onderzoek de grootste stress voor moeders. Hier is een momentopname van de resultaten.

 14. Meer dan 500 moeders uit verschillende delen van de Verenigde Staten en in het buitenland werden uitgenodigd om de online-enquête te beantwoorden. En een van de meest voorkomende opmerkingen was dat deze "drukte" zich vertaalt in geen tijd voor gezondheid en lichaamsbeweging.

 15. Hier deelt Dr. Leigh Sheldrick haar drie stappen naar de gezondheid van het lichaam voor drukke moeders - waarvan we er al enkele doen!

 16. 1: Wandelen: de meest ondergewaardeerde oefening die moeders al doen. Dr Sheldrick's top tip? Koop een stappenteller en ontdek of u de 7.500 stappen per dag uitvoert. Vier vervolgens dat u daadwerkelijk op een van de belangrijkste manieren die u kunt investeren in uw gezondheid en welzijn.

 17. 2: Bekkenbodemoefeningen: ik weet dat je hier misschien niet enthousiast over bent, maar het is belangrijk voor houding, continentie en seksueel genot. Het is niet zo moeilijk als je denkt om ze goed te krijgen en het duurt maar een paar minuten per dag. Dr Sheldrick's top tip? Gebruik een andere dagelijkse taak zoals het veranderen van luiers om u eraan te herinneren deze belangrijke oefeningen te doen. Ze laat ons zien hoe in de onderstaande videolink.

 18. 3: Rek op de borst: een rechte houding kan onze cortisolspiegels met 25 procent verlagen. Dat blies me weg. Laat staan ​​de andere voordelen, zoals hoe lang we leven en ons algehele welzijn en vertrouwenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407