Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


30 onverwachte bruiloftskosten bruiden vergeten budget voor

OOK OP HUFFPOST OPINIE

 1. Fotocredit: fotolijsten met foto's

 2. Vasthouden aan uw budget is een van de lastigste onderdelen van het plannen van een bruiloft - vooral omdat er zoveel verborgen kosten zijn. Om je te helpen, hebben we contact opgenomen met bruiloftsverkopers en financiële experts in het hele land om de topitems te ontdekken waar koppels vergeten over na te denken bij het toewijzen van hun huwelijksfinanciën.

 3. Kosten vóór bruiloft

 4. Bruidsmeisjes op een speciale manier vragen: voor veel bruiden is het vragen van hun naaste en dierbaarste om op hun trouwdag met hen op te komen gewoon niet iets dat kan worden gedaan via telefoon of sms - of zelfs gewoon tijdens het avondje uit van je vaste meid. Bruiden stellen de vraag aan hun meiden met creatieve geschenken (probeer dit leuke idee!), Gepersonaliseerde kaarten, of nemen ze mee naar een lekkere lunch of diner, volgens Plum Pretty Sugar. Maar vergeet niet dat die kleine kosten kunnen oplopen!

 5. Schoonheidsbehandelingen: u hebt al geld gereserveerd voor uw professionele haarstyling- en make-uptoepassing op de trouwdag - maar vergeet niet dat u voor elk meer dan één proef nodig hebt om te voelen volledig comfortabel op de grote dag. Houd ook rekening met eventuele schoonheidsbehandelingen vóór de bruiloft waaraan u zich wilt overgeven, van een mani / pedi tot een spray tan tot een massage. Als er een duurdere service is die je graag wilt proberen, zoek dan naar deals via dagelijkse dealsites zoals Groupon, zei Andrea Woroch, een expert op het gebied van consumentenbesparingen die vaak te zien is op Today, Good Morning America, The Dr. Oz Show en meer.

 6. Je vrijgezellenfeest: vrijgezellenfeesten zijn tegenwoordig groter dan ooit; steeds meer groepen plannen weekenduitstapjes, zoals een Vegas-excursie of een strandreis voor meisjes. En hoewel de bruidsmeisje en bruidsmeisjes het tabblad voor het feest moeten oppikken, betalen veel bruiden uiteindelijk hun eigen vliegticket of een deel van de hotelrekening om de kosten voor hun meisjes te helpen verlichten - vooral als de bruid -be is degene die aandringt op een overnachting. Blijf dicht bij huis om extra reiskosten te voorkomen. Je zult plezier hebben met je meisjes, waar je ook gaat. Kies een luxe hotel of zoek een groot huis om te huren in de buurt van je huis en plan activiteiten om het plezier gaande te houden, zei Woroch. Probeer een van deze unieke thema's.

 7. Huwelijksvergunning: vergeet het niet legaal te maken! Uw huwelijksvergunning kost meestal tussen de $ 20 en $ 100, afhankelijk van waar u gaat trouwen (zie de richtlijnen van uw staat). En in de meeste staten ontvangt u niet automatisch een kopie van uw huwelijksvergunning nadat deze is ingediend - dat moet u ook betalen. Als je een bestemmingshuwelijk hebt, houd er dan rekening mee dat je misschien een paar dagen voor de bruiloft moet vliegen of zelfs een tweede reis naar de locatie moet maken om je huwelijksvergunning te krijgen, afhankelijk van de wachttijd, volgens Abra Millar van Hopkins Bay Resort in Belize. Dit betekent extra reiskosten - meer nachten, meer maaltijden en mogelijk een tweede vluchtronde.

 8. Papierwaren

 9. Dag van briefpapier: blaas niet uw hele briefpapierbudget op uw save-the-dates en uitnodigingen - u moet ook nadenken over programma's, escortkaarten, plaatskaarten, menukaarten , en elke andere dag van behoeften die u kunt tegenkomen. "We raden u aan een afzonderlijk regelitem in het budget voor de dag van briefpapier toe te voegen, zodat bruiden overeenkomstig kunnen budgetteren," adviseerde Diva's Wedding Paper. Hier leest u hoe u geld kunt besparen op briefpapier.

 10. Verzending: bij het kiezen van uw uitnodigingen, moet u deze zorgvuldig wegen - als het meer dan een ons is, heeft u extra verzendkosten nodig. Sommige uitnodigingen kunnen u $ 1 of meer aan portokosten opleveren. Houd er rekening mee dat extra portokosten ook vereist zijn voor vierkante uitnodigingen, ongeacht het gewicht. Vergeet ook niet dat u ook stempels nodig heeft voor uw save-the-dates, RSVP-kaarten en bedankbriefjes. En probeer niet te obsederen om uw port te matchen met uw uitnodigingsthema, waardoor u soms een duurdere postzegel kunt kiezen alleen voor het ontwerp - niemand zal de postzegels onthouden, "zei Woroch.

 11. Voorbereidingen

 12. Geldzaken

 13. De "Other"

 14. Meer van Bridal Guide:

 15. 100 ideeën voor winterbruiloften

 16. Top 10 klachten van bruiloftsgasten

 17. 15 trouwgegevens waar u zich geen zorgen over hoeft te makenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407