Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


4 eenvoudige tips voor een gelukkig + gezond Memorial Day-weekend

7. Eten smaakt beter in kleine porties.

 1. Voor velen betekent Memorial Day-weekend de "onofficiële start van de zomer" - drie maanden stranddagen en barbecues. Dat gaat gepaard met veel ijs, hotdogs en suikerhoudende dranken. In plaats van de wind in de wind te gooien en te denken dat je dinsdag een hoop detox-artikelen leest, waarom zou je de wedstrijd dan niet voor blijven? Er zijn tal van manieren om je lange weekend gezond en toch leuk te houden!

 2. 1. Gooi de margarita's weg voor een drankje met ernstige gezondheidsvoordelen. Mijn vriendin en collega-gezondheidscoach Camelia Panati noemt haar Healthy Zesty Martini "een heerlijk drankje dat je buik zal kalmeren en je humeur zal verheffen zonder de drank!" Het beste deel is, het is alcoholvrij dus het is het perfecte verfrissende drankje voor het hele gezin. Grijp hier het volledige recept.

 3. 2. Verwissel zware macaronisalade met een lichtere, gezondere optie. Met veel lichte, vegetarische opties zorgen mensen ervoor dat ze niet teveel aan vlees en desserts gaan en blijft iedereen zich geweldig voelen, zelfs nadat je hebt gegeten! Camelia's Healthy Zesty Watermelon Salad "ziet eruit en smaakt als een echte gourmet, luxe salade, maar het is zo gemakkelijk te maken". Gemaakt met watermeloen, aardbeien, honing, rode ui en veel lente greens, ik kan persoonlijk niet wachten om deze zoete kant te proberen! Download het recept hier.

 4. 3. Vooruit plannen. Ik ben niets als niet een nauwgezette planner, maar toch vind ik mezelf dagen weg van het grote weekend met een heleboel dingen te doen! Desorganisatie kan ertoe leiden dat u op het laatste moment chips en frisdrank in de supermarkt krijgt. Neem de tijd om uw menu te plannen, schrijf een boodschappenlijstje, kijk welke boodschappen u kunt combineren en winkel van tevoren.

 5. 4. Onthoud wat belangrijk is. Gezondheidscoach Linda Barney herinnert ons eraan "ons te concentreren op dankbaarheid. Wees dankbaar voor degenen die ons land hebben gediend, en omarm en eer degenen die hier zijn en nu dienen. Dankbaarheid voedt ons lichaam en geest met positieve energie en houdt ons vooruit." Velen van ons raken zo verstrikt in de opwinding over een driedaags weekend dat we vergeten WAAROM we er überhaupt een hebben. Neem een ​​moment om je waardering te tonen voor de dappere mannen en vrouwen die zoveel opofferen en vechten om onze vrijheid elke dag te verdedigen.

 6. Wat zijn uw beproefde tips voor een gezond zomervakantieweekend? Laat je favorieten achter in de reacties hieronder!

 7. Speciale dank aan mijn medewerkers Camelia Panati en Linda Barney. Neem even de tijd om hun websites te bekijken en hun wat liefde te tonen!

 8. Voor velen betekent Memorial Day-weekend de "onofficiële start van de zomer" - drie maanden stranddagen en barbecues. Dat gaat gepaard met veel ijs, hotdogs en suikerhoudende dranken. In plaats van de wind in de wind te gooien en te denken dat je dinsdag een hoop detox-artikelen leest, waarom zou je de wedstrijd dan niet voor blijven? Er zijn tal van manieren om je lange weekend gezond en toch leuk te houden!

 9. 1. Gooi de margarita's weg voor een drankje met ernstige gezondheidsvoordelen. Mijn vriendin en collega-gezondheidscoach Camelia Panati noemt haar Healthy Zesty Martini "een heerlijk drankje dat je buik zal kalmeren en je humeur zal verheffen zonder de drank!" Het beste deel is, het is alcoholvrij dus het is het perfecte verfrissende drankje voor het hele gezin. Grijp hier het volledige recept.

 10. 2. Verwissel zware macaronisalade met een lichtere, gezondere optie. Met veel lichte, vegetarische opties zorgen mensen ervoor dat ze niet teveel aan vlees en desserts gaan en blijft iedereen zich geweldig voelen, zelfs nadat je hebt gegeten! Camelia's Healthy Zesty Watermelon Salad "ziet eruit en smaakt als een echte gourmet, luxe salade, maar het is zo gemakkelijk te maken". Gemaakt met watermeloen, aardbeien, honing, rode ui en veel lente greens, ik kan persoonlijk niet wachten om deze zoete kant te proberen! Download het recept hier.

 11. 3. Vooruit plannen. Ik ben niets als niet een nauwgezette planner, maar toch vind ik mezelf dagen weg van het grote weekend met een heleboel dingen te doen! Desorganisatie kan ertoe leiden dat u op het laatste moment chips en frisdrank in de supermarkt krijgt. Neem de tijd om uw menu te plannen, schrijf een boodschappenlijstje, kijk welke boodschappen u kunt combineren en winkel van tevoren.

 12. 4. Onthoud wat belangrijk is. Gezondheidscoach Linda Barney herinnert ons eraan "ons te concentreren op dankbaarheid. Wees dankbaar voor degenen die ons land hebben gediend, en omarm en eer degenen die hier zijn en nu dienen. Dankbaarheid voedt ons lichaam en geest met positieve energie en houdt ons vooruit." Velen van ons raken zo verstrikt in de opwinding over een driedaags weekend dat we vergeten WAAROM we er überhaupt een hebben. Neem een ​​moment om je waardering te tonen voor de dappere mannen en vrouwen die zoveel opofferen en vechten om onze vrijheid elke dag te verdedigen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407