Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


4 juli vieren met een lang weekend? Hier is waarom je in staat bent.

37 grappige tweets over bedrijfsfeestjes

 1. De federale feestdag die veel Amerikanen kennen als Presidents Day, heet nog steeds officieel de oorspronkelijke naam Washington's verjaardag, verwijzend naar de eerste president van het land. Het werd opgericht door het Congres in 1879 en ingesteld op 22 februari, de datum in 1732 toen George Washington werd geboren.

 2. De verjaardag van Washington was daarvoor al erkend, met vieringen in het hele land, waaronder vele recitaties van zijn afscheidsadres, zegt het Centre for Legislative Archives. Tot op de dag van vandaag handhaaft de senaat zijn traditie, die in 1862 begon, van een jaarlijkse lezing van het adres.

 3. De datum voor het vieren van de verjaardag van Washington veranderde in 1968, toen het congres de Uniform Monday Holiday Act passeerde. Die wet stelde de herdenking van de verjaardag van Washington vast als de derde maandag van februari en verplaatste de herdenkingen van enkele andere feestdagen ook naar maandag. Het Congres zei dat de verhuizing volgens de archieven "aanzienlijke voordelen zou opleveren voor zowel het spirituele als het economische leven van de natie". Het congres beschouwde de nieuwe wet naar verluidt als een kans voor meer tijd voor familie, reizen en vrije tijd, evenals een einde aan werkweekonderbrekingen van midweekvakanties.

 4. Memorial Day, aanvankelijk Decoratiedag genoemd, werd in 1888 voor federale arbeiders in DC opgericht. De feestdag werd in veel Noordelijke staten al gevierd ter ere van de slachtoffers van de burgeroorlog in de Unie, en werd waarschijnlijk een federale feestdag genoemd omdat veel overheidspersoneel in de oorlog had gediend en het zou willen herdenken.

 5. De feestdag herdenkt nu leden van de dienstplicht aan beide zijden van de burgeroorlog en andere oorlogen, en wordt in alle staten gevierd.

 6. De feestdag is van 30 mei verplaatst naar de laatste maandag van mei met de Uniform Monday Holiday Act van 1968.

 7. De oprichting van Dag van de Arbeid in 1894 was ook een geval waarin het Congres werd beïnvloed door de staten, aangezien 23 tegen die tijd al hun eigen Dag van de Arbeid hadden ingesteld.

 8. Het House Labour Committee merkte op dat vrije tijd belangrijk was om een ​​werknemer "nuttiger als vakman" te maken, aldus de CRS.

 9. Het CRS-rapport zegt ook: "Door arbeid te eren met een feestdag, suggereerde het commissierapport, zal de natie verzekeren dat de adel van arbeid zal worden gehandhaafd. Zolang de werkende man kan het gevoel hebben dat hij zowel een eervolle als een nuttige plaats heeft in de politieke politiek, zo lang zal hij een loyale en trouwe burger zijn. ''

 10. VETERANEN DAG

 11. In 1938 werd Wapenstilstandsdag op 11 november aangewezen als een jaarlijkse feestdag om het einde van de Eerste Wereldoorlog te herdenken en als een "nationale vredesvakantie" te dienen, volgens de CRS. De dag werd in 1954 omgedoopt tot Veteranendag en verbreed om dienstleden uit andere conflicten ook te eren!

 12. De Uniform Monday Holiday Act van 1968 was aanvankelijk ook van toepassing op Veteranendag en bepaalde dat deze op de vierde maandag van oktober in acht moest worden genomen. Veteranengroepen verzetten zich echter tegen de verandering en de meeste staten hielden hun Veterans Day-herdenkingen op 11 november, de datum in 1918 toen de gevechten tijdens de Eerste Wereldoorlog stopten. In 1975 tekende president Gerald Ford een wet die de feestdag naar 11 november verlegde, volgens het Department of Veterans Affairs.

 13. INAUGURATIE-DAG

 14. Inhuldigingsdag werd in 1957 een permanente feestdag genoemd voor diegenen in het gebied Washington, D.C. Het is om de vier jaar van toepassing op 20 januari wanneer een nieuwe president wordt beëdigd.

 15. COLUMBUS-DAG

 16. Columbus Day is in 1968 opgericht als onderdeel van de Uniform Monday Holiday Act en heeft plaats voor de tweede maandag in oktober. In die tijd werd Christopher Columbus al vereerd met een vakantie in 45 staten.

 17. Vandaag is Columbus Day de jaarlijkse federale feestdag die het meest wordt betwist onder staten. Voor velen is de focus verschoven naar het feit dat mensen al in Amerika leefden lang voordat Columbus hen "ontdekte", en de komst van Europeanen leidde tot wijdverbreide ontneming van de rechten en de dood voor deze mensen. Volgens de Regeringen van de Raad houden ten minste een dozijn staten Columbus Day helemaal niet, en sommige staten en gemeenten vieren het onder een andere naam: het is Native Americans 'Day in South Dakota, en Inheemse Volksdag in Seattle en Minneapolis.

 18. VERJAARDAG VAN MARTIN LUTHER KING JR.

 19. In 1968, het jaar dat Martin Luther King Jr. werd vermoord, begonnen leden van het Congres wetsvoorstellen in te dienen om een ​​feestdag te creëren ter ere van de leider van de burgerrechten. Toch werd de feestdag pas in 1983 vastgesteld. Veel fiscale conservatieven hadden betoogd dat de feestdag de overheid te veel geld zou kosten, zo meldt de website van House House, Art and Archives. Uiteindelijk werd de observatie ingesteld voor de derde maandag van januari, in tegenstelling tot de werkelijke geboortedatum van King van 15 januari, om de last voor federale kantoren te vermijden die een midweekvakantie zou kunnen veroorzaken.

 20. Als u niet op 3 juli werkt, bedankt uw bedrijf. Maar het overheidsbeleid kan daar ook een rol in hebben gespeeld, zelfs als u geen federale werknemer bent.

 21. Congres verklaarde de eerste federale feestdagen in de jaren 1870 - een handvol observanties met Independence Day onder hen, volgens een rapport van de Congressional Research Service 2014. Die feestdagen waren echter alleen van toepassing op federale werknemers in het District of Columbia. Tegen 1885 had het Congres de feestdagen uitgebreid tot federale werknemers in het hele land.

 22. Sindsdien is de wet ook gewijzigd om aan te geven dat de meeste werknemers de vrijdag vrij krijgen wanneer een vakantie op een zaterdag valt (zoals 4 juli van dit jaar).

 23. Zelfs vandaag is het edict van het congres alleen van toepassing op federale werknemers. Het Congres en de president hebben nooit geprobeerd om feestdagen vast te stellen die op de staten van toepassing zijn, zegt het CRS-rapport. In plaats daarvan bepalen staten hun eigen feestdagen - hoewel de meeste zich (min of meer) houden aan de 11 federale feestdagen die door het Congres zijn afgekondigd, wat betekent dat werknemers van de regeringen van die staten vrije tijd krijgen.

 24. Volgens het Book of the States 2014 van de Raad van State hebben alle staten Nieuwjaarsdag, Onafhankelijkheidsdag, Memorial Day, Dag van de Arbeid, Thanksgiving en Kerstdag aangenomen. Alle staten eren op een of andere manier ook de verjaardag van Martin Luther King Jr., hoewel enkelen het vieren met een meer algemene naam, zoals Civil Rights Day. Slechts negen staten vieren de verjaardag van Washington niet, ook bekend als Presidents Day.

 25. "De federale overheid stelt een benchmark," vertelde Dean Baker, co-directeur van het Centre for Economic and Policy Research, aan de Huffington Post. Hij merkte op dat de meeste particuliere werkgevers, maar niet alle, extra compensatie geven aan werknemers die op feestdagen werken.

 26. Deze federale feestdagen zijn op verschillende tijdstippen en in reactie op verschillende bewegingen gemaakt. Dit is hoe ze allemaal zijn ontstaan.

 27. NIEUWJAARSDAG, ONAFHANKELIJKHEIDSDAG EN KERSTDAG

 28. Deze federale feestdagen, drie van de eerste die werden opgericht, werden in 1870 gecreëerd. Bij het bespreken van de reden voor het creëren van de feestdagen, impliceerden leden van het Congres dat de meeste staten de feestdagen al in acht namen , zegt het CRS-rapport.

 29. "Ze noemen de staten altijd de laboratoria van democratie, en vaak beginnen de dingen op het niveau van de staat en vervolgen dan hun weg naar het nationale niveau," vertelde Senaatshistoricus Don Ritchie tegen The Huffington Post.

 30. Congresleden wilden volgens Ritchie waarschijnlijk tijdens hun vakantie in hun eigen staat zijn, wat zou hebben bijgedragen aan de drang naar een nationale naleving. Het was ook logischer om mensen op dezelfde dagen in naburige staten vrij te hebben als het ging om handel tussen staten en grootstedelijke gebieden die een staatsgrens overschrijden.

 31. De datums van deze feestdagen waren gebonden aan de traditionele vieringen van Nieuwjaarsdag op 1 januari, Onafhankelijkheidsdag op 4 juli en eerste kerstdag op 25 december.

 32. DANKZEGGINGSDAG

 33. "Elke dag benoemd of aanbevolen door de president van de Verenigde Staten als een dag van openbare vasten of dankzegging" was ook opgenomen in de oorspronkelijke 1870-wetgeving. Hoewel president George Washington een paar van de jaren dat hij in functie was, verklaringen aflegde voor een dag van dankbaarheid, werd het idee pas in 1863 jaarlijks gevierd.

 34. Gedurende decennia daarna gaf elke president een jaarlijkse proclamatie uit met de aanduiding Thanksgiving als de laatste donderdag van november. In 1939 viel de laatste donderdag echter op 30 november, en president Franklin Delano Roosevelt maakte zich zorgen dat dat niet genoeg tijd zou geven om te winkelen, dus hij verhuisde Thanksgiving naar de derde donderdag van november. Verwarring volgde toen sommige staten zijn leiding volgden en anderen ervoor kozen om de vakantie nog een week later te observeren. In 1941 heeft het congres Thanksgiving Day permanent uitgeroepen tot de vierde donderdag van november. Veel werkplekken nemen ook de volgende vrijdag vrij, en sommige staten hebben die dag zelfs als een feestdag aangemerkt, maar het is nooit als zodanig op federaal niveau erkend.

 35. PRESIDENTEN DAG

 36. GEHEUGENSDAGDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407