Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


4 redenen voor verblijf

 1. Het einde van de zomer is hier (niet huilen - volgend jaar komt er nog eentje, dat beloof ik.) Terwijl iedereen door bumper-naar-bumper verkeer kruipt om hun afgelopen zomervakantie, blijf ik thuis op deze dag van de arbeid.

 2. Ja, ik weet dat vakanties leuk zijn. Vakanties zijn ook duur en uitputtend. Als je maar een paar dagen weggaat (zoals in het geval van Dag van de Arbeid) kun je proberen zoveel mogelijk zon, plezier en drank te jammen. Het klinkt op dat moment misschien als een goed idee, maar kom dinsdagochtend als je terug bent in de sleur en je zult verdrietig zijn. Staycationing geeft je daarentegen de luxe van echte, actuele tijd. Dus, laten we de voordelen van een goede ouderwetse staycation opsommen, zullen we?

 3. Klusjes, klusjes, klusjes Ok, ik weet dat iedereen dit gaat lezen en vragen: "Waarom zou ik in godsnaam tijdens mijn vakantie klusjes willen doen?" Antwoord: omdat je druk bezig bent tijdens de week en je te veel van een boozy brunch houdt in het weekend. Profiteer van de extra vrije dag (en het feit dat al je vrienden waarschijnlijk allemaal weg zijn) om je takenlijst te doorlopen. Ik pleit er niet voor om je hele vakantieweekend door te brengen met het schrobben van vloeren en het organiseren van je sokkenlade, maar uiteindelijk die fotolijsten op te hangen die sinds Kerstmis tegen de muur leunen, zal echt wat stress opheffen. Bovendien haat ik het idee om een ​​welverdiende vakantiedag te gebruiken om boodschappen te doen, dus gebruik deze gratis.

 4. Neem een ​​paar ZZZ's Weet je nog een goede nachtrust? Natuurlijk heb je dat niet - je hebt er waarschijnlijk nog nooit een gehad (zie hierboven: werk / drankbrunch - kan net zo goed in happy hour gooien). Niemand van ons krijgt voldoende slaap en het negeren van de voordelen van een goede nachtrust is slecht voor je lichaam, hersenen en ziel. Ga lekker naar bed en word op je gemak wakker - zonder de kakofonie van je wekker. Na voldoende rust zul je in staat zijn om alle andere activiteiten tijdens je verblijf aan te pakken met nieuw gevonden energie. Bovendien kan het krijgen van een paar dagen rustgevende slaap je misschien zelfs helpen om een ​​beter slaapschema te krijgen, zodat je productiever kunt zijn op het werk (en happy hour).

 5. Lokaal verwennen The Flavour Weet je dat je in een chique restaurant in de binnenstad wilt proberen, maar niet omdat het te duur en te vol is? Het heeft waarschijnlijk enkele openingen tijdens een vakantieweekend, dus verwen uzelf! Je bespaart geld door niet weg te gaan, dus doe het gerust een beetje met een lekker diner, een hot stone massage of wat nieuwe kleren voor de herfst. Een deel van wat we leuk vinden aan vakantie is onszelf behandelen en er is geen reden dat je niet dezelfde mentaliteit zou moeten hebben als je blijft.

 6. Hit The Gym Zodra we terugkomen van vakantie, willen we allemaal ontgiften van eten en drinken onzin en terugkeren naar onze trainingsroutine. Het probleem is dat je moe bent van je vakantie, achter de bal met je takenlijst en weer aan het werk. Als je op de gezondheidstrein wilt springen, gebruik dan het 3-daagse weekend om te beginnen. Ren naar buiten, ga naar de sportschool of volg een yogales. Drie dagen achter elkaar trainen is een goede start voor een nieuwe gezonde routine. Het is ook een goed idee om een ​​dag door te brengen met het koken van goed eten voor de volgende week.

 7. Als uw verblijf voorbij is, bent u de enige persoon op kantoor die er uitgerust en ontspannen uitziet - zoals u hoort te zorgen voor een echte vakantie.

 8. Wat is je favoriete onderdeel van staycations? Laat het me weten in de reacties!

 9. Het einde van de zomer is hier (niet huilen - volgend jaar komt er nog eentje, dat beloof ik.) Terwijl iedereen door bumper-naar-bumper verkeer kruipt om hun afgelopen zomervakantie, blijf ik thuis op deze dag van de arbeid.

 10. Ja, ik weet dat vakanties leuk zijn. Vakanties zijn ook duur en uitputtend. Als je maar een paar dagen weggaat (zoals in het geval van Dag van de Arbeid) kun je proberen zoveel mogelijk zon, plezier en drank te jammen. Het klinkt op dat moment misschien als een goed idee, maar kom dinsdagochtend als je terug bent in de sleur en je zult verdrietig zijn. Staycationing geeft je daarentegen de luxe van echte, actuele tijd. Dus, laten we de voordelen van een goede ouderwetse staycation opsommen, zullen we?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407