Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 bedrijven die de gave van geven opnieuw definiëren

Je wist het niet, maar dit is waarom je aardbeien zou moeten eten

 1. Iedereen houdt ervan een goed cadeau te ontvangen, maar niets kan het gevoel van opgetogenheid over je wegnemen terwijl je kijkt naar vrienden, familieleden of collega's die je cadeautjes uitpakken die je hebt gegeven.

 2. Onderzoek bevestigt onze gevoelens. In een studie uit 2008 werden de deelnemers verdeeld in twee groepen. Aan leden van de eerste groep werd gevraagd om een ​​klein bedrag aan iemand anders uit te geven, terwijl aan de anderen werd gevraagd hetzelfde bedrag te gebruiken om een ​​rekening te betalen of zichzelf te behandelen. De resultaten toonden aan dat degenen in de eerste groep zich aanzienlijk gelukkiger voelden. Een gerelateerd experiment in 2011 wees uit dat wanneer deelnemers werd gevraagd om de herinnering aan het cadeau aan iemand anders te herinneren, ze niet alleen gelukkiger waren, maar dat ze in de toekomst ook vaker gaven.

 3. Het is logisch dat we graag geschenken geven: het bouwt goed karma en creëert een band met de mensen van wie we houden. Maar de generieke geschenken van de afgelopen jaren snijden het niet meer. Geschenken die draaien rond altruïsme, ervaring en verrassing zijn nu de focus van veel consumenten, en sommige bedrijven nemen alle drie de aspecten op in hun aanbod.

 4. Of u nu op zoek bent naar elegante drinkglazen, memorabele reisplannen of kleding die uw gemeenschap helpen, overweeg de unieke opties van deze bedrijven:

 5. 1. glassybaby

 6. Als u op zoek bent naar een mooi geschenk dat veel langer meegaat dan een bloemstuk, zijn de handgeblazen votiefhouders en drinkglazen van glassybaby ideaal. Met meer dan 200 kleuren beschikbaar, is er een ontwerp voor iedereen. Bovendien heeft elke glazige baby een uniek verhaal. Als je je moeder bijvoorbeeld de "onvoorwaardelijke" glazige baby stuurt, opent ze haar kaart en ziet een speciale boodschap: "Deze liefde maakt het niet uit wat, wanneer, waar, hoe; deze liefde is onvoorwaardelijk."

 7. De populariteit van het bedrijf wordt gestimuleerd door zijn filantropische inspanningen. Tien procent van zijn inkomsten gaat naar het glassybaby white light-fonds, dat profiteert van non-profitorganisaties die mensen, dieren en de planeet ondersteunen. Het is geen wonder dat deze geschenken een favoriet zijn van zowel Martha Stewart als Amazon-oprichter Jeff Bezos.

 8. 2. Boordevol doeleinden

 9. Sociale impact en geweldige geschenken passen allemaal in een elegante geschenkdoos van Packed with Purpose. Elke doos, specifiek ontworpen rond een thema voor de door u gekozen ontvanger, staat vol met producten van ethische, duurzame merken.

 10. Eén bedrijf in de doos is beelove. De ambachtelijke honing biedt werkgelegenheid aan voormalige gevangenen. Sulpice Chocolate is een ander aanbevolen merk. De non-GMO, glutenvrije en koosjer vrijhandel chocolade voordelen Common Threads, een preventief gezondheidsprogramma met praktische kooklessen en voedingseducatie voor zowel kinderen als volwassenen in achtergestelde gemeenschappen.

 11. 3. BoxLunch

 12. De naam kan herinneringen oproepen aan wortelstokken en PB J, maar denk nog eens goed na. De BoxLunch-site is gevuld met popcultuur-goodies die iedereen zeker zullen plezieren, of je ontvanger nu een "Star Wars" -gek is, een die-hard hockeyfan of zelfs een kleine Minnie Mouse-liefhebber. Bovendien zal BoxLunch voor elke $ 10 die u uitgeeft op zijn site een maaltijd verstrekken aan iemand in nood via zijn partnerschap met Feeding America. Sinds de oprichting heeft het bedrijf meer dan 7 miljoen maaltijden geschonken.

 13. Weet u niet zeker wat u de jet-setter in uw leven moet schenken? Ga naar Tinggly, een bedrijf waarmee je reiservaringen aan anderen kunt geven. Kies eerst een ervaringsniveau: essentieel, premium, ultiem of bucketlist. Elk komt met een bijbehorend prijskaartje. Van daaruit kunnen ontvangers kiezen uit honderden avonturen - of het nu gaat om het El Yunque National Forest in Puerto Rico, het rijden op gondels in Venetië of het proeven van wijnen in Toscane. Ontvangers hebben twee jaar om hun ervaring te kiezen en te boeken, dus er is ook geen haast.

 14. 5. Twice As Warm

 15. "Koop er een, geef er een" is het model bij Twice As Warm, en die aantallen blijven groeien. Tijdens de eerste winter van de organisatie schonk het 210 wintermutsen, sjaals en handschoenen aan behoeftige mensen in de thuisbasis van Washington, DC. Deze gezellige, Amerikaans gemaakte accessoires omvatten chenillehandschoenen, gestreepte mutsen en gemêleerde, dikke breiwerk oneindige sjaals.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407