Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 eenvoudige stappen naar een gezondere levensstijl

# 6 Clean Home

 1. De tijd is ongeveer goed voor een half jaaroverzicht en als uw gezondheidsresolutie voor het nieuwe jaar niet voorbij de eerste week van januari is gekomen, ontspan, laten we het opnieuw proberen.

 2. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om een ​​betere levensstijl te leiden, van het volgen van een gezond dieet tot regelmatig sporten. De ultieme focus moet liggen op een leven waar je trots op kunt zijn, terwijl je ook gezondheidsproblemen vermijdt; of keer ze om als ze al bestaan.

 3. Als u nog steeds twijfelt, denk er dan over na hoe een gezonde levensstijl u tien jaar later ten goede kan komen. Wanneer je focus ligt op het doel van gezond leven, dan zul je beginnen met handelen door stappen te ondernemen om het een realiteit te maken.

 4. Hieronder staan ​​enkele manieren waarop u vandaag kunt beginnen met een gezonde levensstijl.

 5. 1. Oefening en slaap goed: Oefening en kwaliteitsslaap gaan samen. Met de juiste trainingsroutine, goede slaapgewoonten en voeding, kunt u een gezonde levensstijl leiden die uw hele leven positief beïnvloedt. Slaap is ook een belangrijke remedie voor bepaalde gezondheidsuitdagingen zoals stress en overeten. Goed uitgeruste mensen hebben meer controle over hun eetlust; hoe langer je wakker blijft, hoe groter de kans dat je toch honger krijgt. Een behoorlijke 7 uur slaap wordt aanbevolen voor gezond leven. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat fysieke activiteit de algehele kwaliteit van de slaap beïnvloedt.

 6. 2. Persoonlijke hygiëne: Mond- of lichaamsgeur kondigt je op een heel slechte manier aan; je wilt niet dat mensen drie stappen terug doen voor elke stap die je naar hen toe zet. Je moet die hygiënische instructies strikt toepassen - "poets je tanden, vooral je tong twee keer per dag", "neem minstens een keer per dag een bad met zeep", "flos dagelijks". Vermijd stinkend eten en drinken zoals uien, knoflook en alcohol. Drink meer water en kauwgom om een ​​slechte adem te voorkomen. Gebruik anti-transpirant om zweten te verminderen, verander en was uw kleding regelmatig en laat uw schoenen aan de lucht drogen. Vrouwen scheren al okselhaar, mannen ook; het houdt je poriën open en geeft geen ruimte aan bacteriën.

 7. 3. Eet gezond voedsel: kies voedsel dat minimale hoeveelheden ongezonde vetten, weinig suiker en organische ingrediënten bevat. Minimaliseer uw consumptie van snoep, maar kies in plaats daarvan voor heel fruit, versgeperste sappen en volkorenbrood. De truc om af te vallen en fit te blijven is te weten dat verbrande calorieën hoger moeten zijn dan de ingenomen calorieën. Het is belangrijk om jezelf niet te laten verhongeren, omdat je de kilo's snel ophoopt als je die hongerige honger tegelijkertijd voedt. Eet in plaats daarvan 5-6 keer per dag kleine porties gezond voedsel.

 8. 4. Lach: Het goede oude medicijn van de ziel is in de loop van de decennia door wetenschappers getest en bewezen. Lachen verlicht stress, verbetert je humeur, voorkomt hartziekten en verhoogt zelfs je immuniteit. Als je angstig of bang bent, probeer dan vaak te glimlachen en te lachen. Het maakt je ook aantrekkelijker en versterkt relaties; dus waar wacht je nog op, lach al.

 9. 5. Oefen meditatie en vorm gezonde relaties:

 10. Breng quality time met uzelf door uw 'ik-tijd' te hebben en te mediteren. Mediteer elke dag minstens 20 minuten; relaties opbouwen met familie en vrienden. Onderzoek toont aan dat eenzaamheid vaak leidt tot depressie en eenzame mensen een hoger risico op hartaandoeningen hebben. Gezonde relaties met andere mensen helpen ook je geest uit te dagen, wat de hersenen stimuleert en dementie minder waarschijnlijk maakt volgens observationele studies.

 11. Het zijn geen vaste regels om gezond te leven, de sleutel is om eerst je lichaam te accepteren en dan het regime te vinden dat voor jou werkt en je eraan te houden. Wees niet te streng voor jezelf wanneer je je regime niet raakt, dat doen we allemaal, maar alleen degenen die verdergaan waar ze waren gebleven, krijgen resultaten.

 12. Om langer te leven en gezondheidsproblemen te voorkomen, is het belangrijk om de aspecten van uw leven te herkennen die u nu kunt beheren; uw gezondheid en dagelijkse gewoonten zijn daar zeker een van. Vergeet niet om uw kleine overwinningen te vieren als u resultaten boekt, het zou u enorm helpen om de volgende mijlpaal te bereiken naar een veel gezondere u.

 13. De tijd is ongeveer goed voor een half jaaroverzicht en als uw gezondheidsresolutie voor het nieuwe jaar niet voorbij de eerste week van januari is gekomen, ontspan u, laten we het opnieuw proberen.

 14. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om een ​​betere levensstijl te leiden, van het volgen van een gezond dieet tot regelmatig sporten. De ultieme focus moet liggen op een leven waar je trots op kunt zijn, terwijl je ook gezondheidsproblemen vermijdt; of keer ze om als ze al bestaan.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407