Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 eenvoudige tips om contact te maken met de natuur en de wereld tijdens de Olympische Spelen van 2012 - en daarna

Chef-koks debatteren over de beste en slechtste dingen die u kunt doen aan aardappelsalade

 1. 5. Geef terug en help mee. Doe mee met het promoten van spelen en sporten in uw lokale gemeenschap of over de hele wereld via een breed scala aan geweldige organisaties zoals Right to Play, Nothing But Nets, Ball for All en GlobalGiving (gebruik de zoekterm "sport" om tientallen waardige te bedenken projecten), evenals netwerken zoals Family Nature Clubs, die allemaal bijdragen aan betekenis en blijvende impact door service en betrokkenheid. Om een ​​diepere basis te krijgen in de waarden en visie rond de Spelen, zie de uitstekende leerwaarden: een toolkit voor olympisch onderwijs.

 2. Deze vijf stappen kunnen ons een beetje uitrekken om deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2012 en onze bredere wereld, waar we ook zijn, en kunnen tot ver na het einde van de Spelen duren. We kunnen de mogelijkheden niet alleen vieren voor topsporters, maar voor ieder van ons om een ​​vriendelijkere, aanmoedigende, geïnspireerde, hoopvolle en ja, leuke wereld te bouwen. Als vrede één hart tegelijk wordt opgebouwd, komt iedereen hiervoor in aanmerking.

 3. Stel je voor dat de kinderen van leiders uit Iran, Noord-Korea, de Verenigde Staten en Cuba elkaar zouden kunnen ontmoeten in een park ver weg van politieke houdingen en gewoon buiten kunnen spelen, waar ze een versie van ' tag 'of een estafette met water, ballen, heen en weer racen en elkaar aanmoedigen. Als hun ouders naar de interactie van de kinderen keken die van nature door spel tot stand kwam, zou dit dan op een kleine manier kunnen bijdragen aan vrede? Richard Louv, auteur van Last Child in the Woods: Saving Our Children from Nature-Deficit Disorder en meer recent, denkt The Nature Principle. Als vooraanstaand pleitbezorger om kinderen naar buiten te halen en de stekker uit het stopcontact te halen, is hij door wereldleiders benaderd met dit soort ideeën. Het is zo eenvoudig dat het zou kunnen werken - en er is genoeg onderzoek om dit te ondersteunen.

 4. Zoals het natuurprincipe uitlegt, heeft het verzorgen van een tuin of het spelen in de achtertuin of het buurtpark de kracht om vriendschappen en creatief genie aan te wakkeren, angsten te kalmeren en verdeeldheid tussen mensen te herstellen.

 5. Met de Olympische Spelen die deze zomer plaatsvinden, heeft de wereld de mogelijkheid om zich te verenigen rond spelen en enkele van deze krachtige voordelen te realiseren. Als fans kunnen we overschakelen van couchsurfen naar actieve betrokkenheid - waar het opbouwen van vrede begint in elk van onze huizen en harten. Begin met een van deze eenvoudige suggesties - en kijk waar ze u naartoe brengen.

 6. 1. Gooi je eigen achtertuin (of speeltuin) Olympische Spelen. Geen behoefte aan persoonlijke coaches of luxe uitrusting - iedereen kan creatief en actief worden door zijn eigen spellen uit te vinden. Richard Louv vertelde me over CLIF Kid's Backyard Game of the Year, een landelijke wedstrijd die kinderen opnieuw in contact brengt met de natuur en creatief buiten spelen. Afgelopen voorjaar hebben kinderen uit het hele land hun originele spelideeën voor de achtertuin ingediend voor een kans om een ​​beurs van $ 10.000 te winnen en een reis naar San Francisco om deel te nemen aan de CLIF Kid Backyard Game of the Year Playoffs (zie de geweldige winnaar hier). Terwijl we spraken, vroeg hij zich af "wat als scholen in het hele land hun eigen wedstrijden in de achtertuin zouden organiseren?" Inderdaad, waarom niet hier thuis beginnen ter ere van de Olympische Spelen in Londen en het dan delen op school?

 7. 2. Leer speelspellen uit andere landen of probeer een nieuwe sport. Maak contact met wat kinderen over de hele wereld spelen door enkele van hun favoriete spellen te leren, zoals Crow Sits on Eggs uit Thailand of Catch the Tail uit Nigeria. Routebeschrijving kunt u hier vinden. Leer meer over een van de vele off-the-radar Olympische sporten zoals badminton, trampoline en Grieks-Romeins worstelen.

 8. 3. Organiseer een onvergetelijk blokfeest of verjaardagsfeest. Speel verzonnen of wereldwijde speeltuintjes en sluit vervolgens een onvergetelijk buitenfeest af met een projectie van de Olympische Spelen aan de zijkant van een gebouw of huis, met een menu (bij voorkeur potluck!) Dat draait om Londen en de Olympische Spelen (wat eten) ideeën: Olympische uienringen, Jamaicaanse jerk chicken om Usain Bolt aan te moedigen, gazpacho voor het Spaanse voetbalteam of mijn favorieten: nationale vlaggen gemaakt van representatief voedsel uit die landen; voorbeelden hier te vinden). Een van de beste en gemakkelijkste verjaardagsfeestjes die ik ooit had georganiseerd, had een Olympisch thema, waarbij de kinderen eenvoudige spelletjes in de achtertuin speelden, het huis rondrenden met hun zelfgemaakte vlagcreaties voor onze "openingsceremonie" en cake aten versierd met de vijf Olympische ringen .

 9. 4. Breid je kennis uit naar nieuwe grenzen. Natuurlijk zul je je thuisploeg aanmoedigen, maar waarom zou je je enthousiasme niet uitbreiden door een team te volgen dat verbonden is met je voorouders of underdog-atleten zoals de Vietnamese vrouwenboksers of Iraakse baansterren die hier te zien zijn? Je zou kunnen gaan hardlopen in de natuur zoals de beste Kenianen en Ethiopiërs dat doen. Kom meer te weten over de islamitische heilige maand Ramadan (die dit jaar tijdens de Olympische Spelen valt), waar gelovige moslims, waaronder 3500 moslims die deelnemen aan de Spelen, zich van zonsopgang tot zonsondergang onthouden van al het eten en drinken (inclusief water). Maak de vlaggen en het voedsel van je nieuwe favoriete atleten. Leer een groet in hun taal om ze aan te moedigen. Je zult het gevoel hebben dat je 'vrienden' hebt gemaakt ruim voor de slotceremonie.

 10. Meer informatie op www.growingupglobal.net.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407