Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 geheimen om gegrilde kaas gezonder te maken

De slowcooker hackt hacks die je hebt gemist

 1. Door Hilary Meyer, Associate Food Editor, EatingWell Magazine

 2. Gegrilde kaas lijkt het perfecte voedsel. Het is gemakkelijk te maken, heeft weinig ingrediënten en heeft een knapperige korst en een warm, kleverig, kaasachtig centrum. Wat is er niet om lief te hebben? Hoe zit het met de 410 calorieën en 18 gram verzadigd vet per sandwich? Daar hou ik niet van. Gegrilde kaas kan zijn hoge vetgehalte en calorieën toeschrijven aan de boterpasta aan de buitenkant van het brood om het knapperig te maken en de overvloedige hoeveelheden kaas in het midden. Combineer dat met een paar sneetjes gewoon witbrood en je hebt een voedingsramp.

 3. Maar hebt u dat echt allemaal nodig om het perfecte broodje gegrilde kaas te maken? Nee! Hier zijn 5 geheimen voor het maken van gegrilde kaas die calorieën en vet bespaart om op te starten.

 4. Wat zijn uw tips voor het beste broodje gegrilde kaas?

 5. EatingWell Associate Food Editor Hilary Meyer brengt veel van haar tijd door in de EatingWell Test Kitchen, het testen en ontwikkelen van gezonde recepten. Ze is afgestudeerd aan het New England Culinary Institute.

 6. Meer uit EatingWell: koken zonder recept Hoe je slechte kookgewoonten te doorbreken Wat te eten bij een BBQ en slechtste BBQ-gerechten om gezonde recepten voor zomerse stoofschotels te voorkomen

 7. Door Hilary Meyer, Associate Food Editor, EatingWell Magazine

 8. Gegrilde kaas lijkt het perfecte voedsel. Het is gemakkelijk te maken, heeft weinig ingrediënten en heeft een knapperige korst en een warm, kleverig, kaasachtig centrum. Wat is er niet om lief te hebben? Hoe zit het met de 410 calorieën en 18 gram verzadigd vet per sandwich? Daar hou ik niet van. Gegrilde kaas kan zijn hoge vetgehalte en calorieën toeschrijven aan de boterpasta aan de buitenkant van het brood om het knapperig te maken en de overvloedige hoeveelheden kaas in het midden. Combineer dat met een paar sneetjes gewoon witbrood en je hebt een voedingsramp.

 9. Maar hebt u dat echt allemaal nodig om het perfecte broodje gegrilde kaas te maken? Nee! Hier zijn 5 geheimen voor het maken van gegrilde kaas die calorieën en vet bespaart om op te starten.

 10. Wat zijn uw tips voor het beste broodje gegrilde kaas?

 11. EatingWell Associate Food Editor Hilary Meyer brengt veel van haar tijd door in de EatingWell Test Kitchen, het testen en ontwikkelen van gezonde recepten. Ze is afgestudeerd aan het New England Culinary Institute.

 12. Meer uit EatingWell: koken zonder recept Hoe je slechte kookgewoonten te doorbreken Wat te eten bij een BBQ en slechtste BBQ-gerechten om gezonde recepten voor zomerse stoofschotels te voorkomenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407