Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 kerstkoekjes voor elk dieet

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. Ligt het aan ons, of begint het kerstetenseizoen net zo vroeg als het winkelen doet?

 2. Het is een van de gemakkelijkste tijden om uw gezonde eetplannen uit het oog te verliezen, ondanks de beste bedoelingen van iedereen om gewichtstoename in de winter te voorkomen. Toch denken we dat het seizoen gewoon niet hetzelfde zou zijn zonder af en toe een feestelijke verwennerij.

 3. Er zijn niet veel verzilverende eigenschappen in uw favoriete kerstkoekjes, maar er zijn eenvoudige swaps en receptaanpassingen die een zweetbehandeling beter passen bij uw persoonlijke voedingsstijl. Hier, een paar van onze favorieten om een ​​hele reeks speciale diëten te bevredigen. Laat je favoriete gezonde kerstkoekjes achter in de reacties hieronder!

 4. Deze holbewoner-vriendelijke beten vertrouwen op kokos- en amandelmeel in plaats van het verfijnde spul, en zitten vol met smaak in de vorm van enkele van de gezondste kruiden van het seizoen, zoals gember, kruidnagel en kaneel .

 5. Vingerafdrukken zijn zo vaak op basis van noteboter, dat mensen met allergieën dol zijn op deze cacaoversie van de vakantieklassieker. Plus, we zijn sukkels voor de zeer echte gezondheidsvoordelen van chocolade.

 6. Glutenvrij

 7. Deze indrukwekkende schoonheden van pepermuntschors uit glutenvrije kantine vertrouwen op bloem uit bruine en witte rijst en tapiocazetmeel voor een tarwevrije traktatie.

 8. De boterachtige textuur van avocado - ja, echte avocado! - betekent deze Avocado Amandelkoekjes van I'll Make It Myself! vereisen geen zwaar bewerkte zuivelvrije vervanger. Verwissel gewoon het ei voor tofu of probeer je eigen "vlas-ei" te maken, een brouwsel van vlasmeel en water dat, wanneer het met zorg wordt bereid, de consistentie van eieren kan simuleren.

 9. Het is moeilijk om een ​​suikerkoekje te vinden dat je eigenlijk voedzaam acht. Maar sommige commercieel bereide variëteiten zijn echt slechter dan anderen, met een gewicht van 14 gram suiker per koekje! Plots ziet een recept zoals dit van het tijdschrift Health, dat slechts 5 gram suiker bevat, er niet zo slecht uit.

 10. Ligt het aan ons, of begint het kerstetenseizoen net zo vroeg als het winkelen doet?

 11. Het is een van de gemakkelijkste tijden om uw gezonde eetplannen uit het oog te verliezen, ondanks de beste bedoelingen van iedereen om gewichtstoename in de winter te voorkomen. Toch denken we dat het seizoen gewoon niet hetzelfde zou zijn zonder af en toe een feestelijke verwennerij.

 12. Er zijn niet veel verzilverende eigenschappen in uw favoriete kerstkoekjes, maar er zijn eenvoudige swaps en receptaanpassingen die een zweetbehandeling beter passen bij uw persoonlijke voedingsstijl. Hier, een paar van onze favorieten om een ​​hele reeks speciale diëten te bevredigen. Laat je favoriete gezonde kerstkoekjes achter in de reacties hieronder!

 13. Deze holbewoner-vriendelijke beten vertrouwen op kokos- en amandelmeel in plaats van het verfijnde spul, en zitten vol met smaak in de vorm van enkele van de gezondste kruiden van het seizoen, zoals gember, kruidnagel en kaneel .

 14. Vingerafdrukken zijn zo vaak op basis van noteboter, dat mensen met allergieën dol zijn op deze cacaoversie van de vakantieklassieker. Plus, we zijn sukkels voor de zeer echte gezondheidsvoordelen van chocolade.

 15. Glutenvrij

 16. Deze indrukwekkende schoonheden van pepermuntschors uit glutenvrije kantine vertrouwen op bloem uit bruine en witte rijst en tapiocazetmeel voor een tarwevrije traktatie.

 17. De boterachtige textuur van avocado - ja, echte avocado! - betekent deze Avocado Amandelkoekjes van I'll Make It Myself! vereisen geen zwaar bewerkte zuivelvrije vervanger. Verwissel gewoon het ei voor tofu of probeer je eigen "vlas-ei" te maken, een brouwsel van vlasmeel en water dat, wanneer het met zorg wordt bereid, de consistentie van eieren kan simuleren.

 18. Het is moeilijk om een ​​suikerkoekje te vinden dat je eigenlijk voedzaam acht. Maar sommige commercieel bereide variëteiten zijn echt slechter dan anderen, met een gewicht van 14 gram suiker per koekje! Plots ziet een recept zoals dit van het tijdschrift Health, dat slechts 5 gram suiker bevat, er niet zo slecht uit.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407