Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 manieren om moeders te helpen die het op deze moederdag het meest nodig hebben

De gezondste gesneden broodjes in de supermarkt, volgens voedingsdeskundigen

 1. Is je moeder niet de beste? Ze voedt, knuffelt, ondersteunt, bereidt en houdt van je zoals niemand anders. (Sorry paps, je dag is volgende maand.)

 2. Maar terwijl gezinnen van kust tot kust zich verzamelen rond bloemen, oprechte wenskaarten en overheerlijke, door kinderen voorbereide brunches, is het cruciaal dat we ons de miljoenen geweldige moeders herinneren die worstelen door turbulente tijden - zelfs tijdens die ene dag zou dat helemaal om hen gaan. Hoewel Moederdag geweldig is, worden moeders in nood de andere 364 dagen per jaar te vaak vergeten.

 3. Lees hieronder over de hindernissen die moeders op dit moment proberen te overwinnen (misschien in uw eigen buurt), en overweeg de krachten te bundelen met deze geweldige organisaties die moeders overal helpen.

 4. 1. Luiers zijn de beste vriend van een moeder. Zorg ervoor dat ze genoeg heeft om rond te gaan. Wist je dat een op de drie gezinnen moeite heeft om voldoende luiers bij de hand te hebben voor hun kleintjes? Help A Mother Out doet precies wat zijn naam inhoudt, door voldoende luiers te bieden aan gezinnen in nood in heel Californië.

 5. 2. Gezinnen die bij elkaar blijven, voelen zich samen beter. Ronald McDonald House helpt al sinds 1974 de financiële en emotionele lasten van kinderziekte te verlichten. De lokale hoofdstukken bieden families de mogelijkheid om bij elkaar te blijven om te rusten en beter te worden, sneller - door thuis huizen te creëren voor moeder en kind ze kunnen.

 6. 3. Zwangerschapsverlof doet ertoe. MomsRising is een organisatie die voor moeders pleit door haar inspanningen op Capitol Hill. Over cruciale kwesties die van invloed zijn op moeders - van het belang van zwangerschapsverlof tot de voordelen van vroege zorg en onderwijs - vecht MomsRising voor een toekomst die moeders en hun kinderen een prioriteit op de werkplek en daarbuiten houdt.

 7. 4. Moeder zijn is zwaar, maar het is een stuk moeilijker als je een dakloze tiener bent. Kun je je voorstellen dat je probeert ouder te worden zonder een dak boven je hoofd of voedsel om je kind te voorzien? Covenant House biedt jonge, dakloze moeders de tools en emotionele steun die ze nodig hebben om samen met hun kinderen een onafhankelijk leven te leiden.

 8. 5. Onze dagelijkse worstelingen zijn niets vergeleken met sommige moeders over de hele wereld. Women for Women International helpt vrouwen en hun families om van slachtoffer naar overlevende te gaan. En dan overlevenden tot actieve burgers. In door oorlog verscheurde, onstabiele regio's van de wereld helpt de non-profitorganisatie moeders door middel van baantraining, leiderschapsopleiding en assistentie bij kleine bedrijven.

 9. Vind ons leuk op Facebook Volg ons op Twitter

 10. Is je moeder niet de beste? Ze voedt, knuffelt, ondersteunt, bereidt en houdt van je zoals niemand anders. (Sorry paps, je dag is volgende maand.)

 11. Maar terwijl gezinnen van kust tot kust zich verzamelen rond bloemen, oprechte wenskaarten en overheerlijke, door kinderen voorbereide brunches, is het cruciaal dat we ons de miljoenen geweldige moeders herinneren die door turbulente tijden worstelen - zelfs tijdens die ene dag zou dat helemaal om hen gaan. Hoewel Moederdag geweldig is, worden moeders in nood de andere 364 dagen per jaar te vaak vergeten.

 12. Lees hieronder over de hindernissen die moeders op dit moment proberen te overwinnen (misschien in uw eigen buurt), en overweeg de krachten te bundelen met deze geweldige organisaties die moeders overal helpen.

 13. 1. Luiers zijn de beste vriend van een moeder. Zorg ervoor dat ze genoeg heeft om rond te gaan. Wist je dat een op de drie gezinnen moeite heeft om voldoende luiers bij de hand te hebben voor hun kleintjes? Help A Mother Out doet precies wat zijn naam inhoudt, door voldoende luiers te bieden aan gezinnen in nood in heel Californië.

 14. 2. Gezinnen die bij elkaar blijven, voelen zich samen beter. Ronald McDonald House helpt al sinds 1974 de financiële en emotionele lasten van kinderziekte te verlichten. De lokale hoofdstukken bieden families de mogelijkheid om bij elkaar te blijven om te rusten en beter te worden, sneller - door thuis huizen te creëren voor moeder en kind ze kunnen.

 15. 3. Zwangerschapsverlof doet ertoe. MomsRising is een organisatie die voor moeders pleit door haar inspanningen op Capitol Hill. Over cruciale kwesties die van invloed zijn op moeders - van het belang van zwangerschapsverlof tot de voordelen van vroege zorg en onderwijs - vecht MomsRising voor een toekomst die moeders en hun kinderen een prioriteit op de werkplek en daarbuiten houdt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407