Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 oosterse wellnesstips voor een gezonde vader # x27; s dag

10 Keto-salades die je elke dag van 2019 wilt eten

 1. Wat gaat u doen om papa wat liefde te laten zien voor deze Vaderdag? In plaats van hem een ​​ander poloshirt, horloge, gadget of sterke drank te geven, overweeg hem het geschenk van een goede gezondheid te geven. De meeste vaders staan ​​er niet om bekend dat ze zich veel zorgen maken over hun eigen gezondheid, en het jongleren met de verantwoordelijkheden van carrière en gezin kan van iedereen een tol eisen. Vaderdag is de gelegenheid om uw waardering te tonen. Het is ook een gelegenheid om je vader te helpen wat balans te vinden en zich beter te voelen. Hier zijn vijf manieren om hem de dag te geven die hij verdient en een aantal gewoontes op gang te brengen die blijven geven!

 2. 1. Geef Eastern Exercise een draai. Natuurlijk, het is zijn dag, en als papa achterover wil leunen en de wedstrijd wil kijken, is dat prima. Maar uitvaltijd moet altijd in evenwicht zijn met minimaal 30 minuten per dag sporten. Wandelen of fietsen zijn goede vormen van aerobe oefeningen. Kijk naar het oosten om papa iets nieuws te laten doen. Je zou hem wat lessen kunnen kopen, en beter nog, sluit je aan.

 3. Oosterse workouts volgen meestal een holistische benadering die lichaam en geest verbindt. De oude krijgskunst van Tai Chi combineert zachte, vloeiende bewegingen om het hart te laten pompen terwijl het de kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie verhoogt. Over flexibiliteit gesproken, het is aangetoond dat yoga veel gezondheidsvoordelen biedt - het versterkt de immuniteit, verlicht migraine en verbetert zelfs de seksuele prestaties. Breng hem voor een andere draai naar Qigong, een vorm van fysieke en mentale training die ademhalingsoefeningen combineert met zachte bewegingen. Het wordt al duizenden jaren in Azië beoefend en staat erom bekend de balans en coördinatie te verbeteren en vermoeidheid, stress en depressie te verlichten.

 4. 2. Leg zijn stress te rusten. Vaders dragen vaak het gewicht van de wereld op hun schouders. Te veel stress kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen, hoofdpijn, astma, obesitas, diabetes en zelfs versnelde veroudering. Laat zien dat je om je geeft door op de hoogte te zijn van papa's stressniveau en hem een ​​levenslijn te gooien.

 5. Regel een rustgevende acupunctuursessie voor hem. De oude praktijk van acupunctuur is niet alleen voor pijnverlichting. Het is ook een effectieve manier om stress en angst te verlichten. Sommige grote bedrijven bieden hun werknemers zelfs acupunctuur en massage aan als preventieve zorg in hun klinieken ter plaatse. Als naalden niet voor papa zijn, bieden Aziatische massage en lichaamswerk geweldige alternatieven. Met behulp van acupunctuurpunten, zijn Chinese Tui Na, Thaise massage en Japanse Shiatsu drie vormen van oostelijk lichaamswerk die compressie en rek combineren om de flexibiliteit te verbeteren, spieren te ontspannen, de bloedstroom te verbeteren en pijn en stress te verlichten. 3. Dien hem een ​​regenboog. Moedig papa aan om het "beige" voedsel, zoals aardappelen en brood, weg te gooien en over te schakelen naar wat ik het "Yin-Yang" of evenwichtsdieet noem, met 5-10 porties fruit en groenten van alle kleuren per dag. Dit zorgt ervoor dat hij alle vitamines, mineralen en fytonutriënten krijgt (ziektebestrijdende voedingsstoffen die groenten en fruit hun kleur geven) die hij nodig heeft. Het eten van de regenboog kan het immuunsysteem versterken, het risico op kanker en diabetes verlagen, de bloeddruk verlagen en de gezondheid van het hart behouden, het geheugen verbeteren en botten en tanden sterk houden. Je kunt papa op het juiste spoor krijgen door hem een ​​heerlijk, gezond diner te maken op basis van het traditionele Aziatische dieet, dat zich richt op groenten, fruit, peulvruchten en volle granen. Deze zeer gezonde manier van eten kan papa helpen een gezond gewicht te behouden. Het voldoet ook aan de geaccepteerde normen voor een hart-gezond dieet dat helpt bij het voorkomen van hypertensie, hoog cholesterol en hartziekten.

 6. 4. Laat pap wat Shuteye halen. Na zijn training, ontstressen sessie en een stevige Aziatische maaltijd, zou papa een welverdiende slaap moeten krijgen. De voordelen van goed slapen zijn onder meer een verminderd risico op hartaandoeningen, obesitas en diabetes, evenals een sterkere immuniteit, beter geheugen en een beter seksleven. Als hij zijn stress onder controle houdt, regelmatig aan lichaamsbeweging doet en gezond eet, zou pap geen moeite moeten hebben om elke nacht een goede nachtrust te krijgen.

 7. 5. Eindelijk, geef de man een knuffel! Oké, deze is niet strikt Aziatisch. Het is universeel! Studies hebben aangetoond dat knuffels de bloeddruk kunnen verlagen, het immuunsysteem kunnen stimuleren, infecties kunnen bestrijden en depressie kunnen verlichten. Dus ga je gang en geef papa een van die grote knuffelberen knuffels. Het komt jullie allebei ten goede.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407