Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 redenen om een ​​groot feest te geven voor uw kind # x27; s eerste verjaardag

# 6 Clean Home

 1. Door Sarah Bregel

 2. Verjaardagsfeestjes zijn iets waar alle kinderen naar uitkijken. Maar als ouder, laten we eerlijk zijn - ze zuigen eigenlijk. Als je de dag doorbrengt in Chuck E. Cheese's of Jump Zone (die kinderen van alle leeftijden verleidt met zijn muur-tegen-muur trampolines en een duidelijke geur van braaksel en friet), vraag je je misschien af ​​waar je het mis hebt gehad in het leven. Hoe ouder je kinderen worden, des te minder zeggen je hebt met wie ze rondhangen en waar ze ervoor kiezen om hun verjaardag te vieren. Soms merk je dat je geniet van de gevaren van ongemakkelijke socialisatie met ouders met wie je misschien niet om 10.00 uur op een zaterdag jive. Ik bedoel, wat is een betere manier om de verjaardag te vieren van de dag dat je bijna alle blaasbeheersing verloor dan misselijkheid terug te vechten en dubieus uitziende pizza te eten terwijl 4-jarigen zich tegen elkaar opwerpen, amiright? Natuurlijk niet, maar dit gaat over de kinderen.

 3. Als uw kinderen nog niet oud genoeg zijn om een ​​mening te hebben over hun verjaardagsfeestjes, beschouw uzelf dan als een geluksvogel. Hier zijn vijf redenen om een ​​uitbarstingsfeest te houden voor de eerste verjaardag van je kind:

 4. 1. Omdat je niet zwanger bent.

 5. Een jaar geleden liep je rond te wachten op een watermeloen die op de een of andere manier uit je weg kwam en vroeg je je af wanneer je lichaam ooit weer op afstand normaal zou voelen. Nou, afgezien van een paar kleine ongemakken en mogelijk wat haarverlies, is het een jaar geleden en werkt het redelijk goed. Niet geweldig, maar je hebt geleerd de dingen te accepteren die je niet kunt veranderen. Je kunt ook weer alcohol drinken (of zelfs een sigaar op de veranda nemen met je vrienden die nog steeds roken. Je zult zeker spijt krijgen van de migraine die die drie slepen je hebben gegeven voordat je je verstand kreeg, maar de optie is er nog) .

 6. 2. Omdat je 1-jarige nog geen vrienden heeft, dus je kunt al de jouwe uitnodigen.

 7. Nodig je vrienden met kinderen uit. Nodig je vrienden uit zonder kinderen, zelfs de 'oom' die ongepaste dingen zegt. Nodig de grootouders uit. Je buren. Echt iedereen die je niet gek maakt. Natuurlijk, dit feestje is voor je baby, maar je baby maakt echt niet uit wie er is, zolang hij zijn eerste cupcake kan slopen en iemand zijn luier binnen een redelijke tijd verwisselt. Vergeet niet dat dit de laatste keer is dat je alle opnamen kunt maken, dus profiteer ervan. Volgend jaar heeft hij misschien al een 2-jarige bestie die je niet weg kunt wrikken van wiens moeders stem je doet denken aan Janice van Friends.

 8. 3. Omdat je een heel jaar ouderschap hebt overleefd en het geen gemakkelijke prestatie was.

 9. Je went eraan niet te slapen, niet te ontspannen en de hele tijd in de go-mode te zijn. Als je oudere kinderen hebt, raakte je ook gewend aan de uitdagingen om meerdere kinderen tegelijk te ruziën. Kortom, het was een jaar van hard werken en aanpassen voor iedereen en je hebt misschien wel 15 pond gewonnen en de wil verloren om zelfs maar te proberen je huis schoon te maken.

 10. 4. Omdat het een excuus is om te socialiseren terwijl je geen yogabroek draagt.

 11. Het afgelopen jaar was mogelijk een waas en een les in moedermode. Als je je persoonlijke stijlkeuzes hebt laten verslappen, is dit het moment om te omarmen om een ​​beetje glamour te krijgen. En met glammed omhoog, bedoel ik voor een keer een bh en misschien je haar laten zakken. En als je je echt saucy voelt, sla dan misschien op een kleine mascara. Het zal des te meer mogelijk zijn dat iedereen niet zal liegen als ze zeggen: "Moederschap staat je goed!"

 12. 5. Omdat het de laatste keer is dat je de meeste van deze mensen ziet.

 13. Foto met dank aan Sarah Bregel

 14. Meer van mama Dichtstbijzijnde: ik ben de tweede favoriete ouder - en dat is oké 15 hartverscheurende dingen die je kind zal zeggen ansichtkaart van de rand van de eerste waanzin voor verjaardagsfeestjes

 15. Dit stuk werd oorspronkelijk gepubliceerd door Sarah Bregel op Mommy Dichtstbijzijnde. Sarah is een freelance schrijver gevestigd in Baltimore. Ze is ook een yogaleraar en zelfbenoemde "Matige Mama." Word lid van haar groeiende Facebook-community, volg haar op Twitter of vind haar op StreeetchyPants.com met yoga en wijn

 16. Deel uw mening hieronder! En voor meer originele inhoud, bekijk de Mommy Dichtstbijzijnde mobiele app, gratis voor iPhone en Android.

 17. Volg Mommy Dichtstbijzijnde op Twitter en Facebook.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407