Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 redenen om groen te worden voor uw bruiloft dit 2016

8. In plaats van een groot huwelijk te gooien, ontsnapte dit stel in IJsland

 1. Uw bruiloft is een van de belangrijkste en belangrijkste mijlpalen in uw leven. Het is dus alleen verstandig om je erop voor te bereiden en ervoor te zorgen dat alles perfect is op de dag dat je door het gangpad loopt. We hebben echter niet allemaal de middelen om onze droombruiloften waar te maken. Dus als je alleen genoeg hebt om die speciale dag onvergetelijk te maken, dan is een groene bruiloft een geweldige pasvorm voor jou. Groene bruiloften stellen je niet alleen in staat om jouw aandeel te leveren in het maken van een verschil voor Moeder Aarde; het helpt u en uw partner ook om als paren een verantwoorde keuze te maken. Afgezien van deze, zijn hier nog andere redenen om groen te worden op je grote dag is een beslissing waar je trots op kunt zijn.

 2. 1. Groene bruiloften helpen u de leiding te nemen.

 3. Omdat groen gaan meer denken, creativiteit en onderzoek vergt, moet u echt gaan zitten en brainstormen met uw weddingplanner. Omdat je betrokkenheid vereist is, heb je een bruiloft die de persoonlijkheid van jou en je partner weerspiegelt, niet iets dat anderen hebben gedicteerd.

 4. 2. Groene bruiloften kunnen u geld besparen.

 5. Volgens Consumentenzaken veroorzaakt de gemiddelde bruiloft tot $ 25.000 aan schulden voor pasgetrouwden. Als u echter groen gaat op uw bruiloft en u het op de juiste manier doet, kunt u verwachten dat u aanzienlijk minder geld uitgeeft. Hoe kan je dat doen? Het is makkelijk. Je koopt gewoon wat belangrijk is, wat betekent dat er minder dingen te krijgen zijn en minder geld wordt uitgegeven aan mooie dingen van minder waarde). Ten slotte richt je je focus van bling op wat echt belangrijk is: liefde en eenheid in je relatie met degene van wie je houdt en de geliefden die je op je grote dag zullen omringen.

 6. 3. Groene bruiloften betekent minder stress.

 7. U hoeft niet zoveel geld te hebben en uit te geven als u voor een groen huwelijk gaat. Het stressniveau is dus niet zo hoog als die andere chique bruiloften. Een ander pluspunt is dat je kunt doen en vieren wat je echt wilt, voor jezelf. Dit in tegenstelling tot andere soorten bruiloften waarbij paren in de val lopen van spatten (en teveel benadrukken) wanneer het niet eens wijs is om dit te doen alleen om indruk te maken op hun gasten.

 8. 4. Groene bruiloften zijn mooi op hun eigen unieke manier.

 9. Ja, andere soorten bruiloften zijn op zichzelf ook mooi, maar er is iets speciaals met groene bruiloften. Het idee van een organisch trouwmenu, bloemen en een milieuvriendelijke inrichting zijn duidelijk onweerstaanbaar. Wat nog belangrijker is, bruiden kunnen eruit zien als een beroemde bruid die ze bewonderen zonder veel uit te geven, omdat de trouwjurk die ze dragen niet zo duur zal zijn.

 10. 5. Groene bruiloften zijn een geweldige manier om een ​​gezond leven te beginnen.

 11. Omdat uw bruiloftsmenu zal bogen op biologisch voedsel, minder stress tijdens de voorbereiding en er minder vervuiling wordt veroorzaakt in het milieu, u, uw toekomstige echtgenoot en uw geliefde bruiloftsgasten zal de vruchten plukken van een gezonde keuze. Het is een van de beste manieren om de woorden "I love you" in daden om te zetten.

 12. Helemaal groen gaan op je bruiloft kan een schijnbaar onmogelijke hindernis zijn. Met voorbereiding, creativiteit en planning zul je echter een milieuvriendelijke beslissing nemen die een verschil kan maken in je leven als persoon en de mensen van wie je houdt. Nu, dat is het soort bruiloft dat je zeker wilt onthouden, toch?

 13. Uw bruiloft is een van de belangrijkste en belangrijkste mijlpalen in uw leven. Het is dus alleen verstandig om je erop voor te bereiden en ervoor te zorgen dat alles perfect is op de dag dat je door het gangpad loopt. We hebben echter niet allemaal de middelen om onze droombruiloften waar te maken. Dus als je alleen genoeg hebt om die speciale dag onvergetelijk te maken, dan is een groene bruiloft een geweldige pasvorm voor jou. Groene bruiloften stellen je niet alleen in staat om jouw aandeel te leveren in het maken van een verschil voor Moeder Aarde; het helpt u en uw partner ook om als paren een verantwoorde keuze te maken. Afgezien van deze, zijn hier nog andere redenen om groen te worden op je grote dag is een beslissing waar je trots op kunt zijn.

 14. 1. Groene bruiloften helpen u de leiding te nemen.

 15. Omdat groen gaan meer denken, creativiteit en onderzoek vergt, moet u echt gaan zitten en brainstormen met uw weddingplanner. Omdat je betrokkenheid vereist is, heb je een bruiloft die de persoonlijkheid van jou en je partner weerspiegelt, niet iets dat anderen hebben gedicteerd.

 16. 2. Groene bruiloften kunnen u geld besparen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407