Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 Snelle en gezonde herfstweeknachtmaaltijden

Hier is de deal met dat witte spul dat uit uw zalm sijpelt

 1. In deze tijd van het jaar, met feestdagen (en de aanval van vakantiepartijen) om de hoek, is het belangrijker dan ooit om de gewoonte aan te nemen om gezonde doordeweekse maaltijden te eten. Afhalen is misschien de gemakkelijkste optie, maar het is zelden de gezondste. Koken voor jezelf stelt je in staat om je ingrediënten en je porties te beheersen, en de smaak te verhogen terwijl je calorieën verlaagt.

 2. Mensen vertellen me de hele tijd dat ze het te druk hebben om te koken gedurende de week. Met een beetje planning (d.w.z. vooruit winkelen!) En een paar supereenvoudige recepten hieronder, kunt u binnen 30 minuten een gezonde maaltijd op tafel hebben. Sterker nog, die tijd doorgebracht met eten en praten aan tafel als gezin heeft ongekende voordelen. Maar wat is een gezonde maaltijd, vraagt ​​u zich misschien af?

 3. Ik heb geprobeerd Michael Pollan's mantra van gezond eten over te nemen uit zijn boek In Defense of Food (Penguin, 2009): "Eet voedsel. Niet teveel. Meestal planten." Die zeven woorden zijn zo gemakkelijk te onthouden en ik merk dat ik beter eet sinds ik besloot ze te volgen.

 4. De onderstaande recepten bevatten allemaal een combinatie van seizoensgroenten, granen en peulvruchten, hart-gezonde vetten (zoals olijfolie), en veel kruiden en verse kruiden. Drie recepten zijn veganistisch, één heeft vis en één heeft een beetje prosciutto (meer als smaakstof dan als centraal ingrediënt). Elk gerecht kan snel en goedkoop worden gemaakt, en (behalve de vis) maken ze allemaal uitstekende restjes.

 5. Geen excuses meer - probeer het eens! Je gezondheid en je gezin zijn het waard. En de kans is groot dat u verrast zult zijn hoe gemakkelijk (en heerlijk) gezond koken kan zijn.

 6. 5 Snelle gezonde herfstweeknachtmaaltijden (klik op elk item voor het recept)

 7. 1) Quinoa Salade met Geroosterde Pompoen

 8. 2) Pittige zwarte bonensoep

 9. 3) Tomaten-kikkererwtencurry met boerenkool

 10. 4) Geroosterde Branzini met Spruitjes

 11. 5) Toscaanse witte bonensoep met snijbiet

 12. In deze tijd van het jaar, met feestdagen (en de aanval van vakantiepartijen) om de hoek, is het belangrijker dan ooit om de gewoonte aan te nemen om gezonde doordeweekse maaltijden te eten. Afhalen is misschien de gemakkelijkste optie, maar het is zelden de gezondste. Koken voor jezelf stelt je in staat om je ingrediënten en je porties te beheersen, en de smaak te verhogen terwijl je calorieën verlaagt.

 13. Mensen vertellen me de hele tijd dat ze het te druk hebben om te koken gedurende de week. Met een beetje planning (d.w.z. vooruit winkelen!) En een paar supereenvoudige recepten hieronder, kunt u binnen 30 minuten een gezonde maaltijd op tafel hebben. Sterker nog, die tijd doorgebracht met eten en praten aan tafel als gezin heeft ongekende voordelen. Maar wat is een gezonde maaltijd, vraagt ​​u zich misschien af?

 14. Ik heb geprobeerd Michael Pollan's mantra van gezond eten over te nemen uit zijn boek In Defense of Food (Penguin, 2009): "Eet voedsel. Niet teveel. Meestal planten." Die zeven woorden zijn zo gemakkelijk te onthouden en ik merk dat ik beter eet sinds ik besloot ze te volgen.

 15. De onderstaande recepten bevatten allemaal een combinatie van seizoensgroenten, granen en peulvruchten, hart-gezonde vetten (zoals olijfolie), en veel kruiden en verse kruiden. Drie recepten zijn veganistisch, één heeft vis en één heeft een beetje prosciutto (meer als smaakstof dan als centraal ingrediënt). Elk gerecht kan snel en goedkoop worden gemaakt, en (behalve de vis) maken ze allemaal uitstekende restjes.

 16. Geen excuses meer - probeer het eens! Je gezondheid en je gezin zijn het waard. En de kans is groot dat u verrast zult zijn hoe gemakkelijk (en heerlijk) gezond koken kan zijn.

 17. 5 Snelle gezonde herfstweeknachtmaaltijden (klik op elk item voor het recept)

 18. 1) Quinoa Salade met Geroosterde Pompoen

 19. 2) Pittige zwarte bonensoep

 20. 3) Tomaten-kikkererwtencurry met boerenkool

 21. 4) Geroosterde Branzini met Spruitjes

 22. 5) Toscaanse witte bonensoep met snijbietDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407