Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 vakantieproducten met verrassende voordelen tegen veroudering

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. Anti-veroudering is waarschijnlijk niet het eerste woord dat in je opkomt als het gaat om die heerlijke (en calorische) Thanksgiving-taarten, stoofschotels en comfortdranken waar je binnenkort van zult genieten. Hoewel de vakantie een zware tol kan eisen aan uw dieet, broekmaat en goed, wilskracht, hoeft niet alles verloren te gaan. Hier zijn enkele voedingsmiddelen die een anti-verouderingspons bevatten en die zeker op elk vakantiebuffet of potluck te vinden zijn.

 2. 1. Zoete aardappelen Het is jammer dat we de neiging hebben om dit ongelooflijke eten alleen rond de vakantie te onthouden wanneer het wordt gesuikerd en beboterd in gerechten zoals zoete aardappeltaart of gegarneerd met marshmallows. Zoete aardappelen zijn rijk aan vitamine A en C en koper. Vitamine A helpt de celomzet te stimuleren en wordt in veel anti-verouderingsproducten aangetroffen. Van koper is bekend dat het de collageenproductie verhoogt, wat de huid zijn elasticiteit en stevigheid geeft.

 3. Maar probeer het rustig aan te doen voor de taarten en kies ervoor om deze te laten bakken of gewoon te pureren met een beetje kaneel.

 4. 2. veenbessen Niet iedereen is fan van deze licht bittere, scherpe vrucht. Maar kom op vakantie, het is moeilijk om het niet in alles te zien, van feestelijke cocktails tot pittige sauzen. Bosbessen kunnen een vaak aangeprezen superfood zijn, maar deze bes komt in de buurt. Volgens WebMD bevat het fruit niet alleen weinig calorieën, maar ook meer antioxidanten dan broccoli en spinazie. De antioxidanten in veenbessen helpen niet alleen bij het bestrijden van celschade, die optreedt met de leeftijd, maar ze bestrijden ook ontstekingen, een belangrijke oorzaak bij veel ziekten. Yale University-onderzoekers zeiden in een studie van vorig jaar dat ontsteking oorzakelijk verband houdt met veroudering.

 5. We weten niet zeker of cranberry-cheesecake een heleboel voedingswaarde heeft, dus we zouden zeggen dat je je aan de bes in zijn eenvoudigste vorm moet houden en ervoor kiest in sappen - zolang er geen is geen ton toegevoegde suiker.

 6. 3. Beets Dit is misschien niet de meest zondige van de vakantie voedingsmiddelen, maar het is zeker een goede optie. De felgekleurde plantenwortel barst van de vitamines A en C, evenals ijzer, mangaan en vezels. Het bevat ook betaïne, een stof waarvan voedingsdeskundige Leslie Beck zegt dat het anti-veroudert eigenschappen heeft, door celbeschadiging te beschermen en ontstekingen door het hele lichaam te verminderen. Het is ook aangetoond dat het eten van bieten de bloedstroom verbetert en helpt bij het afvallen. Sommige studies hebben zelfs gesuggereerd dat bietensap je uithoudingsvermogen kan vergroten - perfect voor je gymbezoek na Thanksgiving.

 7. 4. Groene bonen Groene bonen zijn echt de onbezongen, over het hoofd gezien held op uw vakantie buffet tafel. De groente, meestal gevonden in de vorm van groene bonen ovenschotel, is een geweldige bron van vitamine C en mineraal silicium. Vitamine C beschermt uw cellen tegen schade door vrije radicalen, terwijl silicium centraal staat in de botgezondheid en het bindweefsel, inclusief de huid.

 8. Het zou gewoon Thanksgiving niet zijn zonder onze favoriete ovenschotel - dus in plaats van te suggereren dat u het wilt, in plaats van gewone groene bonen, kunt u kiezen voor een magerdere versie van de klassieker.

 9. 5. Root Veggies Deze vergeten jongens worden letterlijk overschaduwd door de kalkoen van Thanksgiving. Sommigen beschouwen deze gewoon als garnering voor het middelpunt, maar onderschat deze groenten niet. Vooral wortelen hebben voordelen die meer zijn dan alleen de huid. Hoewel ze rijk zijn aan antioxidanten vitamine A en C, zijn ze ook rijk aan bètacaroteen, wat je ogen kan helpen beschermen tegen maculaire degeneratie. Pastinaak is rijk aan folaat, dat uw lichaam nodig heeft om gezond haar te hebben.

 10. Anti-veroudering is waarschijnlijk niet het eerste woord dat in je opkomt als het gaat om die heerlijke (en calorische) Thanksgiving-taarten, stoofschotels en comfortdranken waar je binnenkort van zult genieten. Hoewel de vakantie een zware tol kan eisen aan uw dieet, broekmaat en goed, wilskracht, hoeft niet alles verloren te gaan. Hier zijn enkele voedingsmiddelen die een anti-verouderingspons bevatten en die zeker op elk vakantiebuffet of potluck te vinden zijn.

 11. 1. Zoete aardappelen Het is jammer dat we de neiging hebben om dit ongelooflijke eten alleen rond de vakantie te onthouden wanneer het wordt gesuikerd en beboterd in gerechten zoals zoete aardappeltaart of gegarneerd met marshmallows. Zoete aardappelen zijn rijk aan vitamine A en C en koper. Vitamine A helpt de celomzet te stimuleren en wordt in veel anti-verouderingsproducten aangetroffen. Van koper is bekend dat het de collageenproductie verhoogt, wat de huid zijn elasticiteit en stevigheid geeft.

 12. Maar probeer het rustig aan te doen voor de taarten en kies ervoor om deze te laten bakken of gewoon te pureren met een beetje kaneel.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407