Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 verbazingwekkende gezondheidsvoordelen die ik ontdekte toen ik Dairy dumpte

De onderste regel

 1. Tot slot nog een paar tips over hoe ik het proces van het dumpen van zuivel doorging terwijl ik nog steeds mijn lichaam voedde en mezelf liet genieten van heerlijk eten.

 2. Vergeet niet dat de overgang naar een zuivelvrij dieet net zo geleidelijk kan zijn als u wilt voor uw gezondheid en levensstijl. Als je het leuk vindt om eerst met beide voeten erin te springen, zoals ik de neiging heb te doen, zijn hier een paar keukenswaps die ik heb gemaakt en aanbevelen:

 3. Kaas is vaak het moeilijkste offer voor mensen die zuivel opgeven. Het is een alledaags nietje, en voedingsmiddelen zoals met parmezaanse kaas doordrenkte pesto, kaasachtige panini's, romige ricotta-lasagne en de altijd populaire pizza maken het meer in onze buik dan we zouden willen toegeven. Maar overweeg de mogelijke gezondheidsvoordelen voordat u zegt: "Ik kan geen kaas opgeven!"

 4. Met een beetje maaltijdbereiding en een paar creatieve swaps wordt het moeiteloos. En in mijn ervaring is het de moeite waard.

 5. Vergeet niet dat u contact opneemt met een arts voordat u zuivelvrij gaat. Zuivel is belangrijk voor de gezondheid van de botten en biedt veel voedingsstoffen die van vitaal belang zijn voor de gezondheid en het onderhoud van uw lichaam. Een voedingsdeskundige of arts kan u misschien helpen beslissen wat het beste voor u is.

 6. Als u geïnteresseerd bent in het dumpen van zuivelproducten, heb ik een 7-dagen zuivelvrij maaltijdplan gemaakt om het supergemakkelijk te maken. Download hier.

 7. Julia Chebotar is een opvoeder van natuurvoeding, chef-kok, gezondheidscoach en wellness-expert. Ze gelooft dat een gezonde levensstijl over balans gaat en moedigt haar klanten aan om biologische en seizoensgebonden levendige producten te consumeren. Julia helpt klanten bij het creëren van gewoonten en die een grote impact hebben op gezondheid, gewicht en energie. Maak contact met haar op haar website, Instagram en Facebook.

 8. Gezondheid en welzijn raken ons allemaal anders. Dit is het verhaal van één persoon.

 9. Als een jong millennial leven in New York City, is goed eten en prioriteit geven aan mijn gezondheid gemakkelijker gezegd dan gedaan.

 10. Of ik nu een pizza 's avonds laat pakte of bij een pint Ben en Jerry's bleef, ik stelde mezelf niet altijd op de eerste plaats zoals ik wist dat ik dat moest doen. Ondanks het feit dat ik een veganistische restauranteigenaar, een privékok en een zelfbenoemde foodie ben, had ik moeite met eten.

 11. Uiteindelijk realiseerde ik me dat ik naar voedsel kijk om mijn gezondheid, mijn geluk en mijn levensonderhoud te behouden. Ik ontdekte dat een beter begrip van wat ik in mijn lichaam stopte, me uiteindelijk hielp een betere relatie te krijgen met mijn gezondheid - en voedsel in het algemeen.

 12. Dat is hoe ik besloot om zuivel op te geven.

 13. De typische reactie wanneer iemand wordt verteld iets uit zijn dieet te verwijderen - iets waar hij van houdt - is vaak teleurstelling en ontkenning. Onze voedingsgewoonten zijn zo ingebakken en het hervormen van die gewoonten kan uitdagend zijn, maar de manier waarop we met die uitdaging omgaan, is wat ons helpt te ontwikkelen.

 14. Het afgelopen jaar ben ik gestopt met het eten van zuivelproducten. Ik gaf mijn geliefde Ben en Jerry's op!

 15. Was het moeilijk? Het vereiste wat vallen en opstaan, maar was lang niet zo moeilijk als je zou verwachten. Was het het waard? Absoluut. Ik heb significante veranderingen in mijn huid, haar, spijsvertering, humeur, algehele energie en zelfs gewicht gezien. Mijn skinny jeans bedankt me - samen met elk deel van mijn lichaam.

 16. Hier zijn vijf belangrijke redenen waarom ik besloot over te schakelen op een zuivelvrij dieet. En als je geïnteresseerd bent om zelf de overstap te maken, heb ik mijn downloadbare 7-daagse zuivelvrije maaltijdplan onderaan toegevoegd, gevuld met heerlijke recepten en alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan!

 17. Ik heb al jaren acne. Sinds ik zuivelvrij ben, is mijn huid nog nooit zo helder geweest. Acne is een ontstekingsaandoening. Olie raakt gevangen in poriën, waardoor bacteriën in de follikels groeien. Het veroorzaakt dan een ontsteking, die verandert in acne.

 18. Zuivel is een belangrijke oorzaak van oliën in het lichaam en helpt ontstekingen te groeien. Veel factoren kunnen acne verergeren - zuivel is niet altijd de oorzaak. Experimenteren met voeding is het proberen waard en een bezoek aan de dermatoloog kan ook helpen ernstiger problemen uit te sluiten.

 19. Mijn spijsvertering werd veel consistenter - geen opgeblazen gevoel of chagrijnige darmproblemen. Wanneer uw lichaam lactose niet kan afbreken, zijn gas en een opgeblazen gevoel vaak het gevolg. Als u te veel lactose consumeert, kan dit uw dikke darm ontsteken en kan diarree ontstaan.

 20. Een tip: koop geen gepasteuriseerde ultrahoge temperatuur die nooit slecht wordt. Dat is niet natuurlijk en waarschijnlijk niet iets dat je in je lichaam wilt stoppen.

 21. Het elimineren van zuivelproducten kan helpen bij het afvallen. Melk, yoghurt en andere ongezoete zuivelproducten bevatten lactose, een natuurlijke suiker, terwijl andere zuivelproducten toegevoegde suiker kunnen bevatten.

 22. Als u koppig buikvet probeert te verliezen, kan het verwijderen van alle suiker echt helpen. Hoewel gewichtsverlies geen persoonlijk gezondheidsdoel voor mij was, ben ik nu dag 4 zonder suiker.

 23. Zuivelproducten zijn slijmvormend en het eiwit in zuivel is gevonden om ontstekingen in vitale delen van het lichaam zoals de schildklier en het spijsverteringskanaal te verhogen.

 24. Sinds het snijden van zuivelproducten, heb ik verbeteringen opgemerkt in mijn metabolisme en energieniveaus - die beide kunnen worden gekoppeld aan de gezondheid van de schildklier. Ik drink ook vers geperst selderiesap dagelijks op een lege maag om mijn lichaam te alkaliseren en als een preventieve maatregel voor problemen met de schildklier.

 25. Zuivel is een van de voedingsmiddelen die u moet vermijden als u Candida-overgroei heeft of loopt. Van zuivel is aangetoond dat het ontstekingen veroorzaakt, wat de groei van ongezonde darmbacteriën kan bevorderen die verband houden met sommige chronische ziekten of aandoeningen, waaronder een lekkende darm.

 26. De melk die we consumeren is gepasteuriseerd en gehomogeniseerd, en meestal worden synthetische vitamines toegevoegd. Deze onnatuurlijke additieven kunnen overgroei van gist veroorzaken die verband houdt met Candida. Ontsteking veroorzakende voedingsmiddelen zoals zuivelproducten - wanneer ze problemen in het spijsverteringskanaal veroorzaken - kunnen leiden tot diarree, hoofdpijn en vermoeidheid.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407