Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 voordelen voor kinderen

Hoe u door Rome kunt navigeren wanneer u met uw kinderen reist

 1. Ouder zijn is absoluut een van de moeilijkste banen ter wereld. Het kan vaak een behoorlijk ondankbare klus zijn en er zijn duizenden redenen om te klagen van slapeloze nachten tot koppige kinderen met hun eigen agenda. Je kunt echter niet ontkennen dat aan het einde van de dag (waarschijnlijk niet elke dag, maar de meeste dagen) al het goede dat je uit ouderschap haalt, de slechte delen weegt. Dus vandaag vier ik de voordelen van het hebben van kinderen.

 2. 1. Willekeurige kussen, knuffels en liefde. Er is niets beter dan ongevraagde slobberkusjes van je kleintje of een onverwachte ik hou van je van je tween. Er is één goede knuffel met je kind nodig om een ​​vreselijke dag te laten smelten. Zelfs wanneer je op het punt staat je cool te verliezen, pak je je kind en knuffel je. Er is echt zoiets niet ter wereld.

 3. 2. Gratis huishoudelijke arbeid. Nee, ik maak een grapje ... Maar niet echt. Ik ben er vast van overtuigd dat kinderen karweitjes moeten hebben en als je het goed doet, kunnen je kinderen het huis schoonmaken, de was opvouwen, de afwas doen en sneller koken dan later. De waarheid is dat ze het grootste deel van de rommel maken en toch het meeste voedsel in huis eten. Ik noem het de kosten van deelname. We leven allemaal in dit huis en daarom dragen we allemaal bij en op de lange termijn, wetende hoe we voor een huis moeten zorgen, is een noodzakelijke levensvaardigheid en een voordeel voor uw kinderen.

 4. 3. Kennis van willekeurige feiten. Kinderen raken geïnteresseerd in de meest willekeurige dingen ... Dinosaurussen, auto's, treinen, zeemeerminnen, de ruimte, Harry Potter of Shawn Mendes ... En alles waar uw kind geobsedeerd door raakt, wordt onvermijdelijk de willekeurige informatie die u zult leren kennen . Ik kan ten minste 50 verschillende dinosaurussen correct identificeren ... en ik weet meer over Shawn Mendes dan ik ooit heb kunnen weten. Maar zo nu en dan komt een van die weetjes van informatie eigenlijk van pas en misschien zelfs indrukwekkend. Je zou verbaasd zijn hoe vaak ik indruk op iemand maak met mijn kennis van dinosaurussen.

 5. 4. De beste excuses. Het kan onbeleefd zijn of gewoon helemaal verkeerd, maar als je niet ergens naartoe wilt of iets wilt doen, zijn je kinderen altijd het perfecte excuus. Kinderen verpesten de meeste kansen dat u er uit komt, dus waarom zou u het niet in uw voordeel gebruiken? Als een vrijdagavond netwerkevenement na een zeer lange week niet iets is waaraan je wilt deelnemen ... excuses voor de oude jongen ... Sorry dat we het vanavond niet kunnen redden, onze oppas heeft ons net geannuleerd. Oh, de baby voelt zich niet goed vanavond ... Verdorie ... De kinderen hebben 's ochtends vroeg les ... Ik haat het om te vertrekken, maar ik moet op tijd thuis zijn voor het slapengaan. Het is briljant waterdicht en je komt eruit als een zorgzame ouder.

 6. 5. Ouderenzorg. De waarheid is dat als we het geluk hebben, we allemaal op een dag oud worden en onze kinderen mogelijk op een of andere manier voor ons moeten zorgen. Als je dit hele ouderschap goed doet, zullen je kinderen er waarschijnlijk voor je zijn wanneer je ze nodig hebt. Hoewel ze je op dit moment misschien haten, zullen ze, wanneer ze eindelijk opgroeien en er alleen uitkomen, alle offers realiseren die je voor hen hebt gemaakt en hopelijk bereid zijn het tienvoudig terug te betalen. En hoe meer kinderen je hebt, hoe groter je kansen.

 7. Ok, Ok, Ok ... Dus de meeste hiervan zijn een beetje "tong-in-wang" maar hey ... je moet het goede met het slechte nemen, want het komt allemaal met het territorium. Eerlijk gezegd zijn kinderen behoorlijk geweldig, zelfs als ze je gek maken en het is echt een geschenk om de aanbiddende liefde van zulke vrije kleine geesten te voelen en ze elke dag te zien groeien.

 8. Bezoek voor meer informatie over Elisha Wilson Beach:

 9. Mylifeisabeach.com

 10. Facebook.com/mylifeisabeach

 11. Instagram.com/mylifeisabeach/

 12. Twitter.com/mylifesabeach

 13. Ouder zijn is absoluut een van de moeilijkste banen ter wereld. Het kan vaak een behoorlijk ondankbare klus zijn en er zijn duizenden redenen om te klagen van slapeloze nachten tot koppige kinderen met hun eigen agenda. Je kunt echter niet ontkennen dat aan het einde van de dag (waarschijnlijk niet elke dag, maar de meeste dagen) al het goede dat je uit ouderschap haalt, de slechte delen weegt. Dus vandaag vier ik de voordelen van het hebben van kinderen.

 14. 1. Willekeurige kussen, knuffels en liefde. Er is niets beter dan ongevraagde slobberkusjes van je kleintje of een onverwachte ik hou van je van je tween. Er is één goede knuffel met je kind nodig om een ​​vreselijke dag te laten smelten. Zelfs wanneer je op het punt staat je cool te verliezen, pak je je kind en knuffel je. Er is echt zoiets niet ter wereld.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407