Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 voordelen om naar buiten te gaan in de herfst en winter

OOK OP HUFFPOST OPINIE

 1. Hoewel het kouder wordt, is er geen reden om een ​​bankaardappel te worden. In de loop der jaren heeft een rijke hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek naar de voordelen van buiten zijn, keer op keer aangetoond dat hoe vaker we het huis verlaten, hoe gelukkiger en gezonder we worden. Hier zijn zes redenen waarom je je favoriete flanel of jas zou moeten aantrekken en naar buiten moet gaan, regen, sneeuw of zonneschijn.

 2. Seizoensdepressie bestrijden

 3. Seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD) is een biologische aandoening waarbij uw lichaam depressie-achtige symptomen veroorzaakt als gevolg van verminderde blootstelling aan zonlicht en lage niveaus van vitamine D. Terwijl u niet kunt zonnebaden bij 60 graden weer is de hoeveelheid licht die u zelfs op koude, bewolkte dagen kunt krijgen voldoende om de meest extreme symptomen van SAD tegen te gaan. Maak tijd om minstens een korte wandeling buiten te maken, tijdens je lunchpauze, op weg naar huis van je werk, of als een naschoolse activiteit met de kinderen, om ervoor te zorgen dat je genoeg zon krijgt.

 4. Verbeter uw humeur

 5. Na de tweede, derde of zelfs vierde sneeuwstorm van het seizoen, is het gemakkelijk om de sneeuw en wolken te zien als een ander obstakel op weg naar je werk. Maar een prachtig besneeuwd landschap en de verwarde skeletten van bomen zonder hun bladeren kunnen je een heel ander gevoel geven: ontzag. Vind een manier om je te concentreren op de uitgestrektheid van je natuurlijke omgeving, zoals de oneindige vormen van sneeuwvlokken of een lichte mist van sneeuw op naakte takken om te profiteren van krachtige gevoelens van ontzag die je humeur zeker zullen stimuleren.

 6. Update uw training

 7. Als u iemand bent die consequent traint, is het misschien nog eenvoudiger om manieren te vinden om deze herfst buiten door te brengen. Door eenvoudig de instelling van uw oefening te veranderen van een binneninstelling naar een buiteninstelling, kunt u uw fysiologische afweer tegen depressie, angst en seizoensgebonden affectieve stoornis vergroten. Waarom zou je je lichaam alleen trainen als je ook je emotionele veerkracht kunt versterken, net op tijd voor een gezinsgerichte vakantie?

 8. Cure Cabin Fever

 9. Tijd doorbrengen in natuurlijke omgevingen heeft aangetoond dat het je vermogen om je aandacht te richten aanvult, waardoor het gemakkelijker wordt om de vervelende gewoonten van je kamergenoot of de tiende weergave van "Let It Go" van je dochter te negeren. Tijd doorbrengen midden in de natuur zal het gemakkelijker maken om de elementen van uw huis of kantoor die u niet kunt vermijden, af te stemmen op de doelen en projecten die er echt toe doen.

 10. Vernieuw uw relaties

 11. Niets zet de demper op de avond van meisjes uit zoals een temperatuur in de tienerjaren. Probeer er niet tegen in te vechten, maar probeer er tegenaan te leunen. Als je een goede vriend, partner of een hele groep grijpt en naar buiten gaat, kun je de voordelen vergroten die je krijgt door gewoon in een natuurlijke omgeving te zijn. Breng een hete thermosfles thee, koffie of soep voor een tussentijdse wandeling, haal me op en geniet van de warmte van een vloeiend gesprek.

 12. Weerbestendige inspiratie

 13. Natuurlijke instellingen hebben zo'n invloed op ons lichaam en onze hersenen dat zelfs de imitatie van een natuurlijke omgeving voldoende is om uw cognitieve functie te verbeteren. Wanneer de wereld om je heen kaal en sluimerend lijkt en de gevoelstemperatuur onder nul komt, zoek dan naar foto's van natuurlijke omgevingen die je het meest inspireren en plaats ze rond je bureau of nachtkastje voor een eenvoudige verbetering van je uiterlijk.

 14. Het is niet altijd gemakkelijk om de energie op te zetten om half dozijn lagen aan te trekken en door de bijtende kou of sneeuw te trekken. Maar met zoveel voordelen om tijd buitenshuis door te brengen, zal iedereen die zich beter wil voelen, beter wil werken of in zijn relaties wil groeien, een korte excursie in de buitenlucht meer dan de moeite waard vinden.

 15. Hoewel het kouder wordt, is er geen reden om een ​​bankaardappel te worden. In de loop der jaren heeft een rijke hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek naar de voordelen van buiten zijn, keer op keer aangetoond dat hoe vaker we het huis verlaten, hoe gelukkiger en gezonder we worden. Hier zijn zes redenen waarom je je favoriete flanel of jas zou moeten aantrekken en naar buiten moet gaan, regen, sneeuw of zonneschijn.

 16. Seizoensdepressie bestrijden

 17. Seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD) is een biologische aandoening waarbij uw lichaam depressie-achtige symptomen veroorzaakt als gevolg van verminderde blootstelling aan zonlicht en lage niveaus van vitamine D. Terwijl u niet kunt zonnebaden bij 60 graden weer is de hoeveelheid licht die u zelfs op koude, bewolkte dagen kunt krijgen voldoende om de meest extreme symptomen van SAD tegen te gaan. Maak tijd om minstens een korte wandeling buiten te maken, tijdens je lunchpauze, op weg naar huis van je werk, of als een naschoolse activiteit met de kinderen, om ervoor te zorgen dat je genoeg zon krijgt.

 18. Verbeter uw humeurDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407