Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 zoete en bevredigende suikervrije desserts

Werken aangehaald

 1. Door Katie Arnold-Ratliff; Recepten gemaakt door Joanne Chang

 2. Het is zoet en rustgevend, verrukkelijk en heerlijk - het spul van verjaardagen en feestdagen, een portaal voor onmiddellijke nostalgie, een perfect mooie manier om (af en toe) om 15.00 uur te bellen. of voltooi een feestmaaltijd. En enkele van de beste voorbeelden die we onlangs hebben geprobeerd, bevatten nog een stukje witte suiker.

 3. De meeste gebakken producten bevatten suiker als ingrediënt, maar dat is slechts één bron van de zoetheid waar we van houden - en niet de meest interessante. Patissier Joanne Chang, eigenaar van de geliefde Boston bakkerij en café Flour en auteur van het aanstaande kookboek Flour, beweert ook dat ahornsiroop, honing, vruchtensap en agave nectar complexere smaken hebben dan kristalsuiker. "Suiker raakt je hoog en scherp," zegt Chang. "Het is een vertrouwde, aangename ervaring. Maar esdoorn en honing hebben meer onderscheidende smaken - en een warme, ronde kwaliteit. Doe die in een dessert en je maakt het echt smaakvol op een manier die je niet kunt met witte suiker."

 4. Geïntrigeerd vroegen we Chang om wat desserts op te kloppen zonder witte suiker te gebruiken; ze reageerde met een appel walnotentaart die zijn crackly edge krijgt van ahornsiroop, een bananenbroodpudding opgefleurd met honing, een pittige citrusgranita gemarineerd met appelsap. Ze wowde ons met subtiel verkruimelde citroenachtige pistachekoekjes gemaakt met agave nectar, een zoete afgeleide van de Latijns-Amerikaanse plant die ons tequila geeft, waarvan Chang zegt: "heeft een lichte karamelsmaak - het is een beetje dieper dan rechte suiker." Ze won onze harten met een dromerige crèmekaramel verrijkt met ahornsiroop (die ze terugbrengt tot het sterk geconcentreerd en gekarameliseerd is - geen snoepthermometer vereist). En toen blies Chang onze geest met een truffelachtige chocoladeroomtaart, en legde uit dat omdat chocolade al is gezoet, het kan worden gebruikt om een ​​decadent dessert te maken zonder extra suiker.

 5. De afhaalmaaltijden? De lekkernijen waar we van houden profiteren eigenlijk van het overspannen van het zoetstofspectrum - en veel van die alternatieven zijn al te vinden in onze voorraadkasten. We zien dit als een overwinning voor snoepzoekers overal: omdat het leven te kort is om geen dessert te eten, zijn we altijd blij om nieuwe manieren te vinden om er nog meer van te genieten.

 6. Door Katie Arnold-Ratliff; Recepten gemaakt door Joanne Chang

 7. Het is zoet en rustgevend, verrukkelijk en heerlijk - het spul van verjaardagen en feestdagen, een portaal voor onmiddellijke nostalgie, een perfect mooie manier om (af en toe) om 15.00 uur te bellen. of voltooi een feestmaaltijd. En enkele van de beste voorbeelden die we onlangs hebben geprobeerd, bevatten nog een stukje witte suiker.

 8. De meeste gebakken producten bevatten suiker als ingrediënt, maar dat is slechts één bron van de zoetheid waar we van houden - en niet de meest interessante. Patissier Joanne Chang, eigenaar van de geliefde Boston bakkerij en café Flour en auteur van het aanstaande kookboek Flour, beweert ook dat ahornsiroop, honing, vruchtensap en agave nectar complexere smaken hebben dan kristalsuiker. "Suiker raakt je hoog en scherp," zegt Chang. "Het is een vertrouwde, aangename ervaring. Maar esdoorn en honing hebben meer onderscheidende smaken - en een warme, ronde kwaliteit. Doe die in een dessert en je maakt het echt smaakvol op een manier die je niet kunt met witte suiker."

 9. Geïntrigeerd vroegen we Chang om wat desserts op te kloppen zonder witte suiker te gebruiken; ze reageerde met een appel walnotentaart die zijn crackly edge krijgt van ahornsiroop, een bananenbroodpudding opgefleurd met honing, een pittige citrusgranita gemarineerd met appelsap. Ze wowde ons met subtiel verkruimelde citroenachtige pistachekoekjes gemaakt met agave nectar, een zoete afgeleide van de Latijns-Amerikaanse plant die ons tequila geeft, waarvan Chang zegt: "heeft een lichte karamelsmaak - het is een beetje dieper dan rechte suiker." Ze won onze harten met een dromerige crèmekaramel verrijkt met ahornsiroop (die ze terugbrengt tot het sterk geconcentreerd en gekarameliseerd is - geen snoepthermometer vereist). En toen blies Chang onze geest met een truffelachtige chocoladeroomtaart, en legde uit dat omdat chocolade al is gezoet, het kan worden gebruikt om een ​​decadent dessert te maken zonder extra suiker.

 10. De afhaalmaaltijden? De lekkernijen waar we van houden profiteren eigenlijk van het overspannen van het zoetstofspectrum - en veel van die alternatieven zijn al te vinden in onze voorraadkasten. We zien dit als een overwinning voor snoepzoekers overal: omdat het leven te kort is om geen dessert te eten, zijn we altijd blij om nieuwe manieren te vinden om er nog meer van te genieten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407