Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 dingen die u waarschijnlijk niet wist # x27; t op de hoogte van bosbessen

20 Spot-On Tweets voor mensen die paddenstoelen haten

 1. Het is een klassieker in zomerse fruitsalades (om nog maar te zwijgen over een van onze favoriete het hele jaar door yoghurt- en havermouttoppers), bekend om zijn antioxidantkracht en lage calorietelling. Maar sommige gezondheidsvoordelen en leuke feiten van de bosbessen zijn niet bepaald algemeen bekend. Hier zijn een paar dingen om te weten over wat misschien wel een van de meest populaire superfoods is.

 2. 1. Bosbessen beschermen tegen geheugenverlies. Een onderzoek uit 2012 suggereerde dat het eten van minstens één portie bosbessen per week de cognitieve achteruitgang met meerdere jaren vertraagde. Een mogelijke verklaring waarom kwam uit een onderzoek uit 2013 bij muizen, waarin werd vastgesteld dat bessen de hersenen zouden kunnen beschermen door toxische eiwitten te verwijderen die zich daar ophopen.

 3. 2. Maine produceert meer blauwe bessen dan waar ook ter wereld. Althans, volgens de Universiteit van Maine.

 4. 3. Ze kunnen worden gebruikt als een natuurlijke kleurstof. En volgens de legende kookten vroege Amerikaanse kolonisten ze met melk om grijze verf te maken, volgens de campagne Fruit Veggies More Matters van de Produce for Better Health Foundation.

 5. 4. De perfecte bosbes moet "stoffig" van kleur zijn.

 6. 5. Maar spoel dat "stof" niet af tot je klaar bent om in te graven. Een spoeling verzacht je blauwe bessen, die bederf kunnen versnellen, volgens het University of Texas MD Anderson Cancer Center.

 7. 6. De bosbessenstruik is een familielid van de rododendron - en de azalea. En langs meer intuïtieve lijnen, ook de cranberry.

 8. Het is een klassieker in zomerse fruitsalades (om nog maar te zwijgen over een van onze favoriete het hele jaar door yoghurt- en havermouttoppers), bekend om zijn antioxidantkracht en lage calorietelling. Maar sommige gezondheidsvoordelen en leuke feiten van de bosbessen zijn niet bepaald algemeen bekend. Hier zijn een paar dingen om te weten over wat misschien wel een van de meest populaire superfoods is.

 9. 1. Bosbessen beschermen tegen geheugenverlies. Een onderzoek uit 2012 suggereerde dat het eten van minstens één portie bosbessen per week de cognitieve achteruitgang met meerdere jaren vertraagde. Een mogelijke verklaring waarom kwam uit een onderzoek uit 2013 bij muizen, waarin werd vastgesteld dat bessen de hersenen zouden kunnen beschermen door toxische eiwitten te verwijderen die zich daar ophopen.

 10. 2. Maine produceert meer blauwe bessen dan waar ook ter wereld. Althans, volgens de Universiteit van Maine.

 11. 3. Ze kunnen worden gebruikt als een natuurlijke kleurstof. En volgens de legende kookten vroege Amerikaanse kolonisten ze met melk om grijze verf te maken, volgens de campagne Fruit Veggies More Matters van de Produce for Better Health Foundation.

 12. 4. De perfecte bosbes moet "stoffig" van kleur zijn.

 13. 5. Maar spoel dat "stof" niet af tot je klaar bent om in te graven. Een spoeling verzacht je blauwe bessen, die bederf kunnen versnellen, volgens het University of Texas MD Anderson Cancer Center.

 14. 6. De bosbessenstruik is een familielid van de rododendron - en de azalea. En langs meer intuïtieve lijnen, ook de cranberry.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407