Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 dingen waanzinnig gezonde mensen in hun keuken hebben

Het is tijd om je gietijzeren koekepan te kruiden. Hier is hoe.

 1. Het hebben van een goed gevulde keuken kan het verschil zijn tussen het bereiden van een gezonde maaltijd en het doorblazen van uw dagelijkse calorietelling door op te geven en te bestellen. Om gezond te blijven, wetende dat uw keuken is ingesteld met de juiste tools kan vooral belangrijk zijn.

 2. In samenwerking met Tropicana hebben we een paar van onze favoriete blogs over gezondheidsvoedsel en gezondheidsproblemen gesproken om erachter te komen wat er in de perfecte keuken zit.

 3. 1. Het begint met grote messen

 4. Het is moeilijk te beschrijven waarom het zo goed voelt om een ​​tomaat met een vlijmscherpe rand door te snijden of kruiden te hakken met een perfect uitgebalanceerd mes - dat is het gewoon, en een geweldige set staal in de keuken kan de manier veranderen waarop we dinertijd bekijken.

 5. "Mijn keukenmes heeft de grootste invloed gehad op de manier waarop ik kook!" zegt Sonja Overhiser, de helft van het stel achter de heerlijke blog A Couple Cooks. "Als je eenmaal een scherp, kwalitatief gemaakt mes in de keuken hebt gebruikt, kom je nooit meer terug."

 6. 2. Een blender is een must-have

 7. Smoothies en sappen zijn gezonde, heerlijke manieren om uw dag te beginnen, maar er is niets leuks aan een blender die niet zal vermengen. Verschillende van onze koks hebben aanbevolen om een ​​geweldige blender te gebruiken of zelfs helemaal uit te gaan voor een topklasse Vitamix.

 8. "Ik ben dol op mijn blender!" zegt Amy Atherton van Amy's Healthy Baking. "Zonder dat zou ik niet kunnen koken of bakken!"

 9. 3. Ten minste één gietijzeren koekepan

 10. Denk twee keer na voordat je afziet van een gietijzeren koekepan in de keuken: het is nuttig bij het brengen van een geweldige smaak en het bevorderen van evenwichtige maaltijden.

 11. "Een gietijzeren koekenpan [!is geweldig

 12. Het gebruik van een gietijzeren koekenpan biedt de thuiskok verschillende voordelen en helpt ook bij het leveren van een geweldige smaak. Het koken ermee vereist bijvoorbeeld vaak minder olie, omdat gietijzer bij gebruik natuurlijk geolied (en niet-klevend) wordt. Het is ook een natuurlijk alternatief voor chemisch behandelde anti-aanbakpannen.

 13. 4. Een geweldige stoomboot gaat een lange weg

 14. Of ze het nu gebruiken om aardappelen, wortelen of andere groente te stomen, veel bekende thuiskoks bereiken hun stoomboot omdat experts zeggen dat het veel vitaminen en mineralen behoudt in vergelijking met koken op de brander of zelfs in de oven. Goedkope BPA-vrije plastic steamers zijn beschikbaar, maar je kunt ook kiezen voor roestvrij staal.

 15. "Ik kan absoluut niet leven zonder ... mijn kleine plastic stoomboot dat slechts ongeveer $ 6 kostte in mijn plaatselijke supermarkt", zegt Kelly Gellner, auteur van de blog Eat Yourself Skinny.

 16. 5. Een gevulde voorraadkast met de basis

 17. Het is altijd geruststellend te weten dat je genoeg nietjes bij de hand hebt om in een oogwenk maaltijden en snacks klaar te maken. Het enige dat nodig is, is een beetje planning.

 18. "Altijd, altijd, altijd havermout, natuurlijke pindakaas, organisch stevia-extract en kikkererwten," zegt Jessica Stier, auteur van Desserts met voordelen.

 19. Atherton, de bakblogger, beveelt aan een voorraad aan te houden van "vanille, noten, cacaopoeder en pure chocolade van goede kwaliteit - een noodzaak voor een chocoholic zoals ik!"

 20. 6. Be A Champion Boxer

 21. Een van de sleutels tot eten toch? Maak eten gemakkelijker. Dus kook een grote hoeveelheid bladgroenten wanneer je de tijd hebt, en bewaar ze in je plasticware voor als je dat niet hebt. Of snijd een bos groenten en ingrediënten in stukken en bewaar ze in de koelkast als fingerfood of voor gemakkelijk gebruik tijdens het koken.

 22. "Het klinkt misschien vreemd, maar herbruikbare plastic bakjes hebben de manier waarop ik kook veranderd", zegt Atherton, die houdt van hoe gemakkelijk haar bakjes het bewaren van restjes en voorbereide ingrediënten hebben gemaakt.

 23. 7. Boodschappenlijsten en Planners

 24. Voorraad uw koelkast met Tropicana om de dag met een boost te beginnen. Sta op en glans met wat pure-geperste vitamine C.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407