Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 Gezonde, op Halloween geïnspireerde ontbijtmeesterwerken

Algemene Vergadering

 1. Het is een grote week voor de pompoen. Met National Pumpkin Day op 26 en 26 oktober en Halloween niet ver achter, slaan fans van de pompoen hun favoriete traktaties met pompoensmaak in.

 2. Het probleem is dat veel van die lekkernijen veel suiker bevatten en weinig pompoen bevatten, met voordelen als vezels, antioxidanten en kalium.

 3. In plaats van Halloween te vieren met nutritionele enge traktaties, voeg je wat feestelijk gejuich toe aan het voedsel waarvan je al weet dat het goed voor je is. Deze ochtendmaaltijden zijn voedzaam, lekker en bevredigend - en zullen je zeker in de geest van Halloween brengen!

 4. Appelbeten Gemaakt van appels en amandelen, bevatten deze monsterlijke monden vezels en gezonde vetten. Probeer ze met kaas voor tanden of bovenop een bedje van yoghurt voor wat extra calcium en eiwitten, zoals in dit recept.

 5. Geestbananen Bananen zitten boordevol kalium en zijn rijk aan vezels en vitamine B6. Geef ze een griezelige make-over met hart-gezonde pure chocoladeschilfers.

 6. Mandarijnpompoenen Voor een extra portie fruit, combineer je geest met een citrusachtige "pompoen" gegarneerd met een selderiestam. Je krijgt vezels, antioxidanten en natuurlijk vitamine C van die mandarijn of mandarijn.

 7. Eiogen Het wordt niet veel gezonder dan eieren voor het ontbijt, met hun eiwitten, choline en carotenoïden. Fans van de zonnige kant kunnen creatief worden met behulp van een kleine ketchup of hete saus. Bonuspunten voor aandacht voor detail als je die dooier aanvult met een zwarte olijf en groene erwt zoals in dit recept.

 8. Fruitsalade Jack-O'-Lantern Hol een sinaasappel uit, snijd het een sinister gezicht en vul het tot de rand met een mix van je favoriete fruit voor een breed scala aan vitamines en wat vulling van vezels.

 9. Candy Corn-smoothie of parfait Geef uw typische calcium- en eiwitrijke yoghurt of smoothie een feestelijke make-over met wat op candy corn geïnspireerde add-ins. Probeer gepureerde pompoen- en cacaopoeder, of banaan, papaja en ananas zoals in dit recept.

 10. Het is een grote week voor de pompoen. Met National Pumpkin Day op 26 en 26 oktober en Halloween niet ver achter, slaan fans van de pompoen hun favoriete traktaties met pompoensmaak in.

 11. Het probleem is dat veel van die lekkernijen veel suiker bevatten en weinig pompoen bevatten, met voordelen als vezels, antioxidanten en kalium.

 12. In plaats van Halloween te vieren met nutritionele enge traktaties, voeg je wat feestelijk gejuich toe aan het voedsel waarvan je al weet dat het goed voor je is. Deze ochtendmaaltijden zijn voedzaam, lekker en bevredigend - en zullen je zeker in de geest van Halloween brengen!

 13. Appelbeten Gemaakt van appels en amandelen, bevatten deze monsterlijke monden vezels en gezonde vetten. Probeer ze met kaas voor tanden of bovenop een bedje van yoghurt voor wat extra calcium en eiwitten, zoals in dit recept.

 14. Geestbananen Bananen zitten boordevol kalium en zijn rijk aan vezels en vitamine B6. Geef ze een griezelige make-over met hart-gezonde pure chocoladeschilfers.

 15. Mandarijnpompoenen Voor een extra portie fruit, combineer je geest met een citrusachtige "pompoen" gegarneerd met een selderiestam. Je krijgt vezels, antioxidanten en natuurlijk vitamine C van die mandarijn of mandarijn.

 16. Eiogen Het wordt niet veel gezonder dan eieren voor het ontbijt, met hun eiwitten, choline en carotenoïden. Fans van de zonnige kant kunnen creatief worden met behulp van een kleine ketchup of hete saus. Bonuspunten voor aandacht voor detail als je die dooier aanvult met een zwarte olijf en groene erwt zoals in dit recept.

 17. Fruitsalade Jack-O'-Lantern Hol een sinaasappel uit, snijd het een sinister gezicht en vul het tot de rand met een mix van je favoriete fruit voor een breed scala aan vitamines en wat vulling van vezels.

 18. Candy Corn-smoothie of parfait Geef uw typische calcium- en eiwitrijke yoghurt of smoothie een feestelijke make-over met wat op candy corn geïnspireerde add-ins. Probeer gepureerde pompoen- en cacaopoeder, of banaan, papaja en ananas zoals in dit recept.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407