Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 manieren om terug te geven op Halloween

Algemene Vergadering

 1. Als je een kind bent, draait Halloween helemaal om het ontvangen van: angsten, kostuums en natuurlijk snoep. Als je wilt dat Halloween voor jou en je kinderen een aantal traktaties voor iedereen bevat, zijn hier enkele Impact-goedgekeurde tips voor het teruggeven op All Hallows 'Eve:

 2. 1) Ga naar het Leger des Heils of Goodwill voor je kostuum. U bespaart het geld dat u zou uitgeven aan een duur kostuum uit een winkel en u steunt een organisatie die grote voordelen biedt aan huishoudens met een lager inkomen. Deze stap is vooral handig als je geplande Halloween-kostuum een ​​discofanaat uit de jaren 70 of een indie-hipster is.

 3. 2) Doneer snoep aan kinderen en soldaten. Operatie Dankbaarheid stuurt zorgpakketten naar leden van het leger en voegt graag restjes Halloween-snoep toe. De meeste van hun pakketten kunnen worden verzonden voor $ 11 of minder.

 4. De meeste voedselbanken verzamelen overgebleven snoep voor kinderen, en lokale scholen nemen vaak ook deel aan de verzameling na Halloween. Bel uw plaatselijke schooldistrict of voedselbank voor beschikbare programma's.

 5. 3) Neem deel aan Trick-or-Treat voor UNICEF. Sinds 1950 hebben gezinnen in heel Amerika meer dan $ 144 miljoen opgehaald voor UNICEF door geld in te zamelen op Halloween. Je kunt een oranje doos bestellen om geld te verzamelen tot 30 oktober of je eigen verzamelbox maken.

 6. 4) Deelnemen aan Sight Night. Elke Halloween organiseert Lions Club International een inzamelingsactie voor brillen. Op Sight Night (Halloween) worden trick-or-treaters aangemoedigd om gebruikte brillen te vragen om aan de behoeftigen te geven (het helpt als je vliegers opzet of eerst je buurt op de hoogte brengt).

 7. 5) Ondersteuning van een oorzaak via de Click4Good-campagne van SocialVibe. Met dit online trick-or-treat-spel kunnen gebruikers schoon water geven aan ontwikkelingslanden, zorgen voor kinderen die getroffen zijn door aids of bijdragen aan kankeronderzoek, gewoon door te klikken.

 8. 6) Als u iets wilt teruggeven maar niet zeker weet waar u moet beginnen, kan het gebruik van de zoekfunctie van AllForGood.org de mogelijkheden voor vrijwilligers in uw regio verkleinen. Voer je postcode in en zoek vervolgens naar Halloween.

 9. 7) Organiseer een Halloween-feest voor een non-profit. Of het nu gaat om mensenrechten, gratis klinieken, het milieu of dakloosheid, een Halloween-feest is een geweldige manier om uw keuze te ondersteunen. Vertel je gasten om af te zien van de fles wijn en $ 10 mee te nemen om in een verzamelbox te gaan. Kom in de geest door je te verkleden als je favoriete changemaker. (Nicholas Kristof is het meest trendy kostuum dit jaar).

 10. Als je een kind bent, draait Halloween helemaal om het ontvangen van: angsten, kostuums en natuurlijk snoep. Als je wilt dat Halloween voor jou en je kinderen een aantal traktaties voor iedereen bevat, zijn hier enkele Impact-goedgekeurde tips voor het teruggeven op All Hallows 'Eve:

 11. 1) Ga naar het Leger des Heils of Goodwill voor je kostuum. U bespaart het geld dat u zou uitgeven aan een duur kostuum uit een winkel en u steunt een organisatie die grote voordelen biedt aan huishoudens met een lager inkomen. Deze stap is vooral handig als je geplande Halloween-kostuum een ​​discofanaat uit de jaren 70 of een indie-hipster is.

 12. 2) Doneer snoep aan kinderen en soldaten. Operatie Dankbaarheid stuurt zorgpakketten naar leden van het leger en voegt graag restjes Halloween-snoep toe. De meeste van hun pakketten kunnen worden verzonden voor $ 11 of minder.

 13. De meeste voedselbanken verzamelen overgebleven snoep voor kinderen, en lokale scholen nemen vaak ook deel aan de verzameling na Halloween. Bel uw plaatselijke schooldistrict of voedselbank voor beschikbare programma's.

 14. 3) Neem deel aan Trick-or-Treat voor UNICEF. Sinds 1950 hebben gezinnen in heel Amerika meer dan $ 144 miljoen opgehaald voor UNICEF door geld in te zamelen op Halloween. Je kunt een oranje doos bestellen om geld te verzamelen tot 30 oktober of je eigen verzamelbox maken.

 15. 4) Deelnemen aan Sight Night. Elke Halloween organiseert Lions Club International een inzamelingsactie voor brillen. Op Sight Night (Halloween) worden trick-or-treaters aangemoedigd om gebruikte brillen te vragen om aan de behoeftigen te geven (het helpt als je vliegers opzet of eerst je buurt op de hoogte brengt).

 16. 5) Ondersteuning van een oorzaak via de Click4Good-campagne van SocialVibe. Met dit online trick-or-treat-spel kunnen gebruikers schoon water geven aan ontwikkelingslanden, zorgen voor kinderen die getroffen zijn door aids of bijdragen aan kankeronderzoek, gewoon door te klikken.

 17. 6) Als u iets wilt teruggeven maar niet zeker weet waar u moet beginnen, kan het gebruik van de zoekfunctie van AllForGood.org de mogelijkheden voor vrijwilligers in uw regio verkleinen. Voer je postcode in en zoek vervolgens naar Halloween.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407