Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 noten die u helpen langer te leven

Zou de aanpak van Mrazek voor u kunnen werken?

 1. SPECIAAL VAN Grootouders.com

 2. Wil je jaren toevoegen aan je leven? Gek worden! Het New England Journal of Medicine publiceerde onlangs een studie die aantoonde dat mensen die dagelijks een handvol gemengde noten aten 20% minder kans hadden om te overlijden aan hartziekten, kanker of andere kwalen.

 3. Gecertificeerde voedingsdeskundige en diëtist Janet Brill, Ph.D., RD, LDN, is het ermee eens dat noten cruciaal zijn voor een gezond dieet, vooral voor mensen ouder dan 50. "Noten zijn het hele gezondheidspakket met bewezen ziektepreventie voordelen, "zegt Dr. Brill.

 4. Voegt Andrea Paul, MD, Chief Medical Officer bij BoardVitals.com, toe: "Een notenrijk dieet kan de levensduur op veel manieren verbeteren. Ze leiden tot gewichtsverlies, betere slaap, verbeterd geheugen, een sterker immuunsysteem en een gezondere, jonger uitziende huid. Al deze bijdragen aan een langer leven, evenals hun voordelen van een verminderd risico op kanker en hartaandoeningen. "

 5. De New England Journal of Medicine-studie toonde aan dat zo weinig als een handvol - of ongeveer een ons - noten per dag het verschil kan zijn tussen leven tot 80 en leven tot 90. Het maakt niet uit welk type je eet, maar overweeg ze samen te voegen of afwisselend om verveling te voorkomen. "Het eten van ongeveer 1/4 tot 1/3 kopje noten per dag is een goede hoeveelheid om de voordelen te plukken," zegt Dr. Paul. "Maar over het algemeen is het het beste om noten rauw te eten, omdat hoge temperaturen sommige van hun voedingscomponenten kunnen vernietigen." Als je geen fan bent van rauwe noten, probeer dan droog geroosterde, ongezouten. Blader hieronder door om te zien welke noten het beste bij u passen:

 6. Nu je alles weet over de voedingsvoordelen van noten, ben je klaar om te genieten, toch? Geweldig - maar ga gemakkelijk: noten zijn rijk aan voedingsstoffen, maar ze zijn ook calorierijk. In plaats van ze gewoon aan je dieet toe te voegen, gebruik je noten als ruilmiddel. Gebruik ze om lege calorieën in uw dieet te vervangen (zoals snoeprepen, snoep, brood, crackers en chips). "Van noten is aangetoond dat ze helpen bij gewichtsbeheersing, omdat hun hoge vezel- en eiwitgehalte je zal helpen op te vullen - niet eruit!" zegt Brill. "Verminder verzadigd vet en cholesterol uit de voeding en voeg dan de gezonde vetten uit de noten toe."

 7. Noten zijn altijd een goede keuze voor een gezonde snack. Maar als u op zoek bent naar wat meer creatieve ideeën, overweeg dan het volgende:

 8. Lees meer van Grandparents.com: 8 voedingsmiddelen die rimpels bestrijden 6 essentiële tips om jong te blijven Uw beste advies voor een lang, gelukkig leven

 9. SPECIAAL VAN Grootouders.com

 10. Wil je jaren toevoegen aan je leven? Gek worden! Het New England Journal of Medicine publiceerde onlangs een studie die aantoonde dat mensen die dagelijks een handvol gemengde noten aten 20% minder kans hadden om te overlijden aan hartziekten, kanker of andere kwalen.

 11. Gecertificeerde voedingsdeskundige en diëtist Janet Brill, Ph.D., RD, LDN, is het ermee eens dat noten cruciaal zijn voor een gezond dieet, vooral voor mensen ouder dan 50. "Noten zijn het hele gezondheidspakket met bewezen ziektepreventie voordelen, "zegt Dr. Brill.

 12. Voegt Andrea Paul, MD, Chief Medical Officer bij BoardVitals.com, toe: "Een notenrijk dieet kan de levensduur op veel manieren verbeteren. Ze leiden tot gewichtsverlies, betere slaap, verbeterd geheugen, een sterker immuunsysteem en een gezondere, jonger uitziende huid. Al deze bijdragen aan een langer leven, evenals hun voordelen van een verminderd risico op kanker en hartaandoeningen. "

 13. De New England Journal of Medicine-studie toonde aan dat zo weinig als een handvol - of ongeveer een ons - noten per dag het verschil kan zijn tussen leven tot 80 en leven tot 90. Het maakt niet uit welk type je eet, maar overweeg ze samen te voegen of afwisselend om verveling te voorkomen. "Het eten van ongeveer 1/4 tot 1/3 kopje noten per dag is een goede hoeveelheid om de voordelen te plukken," zegt Dr. Paul. "Maar over het algemeen is het het beste om noten rauw te eten, omdat hoge temperaturen sommige van hun voedingscomponenten kunnen vernietigen." Als je geen fan bent van rauwe noten, probeer dan droog geroosterde, ongezouten. Blader hieronder door om te zien welke noten het beste bij u passen:

 14. Nu je alles weet over de voedingsvoordelen van noten, ben je klaar om te genieten, toch? Geweldig - maar ga gemakkelijk: noten zijn rijk aan voedingsstoffen, maar ze zijn ook calorierijk. In plaats van ze gewoon aan je dieet toe te voegen, gebruik je noten als ruilmiddel. Gebruik ze om lege calorieën in uw dieet te vervangen (zoals snoeprepen, snoep, brood, crackers en chips). "Van noten is aangetoond dat ze helpen bij gewichtsbeheersing, omdat hun hoge vezel- en eiwitgehalte je zal helpen op te vullen - niet eruit!" zegt Brill. "Verminder verzadigd vet en cholesterol uit de voeding en voeg dan de gezonde vetten uit de noten toe."Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407