Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 recepten voor Keto-chocoladedessert om nu te maken

Brownie-recepten die u in de knieën doen verzwakken

 1. Hier is de trieste waarheid over het keto-dieet: hoewel het zeker zijn gezondheidsvoordelen heeft, van er beter uitzien en zich beter voelen tot het voorkomen van ziekte, zijn er dingen die keto-dieters missen tussen al die avocado's, eieren en zelfs romige plakjes kaas.

 2. Ja, we hebben het over een dessert. Namelijk, kleverige, met chocolade gevulde desserts die de perfecte balans bieden tussen heerlijkheid en comfort.

 3. Het ketogeen dieet (meestal keto genoemd) is een koolhydraatarm eetplan dat u misschien herkent als vergelijkbaar met het Atkins-dieet. Het begon als een behandeling voor epilepsie in de jaren 1920 en is nu gebruikt door beroemdheden zoals de Kardashians, Gwyneth Paltrow en Halle Berry, om er maar een paar te noemen.

 4. Het keto-dieet is rijk aan vet en voldoende eiwit en heeft als doel de suikervoorraden in het lichaam uit te putten. Wanneer dit gebeurt, komt het lichaam in de felbegeerde staat ketose, wanneer het begint met het voeden van eiwitten en vet in plaats van suiker.

 5. Hoewel het bereiken van ketose niet eenvoudig is, kan het, zodra je er eenmaal bent en het regelmatig begint te bereiken, een ongelooflijk effect op het lichaam hebben. Hoewel het meest besproken voordeel van het keto-dieet is dat het kan helpen bij het afvallen, is dat nauwelijks het enige dat het kan doen. Sommige onderzoeken tonen aan dat het regelmatig aangaan van een toestand van ketose gepaard gaat met veel gezondheidsvoordelen, waaronder een verminderd risico op kanker, een verbeterde gezondheid van het hart, een toename van de cognitieve functie en een betere huid.

 6. Hoewel het keto-dieet weinig suiker bevat, betekent dit niet dat je desserts helemaal moet opgeven - of chocolade trouwens. Met een paar tweaks en een paar bloemvervangers kun je je chocolade hebben en ook eten.

 7. Hier zijn zeven heerlijke recepten voor chocoladeketo-desserts waarin je geen enkele gewone chocoladedesserts mist.

 8. Hier is de trieste waarheid over het keto-dieet: hoewel het zeker zijn gezondheidsvoordelen heeft, van er beter uitzien en zich beter voelen tot het voorkomen van ziekte, zijn er dingen die keto-dieters missen tussen al die avocado's, eieren en zelfs romige plakjes kaas.

 9. Ja, we hebben het over een dessert. Namelijk, kleverige, met chocolade gevulde desserts die de perfecte balans bieden tussen heerlijkheid en comfort.

 10. Het ketogeen dieet (meestal keto genoemd) is een koolhydraatarm eetplan dat u misschien herkent als vergelijkbaar met het Atkins-dieet. Het begon als een behandeling voor epilepsie in de jaren 1920 en is nu gebruikt door beroemdheden zoals de Kardashians, Gwyneth Paltrow en Halle Berry, om er maar een paar te noemen.

 11. Het keto-dieet is rijk aan vet en voldoende eiwit en heeft als doel de suikervoorraden in het lichaam uit te putten. Wanneer dit gebeurt, komt het lichaam in de felbegeerde staat ketose, wanneer het begint met het voeden van eiwitten en vet in plaats van suiker.

 12. Hoewel het bereiken van ketose niet eenvoudig is, kan het, zodra je er eenmaal bent en het regelmatig begint te bereiken, een ongelooflijk effect op het lichaam hebben. Hoewel het meest besproken voordeel van het keto-dieet is dat het kan helpen bij het afvallen, is dat nauwelijks het enige dat het kan doen. Sommige onderzoeken tonen aan dat het regelmatig aangaan van een toestand van ketose gepaard gaat met veel gezondheidsvoordelen, waaronder een verminderd risico op kanker, een verbeterde gezondheid van het hart, een toename van de cognitieve functie en een betere huid.

 13. Hoewel het keto-dieet weinig suiker bevat, betekent dit niet dat je desserts helemaal moet opgeven - of chocolade trouwens. Met een paar tweaks en een paar bloemvervangers kun je je chocolade hebben en ook eten.

 14. Hier zijn zeven heerlijke recepten voor chocoladeketo-desserts waarin je geen enkele gewone chocoladedesserts mist.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407