Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 redenen waarom deze school Halloween verbiedt

Algemene Vergadering

 1. Hier is er een voor de "Waar komt de wereld naar toe?" bestanden.

 2. Dit juweel gisteren door mijn Facebook-feed gescrold: de kinderschool van een vriend heeft besloten dit jaar Halloween te verlaten ten gunste van ... Ik weet het niet ... vrijdag, denk ik. De beslissing werd toegeschreven aan de "staf" en de redenen erachter werden als volgt gegeven:

 3. Het personeel van de [!school

 4. 1. Vanwege de toename van supervisietaken hebben leraren niet de tijd om zich te kleden of make-up aan te vragen voor maximaal 30 studenten in hun klaslokalen.

 5. 2. Toename van de noodzaak om geschikte kleding en sociaal aanvaardbare kostuums te controleren en aan te pakken.

 6. 3. Kostuums zijn heet en ongemakkelijk en veroorzaken irritatie en huilen vaak.

 7. 4. Te veel overstuur studenten wanneer kostuums verscheurd, verloren gaan of onderdelen vergeten op school.

 8. 5. Veel kostuums zijn gevaarlijk op de speelplaats en belemmeren comfortabel bewegen en zijn niet bevorderlijk voor de leeromgeving.

 9. 6. Kostuums en paraderen verhogen de bezorgdheid bij een toenemend aantal studenten die momenteel angstproblemen hebben - wat kan leiden tot huilend, verontrustend en teruggetrokken type gedrag.

 10. De vriend die dit plaatste was terecht verontwaardigd - er was vooraf geen discussie met ouders geweest, wat, aangezien de overgrote meerderheid van deze problemen gemakkelijk door ouders had kunnen worden aangepakt, had kunnen voorkomen dit is in de eerste plaats een probleem. In haar post becommentarieerde zij elk van de redenen die met eenvoudige oplossingen werden gegeven:

 11. Oplossing voor # 1: Vraag de ouders om ervoor te zorgen dat het kostuum gemakkelijk is en geen make-up vereist.

 12. Oplossing # 2: Ouders weten beter dan een ongepast kostuum naar school te sturen.

 13. Oplossing voor # 3: zorg ervoor dat het kostuum binnenvriendelijk is.

 14. Oplossing # 4: vertel ouders op eigen risico dat de school hiervoor niet verantwoordelijk wordt gehouden. Ook moeten kinderen weten dat ze het eigendom van andere mensen beter respecteren.

 15. Oplossing voor # 5: Waarom zou een ouder zijn kind iets gevaarlijks laten dragen, dat is gewoon stom.

 16. Oplossing voor # 6: Creëer een rustige omgeving met gepaste activiteiten voor deze studenten, terwijl de andere studenten op pad gaan. Geen moeilijke oplossing. Ik begrijp dat angst een zware dobber is, maar deze kinderen kunnen niet hun hele leven worden beschermd tegen de samenleving en onze kinderen zouden er niet voor moeten lijden. Niemand mag winnen, kinderen krijgen hun parade en de stille kinderen krijgen hun eigen comfortabele omgeving.

 17. Oplossing voor # 7: Eigenlijk niet zo moeilijk. GEEN FOTO'S GELIEVE; we zijn allemaal volwassen we weten hoe we regels moeten volgen.

 18. Omdat deze dingen onvermijdelijk gebeuren, ging de discussie snel over in het gebruikelijke "ze" kunnen ons niet "dwingen" om "onze" culturele tradities / waarom-komen-tot-onze- op te geven land-als-je-niet-wilt-volgen-onze-tradities (ik ben er vrij zeker van dat dat is wat de indianen zeiden) / dit-is-gewoon-politieke-correctheid gekke retoriek ...

 19. Ah ja ... "Niemand neemt aanstoot of zoiets, maar ik ga de religie alleen de schuld geven voor een beslissing waarbij religie niet is betrokken. Maar serieus, wees niet beledigd , jawel, want ik zei dat ik het niet * zo * bedoelde. "

 20. "Dus ik ga gewoon door en speel Devil's Advocate en zeg dat ik het eens ben met de beslissing van de school om redenen die de school niet heeft aangehaald om die beslissing te nemen."

 21. De oude, "Als * u mensen * niet * van * onze * gekoesterde tradities houdt, waarom niet gewoon a) Stuur uw kinderen niet naar de scholen die een fundamenteel, gedocumenteerd recht om deel te nemen, of b) Ga terug naar waar je vandaan kwam ', dat in ongeveer 20 minuten 12 likes verzamelde. Zucht.

 22. ... ondanks het feit dat geen van de redenen van de school religieuze / culturele accommodatie als een factor in de beslissing noemde, dus laten we die trein gewoon in het station achterlaten of beter naar de sloop, mmmkay?

 23. Velen boden creatieve oplossingen voor het probleem:

 24. Mijn mening was:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407