Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 redenen waarom reizen nooit # x27 is; verspilde # x27; Op jonge kinderen

De gezondste gesneden broodjes in de supermarkt, volgens voedingsdeskundigen

 1. Als ik het aantal keren een cent had gehad, hebben goedbedoelende vrienden en familie me aangekeken en gevraagd: "Waarom reis je zoveel met jonge kinderen? Het is niet alsof ze onthoud er iets van! "

 2. De woorden tussen de regels zijn natuurlijk dit idee dat reizen verspild wordt aan hun jonge geest. Dat alles wat ze zullen hebben, foto's zijn om op terug te kijken als ze ouder zijn. Dat ze zich niet herinneren dat ze naar tempels in Cambodja wandelden of op muilezels reden om de verloren stad Petra te verkennen. Ze zullen zich niet herinneren dat ze reuzenschildpadden op de Seychellen hebben gevoerd of de herdenkingskerk in Berlijn hebben bezocht. Dat de echte voordelen van reizen alleen kunnen worden genoten als een jonge volwassene. Dat het geld dat is uitgegeven om met hen de wereld rond te reizen op de een of andere manier verspild is. [! 2755 => 1140 = 1!

 3. Reizen is hetzelfde. Behalve wacht, het is nog beter. Het gaat om de ervaring. Samen herinneringen maken. En dit is het deel dat ze zullen onthouden. Natuurlijk is reizen niet gratis, maar wat onbetaalbaar is, zijn de leermogelijkheden en karaktervormende mogelijkheden die het biedt, vooral voor jonge kinderen.

 4. Voor de context zijn mijn kinderen momenteel vier en twee jaar oud. Ze zijn samen in meer dan twintig landen geweest. De 4-jarige heeft meer dan honderd vluchten gemaakt en de 2-jarige staat op het punt zijn vijftigste internationale vlucht te maken. De ene werd geboren in Singapore, de andere in Dubai. Het zijn expatkinderen en derde-cultuurkinderen (TCK's) die in het buitenland opgroeien met een Duits / Italiaanse vader en een Pakistaanse moeder. Reizen is een tweede natuur voor hen, sinds de dag dat ze werden geboren. Paspoorten, vliegtuigen, postzegels, immigratiewachtrijen, luchthavens en hotels maken evenveel deel uit van hun dagelijks leven als de kleuterschool of een bezoek aan onze speeltuin in de buurt.

 5. Dit is de reden waarom ik graag met hen reis.

 6. Daarom denk ik dat reizen absoluut niet 'verspild' is aan jonge kinderen:

 7. 1. Reizen heeft hun ontwikkelingsmijlpalen verbeterd:

 8. Baby's en jonge kinderen leren vanaf het moment dat ze worden geboren. Reizen helpt kinderen al vanaf jonge leeftijd een breed repertoire van bezienswaardigheden, geuren, geluiden, kleuren, gezichten en talen te ervaren. Mijn dochter zei haar eerste woorden tijdens een reis naar Vietnam, waar ze in de ban raakte van de motorfietsen op de weg. Mijn zoon hield van onze cruise op de Bosporus, in Istanbul, en heeft sindsdien enorm genoten van boottochten. Hij houdt van het gevoel van zwaaien in water.

 9. 2. Reizen heeft hen geholpen flexibele en flexibelere kinderen te worden: reizen met jonge kinderen stelt hen bloot aan een nieuw 'normaal'. Hiermee kunnen ze zich beter aanpassen aan veranderende situaties en flexibeler zijn in hun gewoonten. In Pakistan eten ze met hun handen, maar in Singapore gebruiken ze eetstokjes. Ze begrijpen dat een straatkraam / ventercentrum in Azië misschien geen hoge stoelen heeft, dus moeten ze op mijn schoot eten. Ze zijn gewend om in hun bed te slapen, in kinderwagens te slapen, op een vliegtuigstoel te slapen, in een druk winkelcentrum of buiten, onder een deken te slapen. Reizen heeft er ook toe bijgedragen dat ze geen kieskeurige eters zijn. Ze zullen pittige Thaise curry's eten en nieuwe gerechten proberen, zoals een Arabische falafels.

 10. 3. Reizen heeft hen geleerd dat meertaligheid een leuke manier is om de wereld te ervaren: de eerste vraag die mijn dochter gewoonlijk elke keer stelt als we een nieuw land bezoeken is: "Mama, welke taal spreken ze hier?" Ze begrijpt dat verschillende mensen verschillende talen spreken. Ze begrijpt dat taal een geweldige manier is om met de wereld te kunnen omgaan. Reizen naar verschillende landen heeft onze reis als een meertalig gezin geholpen, door onze kinderen bloot te stellen om tussen talen te schakelen.

 11. 6. Reizen heeft hen aangemoedigd om iets nieuws te proberen: Reizen helpt jonge kinderen bij het proberen van nieuwe dingen en 'ja' zeggen tegen nieuwe ervaringen. Rijden op een olifant, rodelen in de sneeuw, zip lining in de jungle en kamperen in de woestijn zijn allemaal nieuwe ervaringen die mijn kinderen graag hebben geprobeerd. Reizen opent eindeloze mogelijkheden in hun kleine geest en ze worden open en gewend om nieuwe dingen te proberen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407