Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 slimme oplossingen voor een slankere Memorial Day BBQ

7. Eten smaakt beter in kleine porties.

 1. Klaar om de grill voor het zomerseizoen aan te steken? Je bent niet alleen! Uit een recent onderzoek bleek dat 80 procent van de Amerikanen een grill bezit - en de overgrote meerderheid van hen zal deze zomer gebruiken.

 2. Hoewel grillen een van de gezondste en lekkerste manieren is om te koken, kan een typisch BBQ-menu van hamburgers, brats en honden en romige zijkanten een dieetramp zijn met in totaal meer dan 2000 calorieën. Bovendien kan het meer dan een dag verzadigd vet bevatten. Maar met deze zeven eenvoudige stappen kunt u een slankere cookout-menu maken.

 3. 1) Nix de chips

 4. In plaats van een enorme kom aardappelchips, tortillachips of pitabroodjes, kies je voor gezonde hapjes om het feest goed te beginnen. Ik legde een dienblad met gemengde babygroenten - geweldig om te snoepen - met een trio gezonde dips zoals hummus, zwarte bonen dip en muhammara. Ook serveer ik altijd pistaches in de dop omdat ze zo handig zijn, ze smaken geweldig en een goede bron van eiwitten en vezels zijn - drie keer zoveel eiwitten en vezels als gearomatiseerde tortillachips. Onderzoek suggereert dat ze ook een "bewuster" tussendoortje zijn, omdat de lege schalen een visuele indicatie kunnen geven voor hoeveel je hebt geconsumeerd. Nog een reden nodig om noten te snacken op pistachenoten? Recent onderzoek gepubliceerd in het New England Journal of Medicine meldde dat de gezondheidsvoordelen van noten toenemen met het aantal porties - iets dat niet kan worden gezegd voor chips.

 5. 2) Begin met zomerse salades

 6. Voordat je in je BBQ-favorieten duikt, ga je eerst wat groen eten. Salades eten kan een geweldige manier zijn om aan je zomermaaltijden te beginnen. Ze stimuleren niet alleen belangrijke voedingsstoffen in uw dieet, maar uit een onderzoek bleek dat het eten van een grote salade als uw starter de totale calorieën die u in die maaltijd eet, met 12 procent kan verminderen! Ik heb altijd minstens één enorme gooide salade (en vaak twee) met gezonde add-ins zoals noten en zaden, gecarmeliseerde uien, bonen en peulvruchten en gehakte gekookte groenten.

 7. 3) Slank de zijkanten af

 8. Sla de romige aardappelsalades en pastasalades over, die meer dan 350 calorieën per kopje kunnen bevatten en geniet van heerlijke tot in de perfectie gegrilde zomergroenten. Maïskolven, zomerpompoen, asperges, paprika en aubergine zullen je smaakpapillen zeker plezieren en minder dan 50 calorieën per kopje toevoegen. Kies je favorieten en gooi ze in een plastic zak met olie, peper of je favoriete smaakmakers.

 9. 4) Marineren

 10. Of u nu vis, varkensvlees, kip of rundvlees grilt, gebruik altijd een marinade. Marinades voegen smaak toe (zodat u later geen zware sauzen meer hoeft te stapelen) en mals vlees. Ze hebben ook een enorm gezondheidsvoordeel: ze helpen bij het verminderen van kankerverwekkende stoffen die kunnen ontstaan ​​door verkolen. [! 5643 => 1140 = 1!

 11. 5. Bouw een betere burger (of hond)

 12. Als u kiest voor hamburgers, gebruik dan het magerste rundergehakt dat mogelijk is (ik koop vaak gemalen entrecôte voor mijn hamburgers, want het is magerder) of gebruik kalkoenfilet zonder vel of Portabella-champignons. Voor extra vocht, meng vlees met een ei, gehakte ui en andere groenten. Als u borstvlees kiest, zorg er dan voor dat u niet te gaar kookt.

 13. Voor hotdogs kunt u verzadigd vet snijden door opties op basis van kip of kalkoen te kiezen boven rundvlees. Er zijn ook enkele geweldig smakende vegetarische honden op de markt die weinig calorieën en verzadigd vet bevatten. Bij sommige merken vegetarische honden kun je zelfs calorieën en verzadigd vet met meer dan 50 procent verminderen vergeleken met reguliere hotdogs.

 14. 6. Ga voor schuldvrije desserts

 15. 7. Sip SmartDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407