Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 Tips voor schadebeheersing voor na Thanksgiving

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. Dus je hebt het gedaan. Geen wachtruimte, je hebt gegeten wat je wilde, had seconden en had een deel van elk van de drie taarten aangeboden als dessert .... Hmmm en misschien een beetje meer drank dan een typische weekdag? Hoe dan ook, het is gedaan, het was leuk, hopelijk echt lekker. Nu doet je lichaam zijn werk en slaat al die extra calorieën op als vet voor toekomstig gebruik. Niet freak!

 2. Hier zijn een paar manieren om de schade ongedaan te maken door gewoon dat lichaamsvet te gebruiken:

 3. 1. Geef je lichaam een ​​volledige dag (minimaal 16 en maximaal 36 uur als je het kunt hacken) aan vasten. Serieus, onze lichamen zijn gebouwd voor feest en hongersnood. Dat is waar de vakantie in Turkije echt om draait ... de overvloedige oogst na tijden van hongersnood (en het uitnodigen van de inheemse mensen die niet werden geslacht om deel te nemen). Drink koffie, thee of vitamine doordrenkt water. Regelmatig gedaan, toont intermitterend vasten veelbelovende resultaten voor gewichtsverlies, management, levensduur, hersenfunctie en wordt het zelfs onderzocht voor hulp bij de behandeling van kanker. Zie mijn vorige bericht over de voordelen ervan met links naar studies.

 4. 2. Doe een vloeibare dag. Ik suggereer echter niet snel een sap dat zoete vruchten of groenten gebruikt. Dat verhoogt de insulinerespons die de suiker uit je bloedbaan trekt en waardoor je die crash voelt. Veel mensen zweren bij die $ 7-10 boerenkool sappen, maar ik geef de voorkeur aan alleen koffie of thee (voor bijvoorbeeld .35) en een eiwitrijke smoothie of twee.

 5. 3. Drink vitamine C en ontstekingsremmend elixer om u minder gezwollen te laten voelen. Kook water en voeg een theelepel vers geraspte gember toe. Steile het om een ​​"thee" te maken en pers dan de gemberpulp uit. Knijp een halve citroen en altviool erin! Het is goed warm of koud.

 6. 4. Train voordat u iets eet (koffie of thee helpt de eetlust te onderdrukken). Er zijn twee denkrichtingen over dit onderwerp. Men zegt dat sporten op een nuchtere maag je kan helpen meer calorieën uit vet te verbranden. De ander zegt: doe het niet, of dat het op de lange termijn niet veel uitmaakt. Persoonlijk zit ik in het eerste kamp op basis van mijn eigen ervaring. Als je je echter zwak en licht in het hoofd voelt door niet te eten, zul je toch geen goede training krijgen? Ik stop ongeveer 5 - 10 gram BCAA's (vertakte aminozuren) en een vitaminesupplement met Creatine hcl (en een beetje cafeïne) in mijn water en ik start. De BCAA's helpen spiersynthese. Cafeïne is trouwens een prestatieverbeteraar, zodat je wat harder kunt trainen met minder vermoeidheid. Als je de dag ervoor in een stupor hebt gegeten, kan trainen en een maaltijd overslaan je helpen je calorie-inname weer in balans te krijgen.

 7. 5. Ruim de restjes op. Gooi of geef de ongezonde kanten weg (sorry vulling) en desserts. Red de kalkoen zonder jus. Roer het door eiwitten en overgebleven groenten. Leg voor de lunch of het diner de kalkoen, bonen, spruitjes, quinoa, enz. Op een bedje van verse groenten en gooi ze met balsamicoazijn. Sla het broodje over.

 8. 6. Krijg veel extra slaap als je je moe en gefrituurd voelt. Het is moeilijk om te veel te eten als je aan het dutten bent. En het helpt uw ​​hongerhormonen te resetten. Onderzoek heeft aangetoond dat gebrek aan slaap je ghreline- en leptinegehalte verstoort, wat je gewicht kan beïnvloeden.

 9. Als er niets anders is, is parkeren ver van de ingang van uw winkelcentrum en een marathon-winkeldag (persoonlijk, niet online) een andere manier om minstens enkele overtollige calorieën te verbranden.

 10. Dus je hebt het gedaan. Geen houdt geblokkeerd, je at wat je wilde, had seconden en had een plakje van elk van de drie taarten aangeboden als dessert .... Hmmm en misschien een beetje meer drank dan een typische weekdag? Hoe dan ook, het is gedaan, het was leuk, hopelijk echt lekker. Nu doet je lichaam zijn werk en slaat al die extra calorieën op als vet voor toekomstig gebruik. Niet freak!

 11. Hier zijn een paar manieren om de schade ongedaan te maken door gewoon dat lichaamsvet te gebruiken:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407